Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: جهاد دانشگاهی با تمام قدرت به تولید انبوه جلبک ادامه دهد تا بتواند آنتی بیوتیک‌ها را حذف و جلبک‌ها را جایگزین آن کند.

به گزارش ایسنا، عزیزالله شهیدی فر، درباره تولید جلبک اسپیرولینا در جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: این جلبک‌ها کاربردهای مختلفی داشته و کاشت آنها در دنیا و بعضاً در ایران به صورت نیمه صنعتی شروع شده و هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: پرورش این جلبک اتفاق خیلی خوبی است که در جهاد دانشگاهی استان مازندران در حال انجام است و می‌تواند به سلامت تولید گوشت سفید کمک کرده و جایگزین انواع آنتی بیوتیک در مرغداری‌ها شود.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه جلبک اسپیرولینا در دامداری‌ها و در مصارف انسانی نیز در قالب مکمل‌های غذایی مطرح است، گفت: امید است با حمایت بیشتر بتوانیم به تولید انبوه در استان برسیم و حتی سایر استان‌ها هم بتوانند از تولید دانش بنیانی این محصول در صنایع تولیدی نیز بهره مند شوند.

شهیدی فر خاطرنشان کرد: بهره بردار اصلی این جلبک‌ها جهاد کشاورزی، دامداری‌ها، نهادهای خوراک دام و طیور و مرغداری‌ها بوده و با مکمل قرار گرفتن این نوع جلبک در غذا می‌توان به سلامت غذا و تولید بهتر محصولات سبز در استان کمک کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تولید انبوه بستگی به تلاش جهاد دانشگاهی دارد، افزود: این پروژه باید دانش بنیانی و مورد حمایت محققان و اندیشمندان باشد تا فرآیند کار به صورت علمی و با تکنولوژی بسیار بالا انجام گیرد و این محصول چون جایگزین آنتی‌بیوتیک و مکمل‌های غذایی است دارای ویژگی‌های متعدد پرطرفدار بوده و مشکل بازاریابی نخواهد داشت و هر مقدار تولید شود در همان روز اول مصرف خواهد شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی با تمام قدرت به تولید جلبک ادامه دهد و در این زمینه جهاد کشاورزی موافق تولید انبوه است تا بتواند آنتی بیوتیک‌ها را حذف کرده و جلبک‌ها را جایگزین آن کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آنتی بیوتیک جلبک جهاد دانشگاهي سازمان جهاد کشاورزی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۹۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید خوراک دام عشایر به همت شرکت تعاونی عشایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، همزمان با حضور محمدعلی نیکبخت در گرمسار که در قالب سفر استانی دولت سیزدهم به استان سمنان صورت گرفت، واحد تولیدی خوراک دام که به همت تعاونی عشایر احداث شده است، به بهره برداری رسید.

با فعالیت هر دو خط تولید این کارخانه، هر سال ۴۰ هزار تن از خوراک مورد نیاز دام های عشایر منطقه تامین می شود.

نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه افتتاح این واحد تولیدی در جمع خبرنگاران گفت: در این مجموعه، انواع نهاده‌ها تبدیل به کنسانتره و محصول نهایی مورد استفاده دام‌ها می‌شود و همه مراحل و جزئیات لازم از قبیل نظارت‌های بهداشتی، تعیین جیره غذایی و یا کنترل فنی برای بهینه سازی روند تولید اجرا می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین از اتمام عملیات احداث سیلوی ۱۰۰ هزار تُنی گندم در گرمسار حداکثر تا سه ماه آینده خبر داد و افزود: سازهاصلی از لحاظ ساختاری ۱۰۰ درصد کامل شده و جزئیات باقیمانده مانند تاسیسات برق در سه ماه آینده تکمیل خواهد شد.

در دومین سفر آیت الله رئیسی و وزرای دولت سیزدهم به استان سمنان چندین طرح عمرانی دیگر نیز افتتاح می شود.

دیگر خبرها

  • آنتی‌بیوتیک‌ها سرفه را کاهش نمی‌دهند، حتی اگر عفونت باکتریایی باشد
  • آیا آنتی بیوتیک‌ها در تسکین سرفه موثرند؟
  • بخش کشاورزی به سمت صنایع تبدیلی گام بردارد
  • تاکید وزیر جهاد کشاورزی بر اجرای کاشت یک میلیارد درخت
  • تولید خوراک دام عشایر به همت شرکت تعاونی عشایر
  • افتتاح کارخانه تولید خوراک دام در گرمسار
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در لرستان
  • آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند
  • افزایش ۷.۶ درصدی تولید تخم مرغ در خراسان رضوی
  • بهترین آنتی بیوتیک‌های طبیعی