Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ابراهیم خدایی گفت: ۵ درصد از ظرفیت دانشگاه‌های مناطق سیل زده به دانش آموزان مناطق سیل زده اختصاص می‌یابد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با وقوع سیل در شروع سال جدید و وقوع سیلاب‌های ویرانگر حدود ۷ استان در این امر دخیل شدند که باعث شد دانش آموزان پشت کنکوری این استان‌ها نتوانند برای آزمون آماده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کارشناسان، نمایندگان مجلس و مسئولین برای رفاه حال بیشتر این دانش آموزان طرح تعویق برگزاری کنکور سراسری را مطرح کردند که در جلساتی با نمایندان وزارت علوم، آموزش و پرورش و سازمان سنجش این امر مطرح شد، اما در نتیجه این طرح به تصویب نرسید و مققر شد کنکور سراسری سال ۹۸ در روز‌های پنج شنبه و جمعه ۱۳ و ۱۴ تیر ماه برگزار شود.

بعد از به بن بست خوردن این طرح باز هم جلساتی مطرح شد تا سهمیه‌ای به این دانش آموزان تعلق بگیرد. خبرنگار میزان نتیجه این طرح را از رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور پرسید.

«۵ درصد از ظرفیت دانشگاه‌ها به دانش آموزان مناطق سیل زده تخصیص می‌یابد» این پاسخی بود که رئیس سازمان سنجش ابراهیم خدایی به خبرنگار میزان گفت.

ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره نتیجه رایزنی‌ها برای اختصاص سهمیه به دانش آموزان مناطق سیل زده برای کنکور ۹۸ گفت: ۵ درصد از ظرفیت دانشگاه‌های مناطق سیل زده به دانش آموزان مناطق سیل زده اختصاص می‌یابد.

وی در ادامه در پاسخ به اینکه این ۵ درصد سهمیه از ظریفیت اصلی پذیرش است گفت: این ۵ درصد به صورت ظریفیت مازاد به دانش آموزان این مناطق تعلق می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کنکور سراسری دانش آموزان سهیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • انتقال تعدادی از دانش آموزان با ماشین‌های ارتش برای حضور در کنکور سراسری
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • گلایه داوطلبان از عدم فعالسازی گزینه ثبت نام آزمون ترمیم معدل در سایت مای مدیو
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • مدیریت اضطراب دانش آموزان کنکوری
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور معلم می‌شوند
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • بومی‌سازی کود «تریپل سوپر فسفات» توسط متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان