Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون کار مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۱۲۴ هزار و ۱۰ هکتار انجام گرفته است.

‌به گزارش ایسنا- غلام حیدر زورقی افزود: کماکان کار مبارزه با ملخ صحرایی مهاجر در شهرستان‌های فنوج، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار، قصرقند، دلگان وچابهارادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بیشترین سطوح مبارزه با این آفت در شهرستان‌های ایرانشهر با ۲۹۱۱۰ هکتار، کنارک با ۲۷۴۸۰ هکتار، دلگان ۲۷۳۰۰ هکتار و چابهار با ۲۲۲۹۰ هکتار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: ضرورت واهمیت کنترل این آفت در بخش کشاورزی سبب شده در جنوب استان بیشترین فعالیت روزمره مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها به این امر اختصاص یابد.

وی از همه بهره برداران بخش کشاورزی خواست در ردیابی و مبارزه با این آفت با سازمان جهاد کشاورزی استان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها همکاری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۴۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کار و تلاش شالیکاران مازندرانی با نشاء برنج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: نخستین نشاء برنج در استان مازندران در فصل زراعی جاری امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی، استاندار مازندران و دیگر مسئولان اجرایی بصورت مکانیزه در روستای فیروزکلای علیا شهرستان آمل انجام می‌شود.


رمضانی با اشاره به اینکه شخم و شیار اراضی شالیزاری تاکنون در سطح ۱۷۳ هزار هکتار از شالیزار‌های استان (معادل ۸۱ درصد سطح کل) انجام شد گفت: آب تخت اولیه در سطح ۱۳۳ هزار هکتار (معادل ۶۳ درصد سطح کل) انجام شد.


وی تصریح کرد: خزانه‌گیری برنج تاکنون در سطح ۱۶۷ هزار هکتار (معادل ۷۸ درصد سطح کل) و بذر پاشی هم در سطح ۱۵۰ هزار هکتار (معادل ۶۹ درصد سطح کل) از اراضی شالیزاری استان انجام شد.


رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: کشاورزان امسال راغب شدند به کشت ارقام پرمحصول بپردازند و پیش بینی می‌شود ۴۰ هزار هکتار به کشت ارقام پرمحصول در استان افزوده شود.


به گفته رمضانی ۱۷۸ بانک نشاء در استان مازندران فعال هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید بذر گندم در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • هماهنگی‌های لازم برای برداشت گندم در بخش سعدآباد انجام شد
  • ۳۲۷ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان در حال ساخت است
  • مبارزه با آفت سن گندم در بیش از ۱۵ هزار هکتار از مزارع مهاباد
  • نخستین نشاء برنج در مازندران
  • آغاز کار و تلاش شالیکاران مازندرانی با نشاء برنج
  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار از شالیزار‌های آمل
  • بیشترین خسارت سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • آغازعملیات مبارزه با آفات و علفهای هرز در گندمزارهای مهاباد 
  • یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان