Web Analytics Made Easy - Statcounter

حال اعتباری پروژه‌های بهداشت و درمان شهرستان قاین به حدی وخیم است که پنج طرح مهم آن در رکود به سر می‌برد و این در حالی است که تمام پروژه‌های نا تمام بهداشت و درمان قاینات ۵۳ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۹ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حکایت پروژه‌های نیمه تمام در کشور که بخشی از آنها ملی، استانی و بخشی نیز شهرستانی است حکایت تازه‌ای نیست و از دلایل آن کمبود اعتبار، تغییر مدیریت‌ها، نگاه منفی به اقدامات، عدم جانمایی درست طرح، مشکلات حقیقی و حقوقی و واگذاری آنها از بخش دولتی به خصوصی سبب شده روند اتمام این پروژه‌ها طولانی شود و برخی از پروژه‌ها در حالت رکود باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان پروژه‌های نیمه تمام، پروژه‌های بهداشت و درمان به دلیل اینکه با سلامت مردم سر و کار دارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و اگرچه نمی‌توان رضایت 100 درصدی مردم را در اجرای پروژه‌ها به دست آورد اما برای جلب رضایت نسبی باید در جهت تکمیل و توسعه پروژه‌ها تلاش شود.

پروژه‌هایی که مردم محروم در شهرستان‌ها به تکمیل آنها امیدوار بوده اما با طولانی شدن روند تکمیل آن موجبات نارضایتی مردم فراهم شده است. 

پروژه‌های بهداشت و درمان روستاهای قم بلاتکلیف رهاشده استسمنان| 12 میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های بهداشت و درمان دامغان تخصیص یافتیاسوج|‌پیشرفت پروژه‌های بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد ‌به 75 درصد رسید

دراین میان پروژه‌های بهداشتی درمانی شهرستان قاینات نیز حال و روز خوشی ندارد و بیمارستان قاین 500 میلیارد تومان کسری بودجه دارد.

حال اعتباری پروژه‌های بهداشت و درمان قاینات به حدی وخیم است که پنج طرح مهم آن در رکود به سر می‌برد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قاینات در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: اعتبار مصوب احداث بیمارستان مصوب قاین 52 میلیارد ریال به صورت اورق قرضه اعلام شده است و سال گذشته نیز 75 میلیارد ریال اعتبار از محل منابعی که در اختیار نماینده مردم قاینات در مجلس شورای اسلامی است به این پروژه اختصاص یافته است.

عارفی‌فر با بیان اینکه احداث مرکز آموزش بهورزی قاین نیز پیشرفت 35 درصدی دارد اظهار داشت: تاکنون برای احداث آن چهار میلیارد ریال هزینه شده و برای اتمام این طرح آموزشی 28 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی بیان کرد: مرکز جامع سلامت بیهود نیز با 60 درصد پیشرفت فیزیکی و مرکز امام خمینی(ره) قاین با 25 درصد پیشرفت تاکنون در مجموع شش میلیارد ریال هزینه داشته که برای اتمام این دو طرح 20 میلیارد ریال اعتبار لازم است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قاینات تصریح کرد: پنج پروژه مهم بهداشتی و درمانی شهرستان به دلیل تخصیص نیافتن اعتبار توسط استانداری و وزارت بهداشت و درمان در رکود است.

عارفی‌فر گفت: برای احداث پایگاه سلامت غدیر این شهرستان با پیشرفت 60 درصدی تاکنون دو میلیارد و 600 میلیون ریال هزینه شده و برای اتمام آن پنج میلیارد ریال نیاز است.

وی افزود: رفع مشکل تخصیص اعتبار مرکز بهداشتی و درمانی نیمبلوک انجام  و تأمین اجتماعی 50 میلیارد ریال به شبکه بهداشت و درمان بدهکار است که در این شرایط سخت بر مشکلات مالی شبکه افزوده شده است. 

مدیر شبکه بهداشت و درمان قاینات با اشاره به اینکه اکنون 31 پزشک متخصص در بیمارستان شهداء مشغول خدمت هستند ادامه داد: دانشکده پرستاری قاینات با 450 دانشجو در هفت رشته فعالیت دارد.

عارفی‌فر راه‌اندازی دانشکده‌های پیراپزشکی و بهداشت را از طرح‌های اولویت‌دار در دست پیگیری شهرستان اعلام کرد و افزود: بیمارستان قاینات 500 میلیارد ریال کسری بودجه دارد و حتی در پرداخت حقوق پزشکان با مشکل مواجه است.

وی تصریح کرد: عملیات احداث هشت واحد پانسیون پزشکان به زودی آغاز می‌شود و ساختمان میکروسکوپ چشمی با یک میلیارد و 500 میلیون ریال توسط خیران در هفته آینده شروع به کار می‌کند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قاینات خاطرنشان کرد: اتمام پروژه‌های ناتمام بهداشت و درمان قاینات 53 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. 

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت

پروژه راه آهن اردبیل این روز‌ها در حالی مراحل نهایی را طی می‌کند که در جریان پیگیری‌های هفتگی سید حامد عاملی استاندار اردبیل برای تامین مالی این پروژه مهم ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به آن اختصاص یافت.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، پیگیری رفع مسائل و مشکلات و تأمین نیازمندی‌های استان از پایتخت، جزو برنامه‌های هفتگی سید حامد عاملی، استاندار اردبیل است که این برنامه در سال جدید هم ادامه یافت.

در جریان این پیگیری‌ها برای پروژه‌های مختلف از جمله ابرپروژه راه‌آهن اردبیل - میانه، ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به این پروژه تخصیص یافت.

پروژه راه آهن اردبیل که نزدیک به ۲ دهه از آغاز عملیات اجرایی آن گذشته است، این روزها در مراحل نهایی قرار دارد و انتظار می‌رود در نیمه اول سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • لزوم تقویت امکانات درمانی تیران برای رفع نیاز مردم و مسافران
  • اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل مراکز درمانی کبودراهنگ
  • ۴۲ هزار نفر از مراکز بهداشتی و درمانی خوشاب خدمات گرفتند
  • برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای بخش درمان غزه در لندن
  • امسال ۱۰۰ هزار مترمربع پروژه بهداشتی و درمانی در خراسان شمالی افتتاح می‌شود
  • ارائه خدمات به ۴۲ هزار نفر از مراکز بهداشتی و درمانی خوشاب
  • اجرای ۷۰ طرح بهداشتی و درمانی در آذربایجان شرقی
  • ۴۲ هزار نفر از مراکز بهداشتی و درمانی خوشاب خراسان خدمات گرفتند