Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@13:46:38 GMT

توسعه مدارس صدرا و امین در دستور کار آموزش و پرورش باشد

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۶۸۴۹۶

توسعه مدارس صدرا و امین در دستور کار آموزش و پرورش باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدرضا ناصری ظهر امروز در نشست مشترک حوزه و آموزش و پرورش با اشاره به سیستم آموزشی که از حدود ۱۵۰ سال پیش در کشور ما اجرا شد، اظهار داشت: آنها از همان زمان به دنبال دین‌زدایی در میان مردم بودند و این اقدام را از مدرسه‌ها آغاز کردند.

وی با اشاره به اینکه در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، دین به شدت در جامعه مورد غفلت قرار گرفته بود، افزود: تلاش دشمنان از بین بردن کامل ارزش‌ها بود و می‌دانست با سیستم آموزشی جدیدی که در برنامه دارد، هم ارزش‌های دینی و اخلاقی و هم خلاقیت را در دانش آموزان از بین می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری خاطرنشان کرد: امروز نیز با ارائه سند ۲۰۳۰ در صدد انجام همین کار هستند و اگر مسئولان امر مروری بر بر این سند داشته باشند، می‌بینند که سند ۲۰۳۰ به دنبال حذف کامل دین و ارزش‌ها است.

امام جمعه یزد تاکید کرد: پیشرفت انسان به وسیله دو بال دین و علم محقق می‌شود در حالی که قبل از انقلاب بال دین چیده شده بود و علم نیز به تنهایی نتوانست پیشرفتی برای ایران رقم بزند.

وی یادآور شد: نه تنها رژیم طاغوت هیچ برنامه‌ای برای ترویج مباحث دینی نداشت بلکه با هر حرکت دینی که در مدارس صورت می‌گرفت نیز به شدت برخورد می‌کرد.

ناصری با اشاره به اینکه این روند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی متوقف شد اما هنوز جای کار بسیار دارد، افزود: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید نسبت به توجه قوی به مباحث دینی در تربیت دانش آموزان توجه لازم را داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه سند ۲۰۳۰ در کشور ما که دارای سابقه فرهنگی و دینی است، قابل اجرا نیست، تصریح کرد: سیستم آموزش و پرورش ما نیازمند اسنادی همچون سند تحول بنیادین است که امیدواریم هرچه سریع‌تر به مرحله اجرا درآید.

ناصری در بخش دیگری از سخنان خود مدارس صدرا را یکی از نمونه‌های توجه به آموزش دینی و علمی دانش آموزان دانست و عنوان کرد: مدارس امین هم از جمله مدارس با رویکرد خوب هستند و حتماً باید نسبت به توسعه این مدارس اقدامات لازم صورت گیرد.

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه تلاش غرب ترویج ضد ارزش‌ها و مباحث ضد دینی در جامعه است، افزود: با توسعه مدارس صدرا و امین می‌توانیم تا حد زیادی این نقشه دشمن را نقش برآب کنیم.

کد خبر 4632947

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد محمدرضا ناصري امام جمعه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۸۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • زمان آغاز سال تحصیلی 1403 مشخص شد | امسال مدارس کی باز می‌شوند؟