Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه اجتماعی اینستاگرام در ادامه رفتارهای ضداسلامی خود، با فیلتر کردن هشتگ‌های مرتبط با رمضان و روزه‌داری، تعریف جدیدی از آزادی بیان به سبک غربی ارائه کرد! ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۶ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، در ایام ماه مبارک رمضان، شبکه اجتماعی اینستاگرام، هنگام جستجوی هشتگ fasting# (روزه‌داری)، پیامی عجیب به کاربران داد که مضمون آن این گونه بود: «جستجوی شما مشوق رفتاری است که می‌تواند مضر باشد و حتی به مرگ منجر شود!»

سایت خبری جهان در مطلبی به قلم رضا صفری با اشاره به این موضوع نوشته است: «این اقدام در حالی رخ داده که هشتگ‌هایی مثل (Suicide#) خودکشی، (Murder#) قتل، (gun#) اسلحه و… که مشوق رفتارهای مضر هستند و می‌توانند منجر به مرگ شوند به راحتی در دسترس مردم قراردارند!

احتمالاً بعد از آنکه اینستاگرام مشاهده کرده که دستش در حال رو شدن است و این اقدام برایش هزینه دارد، اخطار را حذف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما جالب است هم اکنون نیز اگر هشتگ fasting# را در اینستاگرام جستجو کنیم، بسیاری از تصاویر و فیلم ها برای کاربر نشان داده می شود که اصلاً ربطی به روزه داری ندارند. یعنی تا می تواند سعی در این دارد که ذهن کاربر معطوف به مسائل دیگر و حاشیه ای شود و کمتر به جستجوی اولیه خود برگردد. و این همان مدیریت افکار نام دارد.

نباید نقش مالکان رسانه‌ها و ایدئولوژی حاکم بر آنها را، در اینکه مخاطب اجازه دسترسی به چه نوع اطلاعاتی را داشته باشد، نادیده گرفت.ما چیزی را از طریق رسانه‌ها می‌بینیم و اجازه دسترسی به آن بخش از اطلاعات را داریم که قبلاً گزینش شده است، اما تصور می‌کنیم در دسترسی به اطلاعات، آزادی داریم. ما تا جایی آزاد هستیم که به ما اجازه داده شود. بنابراین اصل پالایش فضای مجازی (filtering)، اصلی است که در همه جای دنیا کم و بیش وجود دارد.تعجبی ندارد که در شبکه اجتماعی اینستاگرام، حتی در نشر عکس و سخنان سید حسن نصرالله هم مدیریت وجود داشته باشد و یا پست حمایت از او حذف شود! کارهایی که شاید هیچ گاه در مورد ترامپ و نتانیاهو، با همه خباثت هایی که علیه مردم دنیا دارند، در شبکه های اجتماعی ایرانی صورت نمی گیرد.

 

آزادی بیان یا خفقان شدید؟!

دردآور است که ادعای آزادی بیان و عقیده غربی ها گوش فلک را کر کرده و عده زیادی را هم فریب داده اند، اما در عمل به گونه ای دیگر رفتار می کنند. هر چند که در موارد متعددی از جمله قضیه حمایت از فلسطین و خفقان شدید اظهار نظر در مورد اسرائیل و هولوکاست، این ادعا بارها زیر سؤال رفته است.

بر اساس برخی پژوهش های صورت گرفته، در دهه های آینده، اسلام بزرگترین دین اروپا خواهد شد و به دلایل مختلف، هم اکنون سریعترین رشد در میان ادیان سراسر دنیا مربوط به اسلام است. از طرفی همواره عده زیادی در دنیا در حال تحقیق در مورد دین مبین اسلام هستند. با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و مشاهده پایبندی مسلمانان به روزه داری، عده ای علاقه مند می شوند که در مورد روزه، تحقیق بیشتری داشته باشند. از طرفی براساس مستندات، اینستاگرام و شرکت مادر آن یعنی فیسبوک، که مارک زاکربرگ مؤسس آن است، همواره وفاداری خود را به آمریکایی ها و صهیونیست ها نشان داده است.

همچنین باید توجه داشته باشیم که امکانات عظیم سخت افزاری و نرم افزاری فیسبوک و شرکت های زیر مجموعه آن به گونه ای نیست که مثلاً یک دانشجو مانند زاکربرگ چند سال پیش به تنهایی و بدون پشتوانه مالی عظیمو حمایت نهاد های حکومتی از عهده آن برآید. علاوه بر آنکه عقاید شخصی مؤسس فیسبوک و انتساب او به یهودیان نیز محل تأمل است.

وقتی اینستاگرام به اسلام حمله کرد!

بنابراین انتظاری جز این هم نباید داشته باشیم که اینستاگرام در خط حمله به اسلام باشد. همانگونه که قبلاً نیز با مسدودکردن صفحات منتسب به مقامات بلند پایه کشور و حذف post های با مضمون سپاه، نشان داده بود که فراتر از یک ابزار ارتباطی صرف است.»

نویسنده در بخش دیگری از این گزارش با برشمردن برخی از آیات و روایت درباره تلاش کفار برای تاثیرگزاری بر جامعه مسملمان نوشته است: «اگر گمان کنیم که آنها ابزاری در اختیار ما قرار داده اند که تبلیغ اسلام کنیم، سخت در اشتباهیم، زیرا اولاً، مدیریت و هدایت پیام ها کاملاً به دست آنهاست و اصلاً می توانند پیام ها را حذف کنند و یا به دست گیرنده نرسانند.»

در جمع‌بندی این گزارش نیز با اشاره به کم کاری مسئولان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در ساخت بسترهای بومی آمده است: «ظاهراً از نظر عده ای روشنفکرنما، اگر سایه دست جمهوری اسلامی بر روی دکمه فیلترینگ بیفتد باید ناله سرداد، اما اگر غربی ها با جفت پای خود روی همان دکمه فیلترینگ بپرند و یا اگر به مقدسات ما توهین کنند، عین آزادی است!»

منبع:مهر

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۸۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند

عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی کشور در ماه مبارک رمضان به همت فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی تجلیل شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم قدردانی از عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی کشور با حضور حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس؛ حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی؛ پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما و جمعی از نمایندگان فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در کمیسیون تلفیق برگزار شد.

ضرورت تلاش مستمر برای ترویج آموزه‌های قرآنی در کشور

در این نشست حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس، طی سخنانی ضمن قدردانی از عوامل و دست‌اندرکاران برنامه‌های قرآنی ساخته شده در رسانه ملی، گفت: انس با قرآن به همت سازمان‌ها و نهادهای مختلف در کشور ترویج پیدا کرده و لازم است این روند ادامه‌دار باشد.

پژمانفر تصریح کرد: فراکسیون قرآن و عترت وظیفه خود می‌داند که از تمام کسانی که به هر روش در قرآنی شدن جامعه تلاش داشتند تقدیر و قدردانی داشته باشد.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس با اعتقاد به اینکه تمسک به قرآن تنها راه رهایی از بن‌بست‌های بشریت است، اظهار داشت: برای رهایی از بن‌بست‌ها باید به قرآن و اهل بیت علیهم السلام تمسک بجوییم. در عین حال اگر موضوع جهانی شدن در دنیا مطرح می‌شود، این جهانی شدن تنها از طریق قرآن امکان‌پذیر خواهد بود.

این نماینده مجلس بر لزوم تلاش برای رساندن مفاهیم قرآنی طبق فرموده امام رضا (ع) تأکید کرد و گفت: اگر معارف قرآنی را به مردم برسانید بی‌شک اکثریت از آنها تبعیت خواهند کرد. امروز در تمام دنیا به نوعی فاصله قرآنی در امور مشاهده می‌کنیم، زیرا ما نتوانستم حقیقت معارف قرآنی را به دنیا برسانیم.

 

اذعان دانشمندان غربی به نقش کلیدی قرآن در هدایت‌های علمی

 

او ادامه داد: تجربیات مختلف نشان داده اگر با مخاطبان خود به اشکال مختلف ارتباط قرآنی را برقرار کنیم، می‌تواند تأثیر جامعی داشته باشد، مانند برنامه‌های متنوع قرآنی که در رسانه ملی شاهد آنها بودیم.

پژمانفر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انس و دوستی با قرآن، اظهار داشت: انس و دوستی با قرآن اثرات مثبتی در زندگی مردم خواهد داشت. در مجلس شورای اسلامی نیز به امور مختلف در حوزه اجرا و تصویب قوانین پرداخته شد و با وجود این موضوعات تلاش شد تا رسیدگی به موضوعات قرآنی در اهم مباحث نمایندگان قرار بگیرد.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس خاطرنشان کرد: این فراکسیون در طول سه سال فعالیت خود تلاش کرد برای توسعه فعالیت قرآنی از ظرفیت مجلس حداکثر استفاده را داشته باشد. در عین حال نمایندگان در کنار پیش‌بینی اعتبارات و قانون‌نویسی سعی کردند از کسانی که در فعالیت‌های قرآنی دستی توانا دارند حمایت و قدردانی کنند.

پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است

سخنران دیگر این نشست پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما، بود که ضمن قدردانی از حمایت مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این زمینه اعضای فراکسیون قرآن و عترت و فراکسیون فرهنگی حمایت مثال‌زدنی از تولید محتوای فاخر در رسانه ملی، برنامه هفتم و در لایحه بودجه سال جاری داشتند.

رئیس سازمان صدا و سیما به موفقیت‌های رسانه ملی در تولید محتوا اشاره کرد و توضیح داد: این موفقیت‌ها در حوزه تولید محتوا با حمایت مجلس شورای اسلامی و نمایندگان صورت گرفته است.

جبلی از همکاری سازمان تبلیغات اسلامی یاد کرد و گفت: حجت‌الاسلام قمی نیز در سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان همراه و مبدع بسیاری از خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها به رسانه ملی کمک کردند.

او تصریح کرد: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است. چراکه تجربه سال‌های گذشته نشان داده هرچه رنگ و بوی هویتی برنامه رسانه ملی را افزایش دهیم با استقبال مخاطبان مواجه می‌شویم. وظیفه ذاتی، دینی و اخلاقی ما این است تا با همه توفیقاتی که در مسیر پرافتخار انقلاب اسلامی نصیب ملت بزرگ ایران شده، قدردان این نعمت‌ها باشیم.

رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: افتخار ما این است که صدا و سیما با برنامه‌های جذاب قرآنی و معارف اسلامی شناخته می‌شود که برکت در رسانه ملی در همین رویکرد و اخلاص فعالیت عزیزان ما طی برنامه‌سازی‌های مختلف در صدا و سیمای استان‌ها و همه بخش‌ها به مصداق «فستبقوا الخیرات» است.

او به رقابت مدیران و تولیدکنندگان در تهیه برنامه‌های خلاقانه اشاره کرد و گفت: تهیه‌کنندگان در سازمان با مدیران مختلف در شبکه‌ها برای ساختن برنامه‌هایی با خلاقیت، مهارت و جذابیت بیشتر با یکدیگر رقابت دارند. امیدوارم خداوند به همه ما توفیق بدهد تا در شأن و تراز ملت بزرگ ایران، انقلاب بزرگ اسلامی و میراث ارزشمند قرآن و عترت که ملت ما میراث‌دار آن است در خدمت مردم باشیم.

در ادامه این جلسه، دست‌اندرکاران محافل قرآنی اعم از شورای توسعه قرآنی، آموزش و پرورش، بسیج، شهرداری، کانون‌های فرهنگی و مذهبی و رادیو و تلویزیون درباره نکات و مسائل مربوط بحث و تبادل نظر کردند.

در این جلسه از 78 نفر از عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی کشور در ماه مبارک رمضان از جمله سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، صدا و سیما و شهرداری قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رمضان قدیروف خود را سرحال در باشگاه نشان داد
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • جزییات پویش های شهرداری تهران در نوروز و ماه رمضان | وقتی جشن‌های بزرگ برای کودکان و نوجوانان برگزار شد
  • نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با حضور مسوولان ملی برگزار شد
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند
  • نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با حضور مسئولان ملی در قم
  • ۱۲ هزار خادم در قم در ماه مبارک رمضان به زائران و روزه‌داران خدمت کردند
  • ببینید | آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!
  • گاف جدید بایدن: آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!