Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار امور بین الملل رئیس جمهوری روسیه با اعلام سفر سه روزه رئیس جمهوری چین به روسیه برای شرکت در همایش بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ گفت: سران دو کشور در خصوص طیف گسترده ای از موضوعات از جمله ایران، کره شمالی و ونزوئلا با یکدیگر گفت وگو خواهند کرد.

خبرگزاری تاس سه شنبه شب به نقل از یوری اوشاکوف نوشت: ولادیمیر پوتین و شیء جین پینگ قرار است به صورت رسمی روزهای ششم و هفتم ماه ژوئن (پنجشنبه و جمعه هفته آینده در پایتخت فرهنگی روسیه با یکدیگر دیدار کنند اما یک روز قبل از آن نشستی در کرملین در همین زمینه برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: طبق برنامه روز چهارشنبه رهبران دو کشور دیدار خصوصی خواهند داشت و پس از آن مذاکرات در سطح هیأت عالی پنج نفره برگزار خواهد شد و در خصوص روابط دوجانبه به شکل ویژه درباره طیف وسیعی از همکاری‌ها در حوزه نفت و گاز، انرژی هسته‌ای، حمل و نقل، هوا و فضا با حضور مقامات بلند پایه دو کشور برگزار خواهد شد.

سران روسیه و چین قرار است پس از پایان دیدارهای خود یک بیانیه مشترک صادر کنند.

گفتنی است، همایش اقتصادی سن پترزبورگ یک رویداد مهم اقتصادی بین المللی در روسیه است که نزدیک به دو دهه برگزار می‌شود و به شدت مورد توجه پوتین قرار دارد به طوری که وی چند سالی است به صورت مستمر در آن شرکت می‌کند.

دمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه به تازگی در واکنش به اخباری مبنی بر تحریم همایش اقتصادی بین المللی سن پترزبورگ از سوی آمریکا گفت: در این خصوص شنیده‌ایم اما باید یادآور شوم که خیلی از تجار و سرمایه گذاران به صورت سنتی در این همایش شرکت می‌کنند و عدم حضور آمریکا در آن به معنای پر شدن جای خالی سرمایه گذاران این کشور توسط دیگران است.

پسکوف در ادامه بازار روسیه را برای خیلی‌ها همچنان جذاب خواند و اظهار داشت: امسال بیش از ۱۵ هزار نفر در همایش اقتصادی سن پترزبورگ شرکت می‌کنند و همه می‌دانند که نمی‌توانند پس از بی توجه‌ای به این همایش بار دیگر به میدان بازگردند و جای خود را پس بگیرند.

امسال از ایران، سید ضیا هاشمی مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) و امیر حسین زمانی نیا معاون امور بین الملل وزیر نفت در این همایش حضور دارند.

مدیرعامل ایرنا قرار است پس از دیدار با رئیس جمهور روسیه در چندین نشست تخصصی در خصوص کارکرد رسانه‌ها در دنیای امروز به بحث و تبادل نظر با سایر مدیران تراز اول رسانه‌ای در جهان بپردازد.

در سالیان اخیر همواره مدیران رسانه‌هایی همچون شین هوا چین، ای. اف. پی فرانسه، د. پ. ا آلمان، پی. ای انگلیس، افه اسپانیا، آسوشیتد پرس آمریکا، رویترز انگلیس و بلومبرگ آمریکا در این نشست بین المللی شرکت کرده‌اند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۷۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی

با بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا، این کشور آمریکای جنوبی در تلاش برای سرعت بخشیدن به روند فروش نفت خود به ارز دیجیتالی است.   به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته، به مشتریان و تامین کنندگان شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا تا ۳۱ مه فرصت داد تا مبادلات مالی خود تحت مجوز عمومی را که تمدید نکرده است، تکمیل کنند. این اقدام، تولید و صادرات نفت را برای ونزوئلا، دشوارتر خواهد کرد زیرا شرکت‌ها برای همکاری با ونزوئلا، باید دست نگه داشته و تک به تک، از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند.   شرکت PDVSA از سال میلادی گذشته، به تدریج در حال جابجایی فروش نفت به ارز دیجیتالی یواس‌دی‌تی (USDT) بوده که به تتر هم معروف است و ارزشش به دلار آمریکا مرتبط است و برای حفظ ارزش ثابت، طراحی شده است.   رویترز به نقل از سه منبع آگاه نوشت: شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا به دنبال تسریع استفاده از این ارز دیجیتالی است تا ریسک بلوکه شدن درآمد حاصل از فروش نفت در حساب‌های بانکی خارجی، کاهش پیدا کند.   پدرو تله‌چیا، وزیر نفت ونزوئلا هفته گذشته به رویترز گفته بود ما از ارزهای مختلفی استفاده می‌کنیم و در بعضی از قراردادها، ارزهای دیجیتالی ممکن است شیوه پرداخت مورد ترجیح باشد.   صادرات نفت ونزوئلا در دوران تعلیق موقتی تحریم‌های آمریکا افزایش یافت و در مارس، به حدود ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در چهار سال گذشته است.   تا پایان سه ماهه اول، شرکت نفتی PDVSA، بسیاری از قراردادهای نفتی نقدی را به مدلی تغییر داد که خواستار پیش پرداخت برای نیمی از ارزش محموله به تتر بود.   این شرکت همچنین از مشتریان جدیدی که به دنبال معاملات نفتی هستند، خواسته است رمزارز در کیف دیجیتالی داشته باشند. به گفته یکی از این منابع آگاه، این الزام حتی در بعضی از قراردادهای قدیمی قید شده که به طور خاص، به وضعیت استفاده از تتر اشاره نکرده بودند.   در اکتبر که واشنگتن، مجوز ۶ ماهه به شرکت‌های بازرگانی و مشتریان شرکت PDVSA برای همکاری با این شرکت نفتی صادر کرد، اکثر آنها برای عمل به الزام مبادلات دیجیتالی، به واسطه‌ها متوسل شدند.   شرکت PDVSA ونزوئلا از سال ۲۰۲۰ که آمریکا، تحریم‌های ثانویه را برای ونزوئلا اعمال کرد، برای فروش نفت خود به خصوص به چین، به واسطه‌ها متکی بوده است.   بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران نفت انتظار دارند حتی اگر واشنگتن، مجوزهای تکی به شرکت‌ها برای فعالیت در ونزوئلا اعطا کند، تولید، صادرات و درآمد نفتی این کشور به زودی، محدود خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • احمدیان و دبیر شورای امنیت روسیه دیدار کردند
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • هیات اقتصادی کره شمالی عازم ایران می‌شود
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 
  • هیات اقتصادی کره شمالی راهی ایران شد
  • هیات اقتصادی پیونگ یانگ عازم ایران می‌شود
  • چالشی در خصوص تأمین و قیمت کالای شکر خوزستان ایجاد نشود
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی