Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر آمریکا در هلند گفت: اگر هلندی‌ها می‌خواهند از جاسوسی‌های دولت چین در امان بمانند، محصولات هوآوی را استفاده نکنند.به گزارش بلاغ،مدتی است جنگ تجاری آمریکا علیه چین به حوزه فناوری و تکنولوژی نیز وارد شده و آمریکا تلاش می‌کند با تهدید و تحریم شرکت‌های مهم حوزه فناوری ارتباطات چین به خواسته‌های خود برسد که شرکت هواوی چین از آن جمله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان آمریکا کشورهای دیگر را هم تهدید می‌کند تا از محصولات شرکت هوآوی چین استفاده نکنند.

امروز سفیر آمریکا در هلند گفت:«در صورتی که هلندی‌ها می‌خواهند از جاسوسی‌های دولت چین در امان بمانند محصولات شرکت هوآوی را در شبکه فناوری 5G استفاده نکنند.»

پیش از این آمریکا با اعمال تعرفه‌ها روی محصولات چینی جنگ تجاری با این کشور به راه انداخت که آخرین بار آن روی 200 میلیارد دلار کالای چینی بود که تعرفه آن را از 10 درصد به 25 درصد افزایش داد که البته اقدامات تلافی جویانه از سوی کشور دولت چین به همراه داشت.

اینکه جنگ تجاری طی چند هفته گذشته به حوزه فناوری و ارتباطات آمده است از نگاه کارشناسان حاوی پیام خاصی است.« آمریکا می‌خواهد رقیب جدی شرکت‌های فناوری خود را از رقابت خارج کند.»

طی سال‌های گذشته شرکت هوآوی چین یک رقیب جدی و سرسخت برای کمپانی‌های فناوری آمریکا محسوب شده و در حقیقت بازارهای جهانی را قبضه کرده است.

کارشناسان معتقدند در پشت این جنگ تجاری اهداف سیاسی نهفته است.دو قطب بزرگ اقتصاد جهان تلاش می‌کنند تا با راه‌اندازی این جنگ‌های اقتصادی و تجاری در حقیقت سلطه قدرت خود را به رخ همدیگر بکشند و قلمروی خود را در جهان تعریف کنند.

بنابراین پیش‌بینی می‌شود جنگ تجاری دو کشور کماکان ادامه یابد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان دارد

احمد محمدی‌زاده در نشست مسئولان استان بوشهر با سفیر تاجیکستان با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با ۵ کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید ۷۴ درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت ۲۳ مجتمع پتروشیمی و تولید ۵۰ درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: ۹۳ درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود ۶ میلیون اصله نخل و ۵۰ درصد محصول میگو پرورشی را از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای ۱۶ بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشور‌های جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان را دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی یکی از شهر‌های استان بوشهر با یکی از شهر‌های تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر همچنین خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری دو کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: باتوجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشور‌های جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • بوشهر ظرفیت ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان را دارد
  • بوشهر برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان دارد
  • حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان به ۲۷۰ میلیون دلار رسید
  • اعزام ۹ تیم برتر در هجدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران به کشور هلند
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد