Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-24@09:49:38 GMT

نحوه تعیین جانبازی رزمندگان فاقد مدارک بالینی

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۹۲۵۶۹

نحوه تعیین جانبازی رزمندگان فاقد مدارک بالینی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سردار موسی کمالی گفت:برابر تبصره بند الف. ماده ۸۷ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس که صورت سانحه بالینی همزمان، مجروحیت را ندارند، اما مجروحیت آن‌ها توسط کمیسیون پزشکی نهاد اعزام کننده (نیرو‌های مسلح) احراز می‌شود را به عنوان جانباز تلقی کند و حداقل ۵ درصد جانبازی به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به منظور اجرای صحیح این حکم قانونی طی جلسات کارشناسی با معاونت‌های تخصصی بنیاد شهید در بخش کلیات و بخش‌های تخصصی پزشکی توافقات مقتضی حاصل شده و در قالب دستورالعمل اجرایی تبصره موصوف به امضا مسئولین حوزه‌های تخصصی در بنیاد شهید و ستاد کل نیرو‌های مسلح رسید.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به اقداماتی که رزمندگانی که متقاضی بهره مندی از امتیازات دستورالعمل موصوف هستند باید انجام دهند، گفت: بر این اساس، رزمندگانی که متقاضی بهره مندی از امتیازات دستورالعمل موصوف هستند برابر رویه‌ای که در ماده ۵ دستورالعمل پیش بینی شده است لازم است فرم‌های مربوطه را تکمیل به همراه مدارک و مستندات خواسته شده به سازمان‌های نیرو‌های مسلح تحویل دهند تا مراحل آمده در دستورالعمل، گام به گام انجام شده و پس از طی مراحل و تاییدیه نهایی نسبت به معرفی و ارسال پرونده مجروحیت (جانبازی) به بنیاد اقدام شود.

سردار کمالی: اقدامات و گام‌های پیش بینی شده

گام اول: تکمیل فرم‌های 6 گانه

گام دوم: تهیه مستندات و مدارک معتبر به اطلاعات خود اظهاری رزمنده و ارائه آن به همراه مدارک پرسنلی و شخصی و دیگر مدارک مرتبط اعم از درمانی و یگانی از سوی رزمنده

گام سوم: بررسی و تطبیق اظهارات رزمنده با تکیه بر مدارک و مستندات ارائه شده و بهره‌گیری از تاییدیه‌های رسمی مراجع مربوط در نیرو‌های مسلح

گام چهارم: در صورت تأیید اظهارات رزمنده در مورد میزان حضور در جبهه و حضور در عملیات‌ها و نحوه مجروحیت و مصدومیت توسط مراجع مربوط در نیرو‌های مسلح، صورت سانحه مجروحیت تنظیم و به همراه تمام مدارک و مستندات در قالب پرونده جمع‌آوری شده و به کمیسیون عالی پزشکی نیرو‌های مسلح ارسال می‌شود.

گام پنجم: کمیسیون‌های عالی پزشکی نیرو‌های مسلح با توجه به مدارک موجود در پرونده در صورت تکمیل مدارک با استناد به دستورالعمل اجرایی مذکور، خصوصاً جداول سه‌گانه تخصصی مربوط به صدمات شیمیایی، افت شنوایی و اعصاب و روان نسبت به اظهار نظر تخصصی مبنی بر تأیید مجروحیت یا عدم تأیید مجروحیت با انشا رأی برابر روش جاری به امور ایثارگران نیرو‌های مسلح اعلام می‌شود.

گام ششم: در صورت تأیید مجروحیت و مصدومیت رزمنده نسبت به تشکیل کمیسیون به منظور احراز جانبازی اقدام می‌شود.

گام هفتم: پس از تأیید و احراز جانبازی در کمیسیون‌های تشخیص و احراز پرونده رزمنده با مکاتبه رسمی از سوی نیرو‌های مسلح به معاونت نیروی انسانی ستاد‌های آجا، سپاه، ناجا و وزارت دفاع ارسال شده و در صورت تأیید مدارک و مستندات پرونده، مفاد مندرج در پرونده به بنیاد شهید ارسال می‌شود.

گام هشتم: اداره کل پذیرش و امور اداری بنیاد پس از ثبت مشخصات رزمنده در سامانه بنیاد، پرونده را جهت تعیین درصد جانبازی به کمیسیون پزشکی بنیاد ارسال می‌کند.

گام نهم: کمیسیون پزشکی بنیاد درصد متعلقه به پرونده را در فرم مربوط ثبت کرده و رأی صادره را به طور رسمی به اداره کل پذیرش و امور اداری بنیاد و نیرو‌های مسلح ابلاغ می‌کند.

انتهای پیام/

20 / 20 رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح نحوه تعیین جانبازی رزمندگان نحوه تعیین جانبازی رزمندگان فاقد مدارک بالینی سردار موسی کمالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سردار موسی کمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۲۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین نماینده‌ای ویژه برای ساماندهی نیرو‌های کار خارجی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای سید صولت مرتضوی براساس این حکم افزایش سهم کشور از اشتغال نیروی کار ایرانی در بازار کار خارجی، و بهره مندی از فرصت‌های فرامزی و ظرفیت نهاد‌های بین المللی، و همچنین حمایت حقوقی از متخصصین و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور را به فروزان ماموریت داده است. 
ساماندهی حضور اتباع خارجی در بازار داخل ایران، با هدف صیانت از نیروی کار ایرانی نیز از دیگر ماموریت‌های نماینده ویژه وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور اعزام نیروی کار به خارج از کشور و اشتغال عنوان شده است. 
حامد فروزان دارای دکترای علوم ارتباطات و مدرس دانشگاه است و مسئولیت‌های دستیار وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در امور مردمی سازی، مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، معاون بین الملل بنیاد ایرانشناسی، از جمله سوابق کاری وی بوده است.

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای سربازان
  • آتش نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۱۴ سال پرستاری از جانبازی که بی‌نام و نشان بود
  • وزیر کار درباره تغییر در نحوه تعیین حقوق کارگران چه گفت؟
  • تعیین نحوه تامین نیروی انسانی و امکانات سازمان سپند **
  • وزیر کار : لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران در مراحل پایانی تدوین
  • تعیین نماینده‌ای ویژه برای ساماندهی نیرو‌های کار خارجی
  • لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران در مراحل پایانی تدوین
  • دیدار جمعی از فرماندهان نیرو‌های مسلح با فرمانده کل قوا