Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی از احیای‌ ۱۵۱ واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان خبر داد و گفت: در استان مرکزی ‌کمتر از ۲۰ درصد واحدهای صنعتی ‌راکد مطلق هستند‌. ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۱ مرکزی نظرات - اخبار مرکزی -

مصطفی آمره در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به واحدهای غیرفعال در شهرک‌های صنعتی استان اظهار داشت: در استان مرکزی تعداد واحدهای راکد کم بوده و کمتر از 20 درصد واحدهای استان مرکزی راکد مطلق هستند که به هیچ وجه فعالیت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای راه‌اندازی مجدد این واحدها برنامه‌‌هایی را داریم که در این زمینه استان مرکزی سال گذشته رتبه نخست کشور را داشته و 151 واحد که سنوات گذشته غیرفعال بودند، در سال 97 به چرخه تولید برگشته و فعال شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی تصریح کرد: وضعیت فعالیت واحدهای صنعتی هر سه ماه یک‌بار رصد و واحدهای فعال، غیرفعال، نیمه‌فعال و همچنین دلایل غیرفعالی احصا می‌شود.

آمره بیان کرد: این دلایل به صورت خوداظهاری از واحدها جمع‌آوری می‌شود که شامل بحث‌هایی مثل کمبود نقدینگی، عدم وجود بازار مناسب، مسائل مالی، فنی و ساختاری است اما عمده مسائل همین کمبود منابع مالی است که از سوی آنها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به تعداد اشتغال ایجادشده به دنبال راه‌اندازی مجدد واحدهای غیرفعال گفت: به دنبال راه‌اندازی مجدد واحدهای غیرفعال، بیش از 2 هزار نفر مشغول به کار شده‌اند که اتفاق خوبی برای استان است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی با اشاره به وضعیت زیرساختی شهرک‌ها ادامه داد: بحث زیرساختی یک فرآیند مستمر است که در این زمینه، هم درراستای تکمیل و هم کیفیت‌بخشی به زیرساخت‌ها در شهرک‌های قدیمی فعالیت داریم.

ایلام| شهرک های صنعتی بستر سرمایه گذاری و از عوامل توسعه اقتصادی هستندتسهیلات ویژه به صنایع کوچک و متوسط خراسان جنوبی سبب حفظ اشتغال موجود می‌شودارتباط صنایع کوچک و متوسط استان مرکزی با شرکت‌های مدیریت صادرات افزایش می‌یابد

آمره عنوان کرد: با توجه به محدودیت‌های منابع مالی که مشکلاتی را ایجاد کرده‌اند، تلاش ما بر این است که واحدها با کمترین مشکل بتوانند فعالیت داشته باشند.

وی افزود: یکی از فعالیت‌ها در حوزه صنایع کوچک ارائه خدمات مشاوره‌ای به واحدهای صنعتی است که یکی از اثرات راه‌اندازی کلینیک صنعتی همین راه‌اندازی مجدد واحدهای تعطیل می‌تواند باشد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به پیش رو بودن ایام تابستان مشکلی در تامین آب و برق واحدها نخواهیم داشت گفت: به لحاظ تامین آب در یک منطقه نسبتا خشک قرار داریم که منابع آبی غنی نداریم، از این رو بحث مدیریت منابع آب همواره یکی از موضوعات در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی بوده و در این راستا استحصال مجدد از پساب واحدهای صنعتی را داریم که درحال حاضر در مامونیه درحال انجام است و در دلیجان هم انجام شده است.

آمره تصریح کرد: ایجاد تصفیه‌خانه‌های فاضلاب هم از جمله اقدامات است، در بحث تامین آب، باید هم درراستای تامین و هم درراستای مصرف بهینه تلاش کنیم.

وی بیان کرد: از خروجی تصفیه‌خانه‌ها در برخی از شهرک‌های صنعتی در بخش فضای سبز استفاده می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۳۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال

به گزارش جام جم و به نقل از روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتستان ؛ علی کشتکار با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی  سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) بایستی دستگاههای اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند  . وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام  است. کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحد‌های صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است. وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و دو ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه ‌شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید . رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت. وی با اشاره به احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری ۷۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر بدلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجددا فعال سازی شد. کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

دیگر خبرها

  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اطفا شد
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم ‌+ تصویر
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است