Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@00:53:27 GMT

همدان| ترویج طب سنتی مورد توجه مجمع خیرین سلامت باشد

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۹۸۰۶۵

همدان| ترویج طب سنتی مورد توجه مجمع خیرین سلامت باشد

نماینده ولی فقیه در استان گفت: مجمع خیرین سلامت باید با ورود و حمایت صحیح از طب سنتی زمنیه را برای ترویج درست این علم در جامعه ایجاد کند. ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۴ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی  ظهر امروز در جمع اعضا مجمع خیرین سلامت استان همدان با اشاره به نقش خیرین سلامت در بین مردم  اظهار داشت: باید با برنامه‌ریزی دقیق از ظرفیت اقشار و اصناف مختلف جامعه در ترویج فرهنگ کمک به دیگران استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طب سنتی|گرفتگی عروق قلب را با این معجون طبیعی برطرف کنیدتأکید سازمان جهانی بهداشت بر ادغام خدمات طب سنتی در نظام سلامت کشورهامردم مراقب شیادان غیرقانونی در طب سنتی در قم باشند

وی با بیان اینکه البته بهره‌گیری از ظرفیت مبلغان و روحانیون نیز در این موضوع می تواند بسیار ثمر بخش باشد و نباید از آن غافل شد، گفت: بنا به دلایلی، یک تنش بین طب سنتی و طب جدید وجود دارد که باید با اتکا به تجربیات و رفع موانع موجود این موضوع را حل کرد.

نماینده ولی فقیه در استان ابراز کرد: طب سنتی در بحث پیشگیری می‌تواند بسیار موفق باشد چرا که می‌توان برای جلوگیری از پخش بیماری‌ها از آن استفاده کرد و اگر خدای نکرده کسی بیماری داشت که به وسیله طب سنتی قابل درمان نبود باید از طب جدید نیز کمک گرفت.

وی حضور مراکز طب سنتی به صورت سازمان یافته را خواستار شد و گفت: مراکز طب سنتی نباید به نحوی باشد که هر کس به راحتی بتواند این کار را انجام دهد بلکه با دقت و نظارت بیشتر توسط متولیان امر باید مراکزی را زیر نظر علوم پزشکی ایجاد کرد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: در شهر قم این کار انجام شده و نتایج خوبی را هم به دنبال داشته است بنابراین مجمع خیرین سلامت باید با ورود و حمایت صحیح از طب سنتی زمنیه را برای ترویج درست این علم در جامعه ایجاد کند.

وی دانشگاه علوم پزشکی را رابط خوبی بین طب جدید و طب سنتی دانست و اظهار داشت: افرادی که در طب سنتی دارای توانایی هستند می‌توانند با طرح ادعا خود در حضور دانشگاهیان، آن موضوع را از طریق علمی پیگیری کنند.

شعبانی با بیان اینکه بسیاری از مراجعات مردمی به دفتر در زمینه سلامت است، عنوان کرد: متاسفانه مراجعه کنندگانی که مشکل سلامت دارند نسبت به مراجعات مالی دارای مشکلات بیشتری هستند چرا که این عزیزان نه تنها از نظر مالی در مضیقه هستند بلکه در از نظر سلامتی نیز دارای مشکل می‌باشند و ادغام این دو موضوع مشکلات را چند برابر می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: امیدواریم با وجود نهادهایی همچون مجمع خیرین سلامت بتوانیم تا در حد توان مشکلات را از دوش این افراد برداریم.

 انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد

شهردار همدان با بیان اینکه شهرداری ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد، گفت: حدود ۱۵پروژه را برای شهر تعریف کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مسعود حسینی در آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی دو پروژه گردشگری و سرمایه‌گذاری در شهرداری منطقه چهار همدان، اظهار داشت: امروز آغاز اجرای دو پروژه‌ مهم را داریم که آغازگر تحقق شعارها است.

وی با بیان اینکه در ابتدای دوره مدیریت شهری و سیاست‌گذاری شورای شهر، یکی از اصلی‌ترین موضوعات فاصله گرفتن از خام‌فروشی و فروش قطعات زمینی بوده که قبلا وجود داشته و توجه به ارزش افزوده به عنوان حلقه مفقوده‌ در حوزه سرمایه‌گذاری، رویکرد شهرداری و شورای شهر بوده است.

حسینی عنوان کرد: حوزه مدیریت شهری اگر امروز به حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری رسیده در راستای اهمیت موضوع بوده و احساس می‌کنیم قدم‌های خوبی در این زمینه برداشته شده، اما تا مقصد فاصله بسیاری وجود دارد.

شهردار همدان اعلام کرد: در حال حاضر 15 میلیارد تومان ارزش افزوده شهرداری است، اما ماهانه 150 میلیارد تومان باید هزینه کرد و شهر را بدون پروژه‌های عمرانی نگه داشت که این مسئله نشان می‌دهد همکاران ما در شهرداری زحمات زیادی باید بکشند تا شهر را اداره کنند.

حسینی با بیان اینکه در ابتدا مدیریت منابع و مصارف هزینه در شهرداری پیگیری می‌شود تصریح کرد: زیرساخت‌های اقتصادی و مالی شهرداری درست شده و وقتی موضوع خزانه‌داری را ایجاد کردیم، قدم‌های درستی در این راستا برداشته شد.

وی با اشاره به اینکه توجه به سرمایه‌گذاری به عنوان اصلی‌ترین رویکرد در حوزه تامین منابع مالی برای شهرداری و شورای شهر حائز اهمیت است، گفت: امروز که حدود 60 درصد هزینه‌های عمرانی و 40 درصد هزینه‌های جاری شهرداری را داریم که در چند سال آینده این ارقام برعکس خواهد شد و میزان پروژه‌های عمرانی و مبلغ آن کم خواهد بود که باید برای رسیدن به این هدف به موضوع سرمایه‌گذاری توجه کرد.

شهردار همدان با اشاره به اینکه ابتدا باید ذهن مسئولان سرمایه‌پذیر باشد، عنوان کرد: امروز پروژه‌های شهرداری منطقه چهار آغاز موضوع سرمایه‌گذاری است و امسال خبرهای خوبی در حوزه سرمایه‌گذاری در شهرداری خواهیم داشت که می‌توان گفت در مناطق دو و چهار تعداد زیادی از زمین‌ها را به فراخوان می‌گذاریم.

حسینی اعلام کرد: در حال حاضر پارک آبی همدان به سرمایه‌گذاری گذاشته شده و فراخوان شرکت در سرمایه‌گذاری این پروژه انجام شده که امیدوارم استقبال خوبی از آن شود و سرمایه‌گذار ورود کند، ضمن اینکه در حوزه‌های مختلف ساختمانی شاهد فراخوان‌ سرمایه‌گذاری خواهیم بود.

حسینی با اشاره به اینکه چیزی حدود 15 پروژه را برای شهر تعریف کردیم، افزود: این پروژه‌ها در سال‌های آینده حدود 25 هزار میلیارد تومان برای شهر آورده دارند که امیدواریم رسانه‌ها در این حوزه مسئولان را یاری کنند و مردم نیز مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم موضوع گردشگری و سرمایه‌گذاری را با هم پیش ببریم، ابراز کرد: در حوزه گردشگری شاید پروژه‌های موجود بالغ بر 300 میلیارد تومان است.

سعی کردیم شهرداری دارایی‌های خود را خام‌فروشی نکند

رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این مراسم، اظهار داشت: اتفاق مهمی که در شورای شهر دوره ششم می‌افتد، این است که شهرداری دارایی‌های خود را خام‌فروشی نکند، بلکه به آنها ارزش افزوده ایجاد کند و این ارزش افزوده در جهت توسعه متوازن شهر همدان به‌کارگیری شود.

محمود مسگریان گفت: باید تا جایی که می‌توانیم خدمت به مردم را مورد توجه قرار دهیم، همانطور که مقام معظم در بیانات خود ابتدای سال اشاره داشتند که وحدت و یکپارچگی حفظ شود به این مهم باید توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه در سایه وحدت پروژه‌ الماس غرب ایجاد شد که در نوع خود بی‌نظیر بود، گفت: این مهم در سایه وحدت، حمایت و پشتیبانی مسئولان مربوطه ایجاد شد که اگر حمایت‌ها همچنان از مدیریت شهری ادامه‌دار باشد، قطعا می‌توانیم خدمات بهتر و بیشتری را به مردم ارائه دهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان عنوان کرد: در حال حاضر منازلی در همدان در مرکز شهر وجود دارد که مالکین آنها سال‌ها منتظرند شهرداری آنها را تملک کند، این املاک در دست وراث افتاده و شهرداری نیز توان تملک آنها را ندارد، چرا که هزینه بالایی می‌خواهد.

مسگریان با تاکید بر اینکه باید برای شهرداری تولید سرمایه کرد تا این سازمان بتواند مشکلات را حل کند افزود: روز گذشته مراجعاتی از مردمی داشتیم که سال‌ها ملک آنها تملک نشده است و مستاصل شده‌اند و باید فکری برای آنها کرد، چرا که برای شهرداری که درآمدی از ارزش افزوده به آن معنا نسبت به شهرهای دیگر ندارد، چون صنعتی نیست، حل این موضوعات مشکل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در مهریز
  • بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان اصفهان برگزار می‌شود
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
  • کسب رتبه دوم همدان در احداث خوابگاه‌های دانشجویی کشور
  • کشف بیش از ۴۰ تن مواد غذایی فاسد در همدان 
  • بیش از ۴۰ تن مواد غذایی فاسد در همدان کشف و معدوم شد
  • شهرداری همدان ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد