Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بازیکنان هندبال کشورمان چندسالی است که به عنوان لژیونر راهی تیم‌های اروپایی شده‌اند. در بین لیگ‌های مطرح این رشته در جهان، لیگ هندبال اسپانیا جز مطرح ترین رقابتهاست. هفته گذشته سعید برخورداری دروازده بان اصفهانی هندبال کشورمان بعد از چند ماه حضور در تیم سانتونیا در لیگ دی پلاتو اسپانیا با امضا قراردادی سه ساله به تیم کوابیت گوادلااراخا این کشور پیوست تا نخستین بازیکن هندبال ایران باشد که به عنوان لژیونر در یکی از بهترین لیگ‌های این رشته بازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخورداری دروازه بان تیم ملی کشورمان با داشتن ۳۰ سال سن ۵۵ بازی ملی را در کارنامه حضورش در تیم ملی کشورمان ثبت کرده است. با تیم فولاد پنج قهرمانی را در لیگ برتر تجربه کرده؛ همراه با تیم نوجوانان قهرمان جام ملت‌های ۲۰۰۶ آسیا شد و با تیم جوانان نقره سال ۲۰۰۸ این قاره را از آن خود کرد.

همین طور با تیم ملی در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد. لژیونر هندبال ایران در سال ۲۰۱۳ نیز مدال برنز آسیا را با تیم ملی بدست آورد. وی که همیشه یکی از اهداف خود را لژیونر شدن و بازی در اروپا عنوان می‌کرد پس از همکاری با چند تیم در نهایت به عنوان اولین بازیکن فصل با تیم گوادلاراخا اسپانیا قرار داد همکاری امضا کرد. این تیم در سال ۲۰۱۸ رتبه هشتم مطرح ترین لیگ هندبال اسپانیا موسوم به آسوبال را کسب کرد. تیم بارسلونا اسپانیا که مطرح ترین تیم هندبال باشگاهی جهان است در این لیگ حضور داشته و قهرمان دوره قبل شده بود.

* خبرگزاری مهر: هفته گذشته به اسپانیا سفر کرده بودید، وضعیت قرارداد شما به کجا رسید و قرار است از چه زمانی به تیم جدید خود بپیوندید؟
- سعید برخورداری: قرارداد من یک ماه پیش منعقد شده است و هفته گذشته برای انجام تست‌های پزشکی به اسپانیا سفر کردم. شرایط خوبی در تست‌ها داشتم و قرار است از یک ماه و نیم دیگر در تمرینات رسمی پیش فصل تیم حاضر شوم چرا که رقابت‌های لیگ اسپانیا از دو ماه و نیم دیگر شروع و تقریباً ده ماه به طول می‌انجامد.

* شما به اردوی تیم ملی هندبال هم دعوت شده‌اید، برنامه حضورتان در تیم ملی با برنامه‌های باشگاه جدیدتان تداخلی ندارد؟
- اردوی تیم ملی قرار است از امروز شروع شود و زمان بندی آن هم تداخلی با لیگ اسپانیا ندارد. در قراردادم حضور در اردوهای تیم ملی و همراهی تیم ملی کشورم در رقابت‌های مهم را گنجانده‌ام و مشکلی از بابت این مسئله نخواهم داشت البته این برنامه‌ها باید در روزهای تعطیلی اعلام شده از سوی فدراسیون جهانی باشد.

* چطور شد سعید برخورداری به تیم مطرحی چون آسوبال اسپانیا پیوست؟
- من قبل از این در چند تیم باشگاهی بوده‌ام اما به دلیل مشکل سربازی نمی‌توانستم مدت زمان طولانی در خارج از کشور باشم اما با این حال با دو تیم باشگاهی در آسیا از جمله پلیس عراق و یکی از باشگاه‌های لبنان همکاری کردم. اسپانیا چند لیگ مطرح دارد و من قبل از این چند ماهی در تیم سانتونیا که در لیگ دی پلاتو این کشور حضور دارد بازی کردم. اوایل سخت بود چرا که برای موفقیت باید زبان اسپانیایی بلد باشی و بعد هم شیوه بازی آنها با آسیایی‌ها متفاوت بود. با این حال تجربه بسیار خوبی بود چرا که شرایط بازی در اروپا با آسیا بسیار متفاوت است یعنی کلاً شرایط هندبال اروپا با آسیا فرق دارد و آنها ارزش زیادی برای ورزشکار قائل هستند و من هم تمام تلاشم را انجام دادم تا به شرایط مطلوب باشگاهم برسم. در نهایت به دلیل درخششی که در این فصل از مسابقات داشتم، در انتهای فصل قبل چند پیشنهاد از چند باشگاه اسپانیایی داشتم که با بررسی همه جوانب تصمیم گرفتم پیشنهاد باشگاه گوادلاراخا اسپانیا را قبول کنم. این تیم در مطرح ترین لیگ هندبال اسپانیا یعنی آسوبال بازی می‌کند و قراردادی که با باشگاه امضا کردم سه ساله است و در مجموع هم فکر می‌کنم تصمیم خوبی برای انتخاب این باشگاه گرفته‌ام چرا که این تیم در یکی از شهرهای مطرح و با قدمت اسپانیا بوده و از باشگاه‌های خوب این لیگ است.

* به نظر شما ایران کار سختی در رقابت‌های انتخابی المپیک و قهرمانی آسیا خواهد داشت؟
- در سخت بودن کار ایران در این مسابقات شکی نیست. چند سالی است ایران در رقابت‌های آسیایی نتوانسته نتیجه مطلوبی بگیرد و از سایر رقیبان خیلی عقب افتاده است. اما این باعث نمی‌شود دست روی دست بگذاریم. باید همه مربیان و بازیکنان و فدراسیون دست به دست هم بدهیم و تلاش کنیم تا بتوانیم دوباره تیم را به دوران خوبش بازگردانیم. نمی گویم می‌توانیم در این مدت زمان به یک نتیجه بسیار خوب برسیم چرا که کار راحتی نیست. یک روزی هدف ما این بود که قهرمان آسیا شویم اما در این چند سال به دلیل عقب افتادگی در سطح هندبال ما رخ داده است باید تلاش کنیم تا در بین چهار تیم قرار بگیریم و این کار ساده ای نیست.

* به نظر شما چرا هندبال با داشتن این تعداد لژیونر نتوانسته موفقیت‌های قبلی خود را در آسیا تکرار کند؟
- این مسئله و این حرف‌ها مدتهاست که مطرح است. هندبال یک ورزش تیمی است و یک مهره به تنهایی نمی‌تواند در ترکیب تیم تأثیر گذار باشد. همین بحث لژیونرها هم باعث شده تا در این چند سال اردوهای کمی برگزار شود و تیم ملی نتواند از نظر تیمی خوب کار کند. این انتظار هست که در طول مسابقات به خاطر حضور لژیونرها بتوانیم نتیجه بگیریم. داشتن لژیونر خوب است اما این ملاکی برای اینکه بهترین تیم آسیا باشیم نیست. باید اردوها و تمرینات و برنامه‌های تدارکاتی تیم برگزار شود تا این نفرات بتوانند در کنار هم تمرین کرده و بازی کنند تا در نهایت تیم نتیجه بگیرد.

* برای هندبال چه آرزویی دارید و چه پیش بینی برای نتایج تیم خواهید کرد؟
- امیدواریم هندبال به آنچه که لیاقتش را دارد برسد. ما الان در اکثر کشورهای مطرح اروپا بازیکن شاغل داریم و من هم به عنوان نخستین لژیونر ایرانی وارد لیگ هندبال اسپانیا شدم آن هم لیگی که از نظر فنی بهترین لیگ این رشته در اروپاست. سه لیگ بوندس لیگای آلمان، فرانسه و اسپانیا بهترین لیگ‌های هندبال دنیا هستند. امیدوار هستم بازیکنان بیشتری از ایران به این رقابت‌ها راه یابند. مطمئن هستم ایران می‌تواند با این بازیکنان و پتانسیل خوبی که دارد و امیدوارم که هندبال ایران در آینده به آنچه که لیاقتش را دارد برسد و بتوانیم پیشرفت کنیم.

* به نظر شما برای هندبال چه باید کرد، آیا برگزاری تدارکات خارجی یا حضور مربیان به نام می‌تواند هندبال را به روزهای خوبش برساند؟
- واقعیت این است که باید شرایط الان و موجود خودمان را ببینیم. مطمئناً با شرایط مالی و اقتصادی این روزها تدارکات بهتری نمی‌توان دید و نباید به مسئولان فدراسیون نیز خورده بگیریم. درسی که در این مدت از بازی در لیگ اروپا دیدم این بود که باید خودمان را با شرایط سازگار کنیم و بهترین و بیشترین تلاش مان را برای موفقیت تیم انجام دهیم و نباید غر زده و بهانه بگیریم و باید با همین شرایط کار را به بهترین شکل با کمک مربیان ادامه داد. هر وقت شرایط خوب باشد می‌توان در آینده به برنامه‌های تدارکاتی بهتر و مربیان بزرگ‌تر هم فکر کرد اما در شرایط حاضر بهتر است به جای حرف زدن بیشتر عمل کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین مرحله اردوی تیم ملی هندبال کشورمان برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۰ و رقابت‌های قهرمانی آسیا از امروز ۱۹ خردادماه در تالار هندبال تهران آغاز شده و تا ۲۸ خردادماه ادامه می‌یابد.

کد خبر 4635316

منبع: مهر

کلیدواژه: هندبال اسپانیا تیم ملی هندبال سعید برخورداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۱۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اين دختر بسكتبال لژيونر مى شود، شك نكنيد

به گزارش ورزش سه؛ درخشش نگين رسولى پور ٢٤ ساله در دو سه سال اخير آنقدر چشمگير بوده كه بى شك او را به زودى مى توان لژيونر ديد هر چند در سال بسكتبالى دختران و زنان كشورمان كه با قهرمانى بهمن تهران در ليگ برتر و عملكرد فوق العاده اين بازيكن در پست گارد راس به پايان رسيد نيز پيشنهادى جدى از باشگاهى آلمانى داشت كه تا نزديك به قطعى شدن قرارداد و انتقال نيز پيش رفت.

البته دخترانى از بسكتبال ايران بوده اند كه بازى در كشورهاى عربى حوزه خليج فارس را بصورت مقطعى تجربه كرده اند اما نگين رسولى پور نامى خواهد بود كه توانايى انتقال به اروپا و حداقل بازى در سطح دسته يك و برتر كشورهاى اين قاره را دارد.

نگين كه قبل از بسكتبال، فوتسال بازى مى كرد و يكى از مهمترين تفريحاتش در نونهالى بازى با توپ گرد فوتبال در پارك با پسرها و دوچرخه سوارى بود را در بسكتبال بايد كشف پوران عباسى دانست، درست مثل بازيكنان مطرحى چون شادى عبدالوند، فائزه شهريارى، كيميا يزديان تهرانى، شيدا شجاعى، شيوا خرم شاهى، آيرين آرتونيان و...

يكى از كسانى كه بيشتر نقش و تأثير را در رشد و پيشرفت خيره كننده نگين رسولى پور در بسكتبال ايفا كرده گلاره كاكاوندپور كاپيتان سابق تيم ملى و مسئول كميته بسكتبال سه به سه زنان سابق فدراسيون به شمار مى رود، كسى كه در ليگ برتر سالى كه گذشت به عنوان مدير فنى روى نيمكت بهمن تهران قهرمان جديد ايران حضور داشت.

امتيازآورترين بازيكن ١٤٠٠ ليگ برتر ايران با كسب مجموع ٢٧٨ امتياز و دارنده عنوان بهترين پاس منجر به گل دهنده ى ليگ برتر  ١٤٠٢ كه اواخر اسفند دومين جام قهرمانى اين رقابتها را با بهمن تهران بالاى سر برد يك استقلالى دو آتشه نيز محسوب مى شود كه برادرش محمد پاركوركارى حرفه اى محسوب مى شود و در بخش فرى استايل اسكى آلپاين هم نفر اول كشور به حساب مى آيد.

نگين رسولى پور ستاره بى چون و چراى پنج فينال اخير ليگ برتر بسكتبال زنان ايران در تركيب بهمن با كسب ٩١ امتياز ترمز مهرسان ديگر فيناليست تهرانى را كشيد تا جام قهرمانى را از چنگ رقيب درآورد.

اين استعداد شگرف بسكتبال ايران كه در سال ١٣٩٩ پدرش را از دست داد با قد ١٧٣ سانتيمتر و توانايى بازى در پستهاى يك و دو يا همان "پوينت گارد" و "گارد فوروارد" با پيراهن هاى شماره ١٠، ٩ و ١٩ اصالتى تبريزى دارد تا به مانند "آيتك سلامت" در واليبال ثابت شود استان آذربايجان شرقى دو ستاره توانمند ورزش زنان در دو رشته مهم تيمى و توپى را به بسكتبال و واليبال ايران معرفى كرده است.

ستاره ى تيم ايران در المپيك جوانان ٢٠١٨ آرژانتين و تيم ملى بزرگسالان در رقابتهاى سطح ب ٢٠٢٣ آسيا گفت و گوى اختصاصى مفصل و جالبى را با "ورزش سه" انجام داد كه بى شك خواندن آن از سوى مسئولان ورزش كشورمان مى تواند منجر به برنامه ريزى دقيق ترى به منظور رفع ايرادات بسكتبال زنان ايران شود.

بسكتبالى كه مى تواند در بخش زنان سه به سه و پنج به پنج هم در دهه ى پيش رو به درخشش در آسيا دست پيدا كند، همانطور كه اولين برد تاريخ زنان ورزش ايران در رشته هاى تيمى و توپى قهرمانى جهان را به نام خود سند زده است.

•س: در رقابتهاى ليگ برترى كه گذشت بى شك بهترين بازيكن بودى كه بيشترين تأثير را در قهرمانى بهمن ايفا كردى و براى فصل جديد هر تيمى كه قهرمانى بخواهد اولين بازيكن ليستش نگين رسولى پور خواهد بود، نقاط مثبت و منفى ليگ بسكتبال زنان را چطور ارزيابى مى كنى؟

ما بتانسيل بسيار خوبى در بسكتبال دختران و زنان داريم و استعدادهاى مستعد فراوان.
بازيكنانى با سن كم اما توانمند و عاشق يادگيرى كه مى توانند موفقيت در آينده را در صورت توجه بيشتر تضمين كنند.
اما بزرگترين نقطه ضعف در پايدارى حمايت كننده هاى مالى يا همان اسپانسرهاست كه موقتى هستند، يكسال مى آيند و سال بعد نيستند، مشكل ديگر كم و معدود بودن مجموعه هاى توانمند مالى براى علاقه مندى به سرمايه گذارى روى بسكتبال زنان است.

•س: بسكتبال ايران ١٨ طلا، ٧ نقره و ١٠ برنز قهرمانى آسيا در بخش مردان دارد و تك مدال انفرادى برنز مهارتهاى انفرادى قهرمانى سه به سه جهان كه توسط شادى عبدالوند گرفته شده است يعنى در مجموع ٣٥ مدال تيمى آسيايى توسط مردان و يك مدال انفرادى جهانى توسط زنان، اين همه تفاوت كمى دور از انتظار نيست؟

براى اينكه تنها بيش از پنج شش سال است كه پاى زنان و دختران ايرانى به رقابتهاى بين المللى باز شده و مدت اندكى هست كه مجوز حضور با لباس مورد تأييد در سطح برون مرزى فراهم شده است.
ما پنجاه سال از آسيا و كشورهاى صاحب عنوان و سبك زنان بسكتبال اين قاره عقب هستيم اما مردان و پسران از ابتدا در رقابتها حضور داشتند.

به پسرها و مردان بى تعارف در ورزش بيشتر بها داده مى شود، در اين پنج شش سال هم كه دختران و زنان به رقابتهاى بين المللى اعزام مى شوند هر دو سال يكبار است و نحوه اردوها نيز سه ماه قبل از بازيها، اين روند اگر اصلاح شود مى شود عملكرد بسيار بهترى داشت.

•س: با چه اتفاقاتى شاهد تحول در نتيجه بسكتبال زنان ايران در عرصه بين المللى خواهيم بود؟

ليگ بايد اسپانسرها و بازتاب بيشترى داشته باشد، بايد ديدارهاى تداركاتى بين المللى بيشترى را تجربه كنيم، عموما بدون تجربه بين المللى به معدود رقابتهاى خارجى و بازيهاى سخت اعزام مى شود البته يكى دو سال اخير ديدارهاى برون مرزى هم داشته ايم كه اگر توجه و ارزش بيشترى گذاشته شود يا سرمايه گذارى و كار شود عملكرد بسكتبال دختران و زنان ايران در آينده قابل قبول خواهد بود.
از نگاه من اگر از هر لحاظ حمايت شويم آينده خوبى در انتظار است چون پتانسيل خوبى وجود دارد.

•س: بازيهايى كه از تيم ملى بزرگسالان در رقابتهاى ديويژن ب آسيا در سال ٢٠٢٣ ديديم و راه يابى به فينال و واگذارى آن تنها با دو امتياز نشان داد براى رقابتهاى ٢٠٢٥ و بعد از آن مى شود روى اين تيم بى تعارف حساب باز كرد

نسل جديد توانمندى زيادى دارند، با بسكتبال روز بيشتر آشنا هستند و اعتماد به نفس خوبى پيدا كرده و دارند.
پايه بسكتبال بازيكنان جوان امروزى درست تر شكل گرفته و مربيان نسل جديد روى كارهاى پايه اى بيشتر وقت گذاشته و كار اصولى ترى انجام شده است، انتقال تجربيات مربيان مرد با توجه به سالها درخشش اين بخش از بسكتبال ايران در آسيا و حضور در جام جهانى و المپيك به زنان نيز گره گشا و كمك كننده بوده است.

مردان وقتى بسكتبال ايران آقاى آسيا شد گوشه اى از اين تجارب را به زنان هم منتقل كردند.

•س: دقيقا مشخص است كه نسبت به گذشته دختران و زنان بسكتبال ايران اصولى تر بازى مى كنند

اصولى تر و البته تخصصى تر، نسبت به گذشته بازيكنان در پستهاى مختلف بسكتبال تخصصى تر به كار گرفته مى شوند و مربيان هم نگاه تخصصى ترى به توانمندى بچه ها و تفكيك پستهاى بازيكنان دارند.

با توجه به تحولات چند سال اخير به ويژه در ليگ برتر، شاهد رشد نسبى بازيكنان بوديم و قابليتها افزايش يافته، البته حضور بازيكنان خارجى در ليگ برتر هم كمك شايانى به اين موضوع داشته است.

•س: درست مثل اتفاقى كه اواخر دهه هفتاد با حضور "هنرى واشنگتن" در تركيب تيم پيكان به عنوان اولين بازيكن خارجى ليگ برتر مردان پديد آورد و در دهه هشتاد سيل بازيكنان خارجى تأثيرگذار در ليگ يكى از عوامل مهم رشد و تغيير بسكتبال مردان ايران شد

حضور بازيكنان خارجى در تيم هاى ليگ برتر زنان انگيزه بازيكنان داخلى را هم بالاتر برده و در تمرينات و مسابقه ها خيلى چيزها را مى شود ياد گرفت و ياد گرفته ايم، اين موضوع به پيشرفت و بالارفتن سطح كيفى ليگ خيلى كمك كرده درست مثل مثالى كه زديد و در بسكتبال آقايان شاهد آن بوديم.

من اسمهاى زيادى را شنيده ام مثل آندره پيتس، ويتارى مارش، گابه مونيكه، جوزف گارس، جكسون ورومن، كلوين لى وارنر، تونى مديسون، لورن وودز، مارك ديومايسى، جابر ابراهيم، جاناتان گيبسون، كلوين شپارت، دومنيك جونز، برايان راش و... يا در حاضر بازيكنانى مثل جردن استيونس، پرى پتى، ويل چرى، گلن بردلى، كورين هنرى كه در ليگ آقايان بازى مى كنند و در بيست سال اخير به رشد بسكتبال كمكهاى زيادى كرده اند.

استمرار حضور بازيكنان خارجى در ليگ برتر زنان هم همين شرايطى كه براى بسكتبال مردان ايران ايجاد كرد را رقم خواهد زد اما به شرطى كه تعداد بازيها و تيم هاى ليگ برتر بيشتر باشد و زمان طولانى ترى در سال درگير رقابتهاى ليگ شويم.

•س: يعنى در حال حاضر زمان ليگ برتر بسكتبال زنان كوتاه است؟

اگر قرار باشد فقط با ١١ بازى ليگ تمام شود كه كمكى نمى كند، امسال اگر فينال به پنج بازى نمى رسيد فايده نداشت، تقسيم تعداد تيم هاى اندك به در گروه نقطه ضعف ليگ زنان محسوب مى شود.

مى شد ٩ تيم را در يك گروه گذاشت كه رفت و برگشت هر تيم ١٦ بازى كند و بعد پلى آف هاى ٢ از ٣ و نيمه نهايى و فينال ٣ از ٥ تا بازيكنان بتوانند معناى بسكتبال در ليگ را مثل آقايان بفهمند و بچشند.

ما هر روز تمرين مى كنيم تا ماهى چند بازى معدود كنيم، كل ليگ برتر زنان پنج ماه طول مى كشد كه در كل چندان به نفع نيست.

بسكتبال زنان در سطح باشگاهى و ليگ برتر يك سال خلاصه مى شود در شش ماه تمرين براى ١٣ تا ١٧ بازى، به نظر شما با توجه به كمترين رقابتهاى سالانه يا دو ساله برون مرزى اين به نفع بسكتبال زنان ايران است و اينچنين مى شود با اين همه پتانسيل به قدرت آسيا تبديل شد؟!

•س: رمز قهرمانى بهمن در فينالهاى جذاب با مهرسان كه حتى ٢ بر يك عقب افتاديد و كار براى حريف به ظاهر تمام شده بود اما توانستيد برگرديد و ٣ بر ٢ به قهرمانى برسيد در چه بود؟

اتحاد بازيكنان و تيم بدون در كنار زحمات كادر فنى روز قهرمانى بهمن بود، همدلى بازيكنان و كادر فنى و تلاش سخت كوشانه باعث شد امسال عملكرد فوق العاده اى به ويژه در فينال به جا بگذاريم.

وقتى در سه بازى اول در مجموع ٢ بر ١ عقب افتاديم پيش خودم فكر كردم تمام شد و جام از دست رفت اما كمك همه ى تيم و انتقال انگيزه به يكديگر تعيين كننده بود به ويژه خانواده و مادرم كه خيلى به من كمك كردند تا باور كنم هنوز هيچ چيز تمام نشده و توانستيم بردها را ٢ بر ٢ مساوى كنيم و بازى آخر را هم ببريم تا جام مال ما شود.

•س: برگرديم به تيم ملى كه تو در سالهاى اخير ستاره جوان و بى چون و چرايش محسوب مى شوى، آيا از ديد تو مى شود به سطح اول آسيا صعود كرد و درخشيد؟

صد در صد اين توانمندى در نسل كنونى بسكتبال زنان ايران وجود دارد اما برنامه ريزى دقيق، اردوهاى متعدد، بازيهاى بين المللى و مربى سطح اول خارجى يا حتى استفاده از مربيان سطح بالاى مرد ايرانى مى تواند در اين راه كمك كند.

الان كه خانم النى كاپوچيانى به عنوان سرمربى به تيم ملى برگشتند و قراردادشان تمديد شد خبر بسيار خوبى بود كه بايد بصورت ويژه از آقاى جواد داورى به عنوان رييس فدراسيون و خانم دكتر فريده هادوى به عنوان مدير تيم هاى ملى يا خانم ملك به عنوان نائب رييس بانوان تشكر كرد.

خانم النى سبك دفاع و چرخش توپ و توانمندى بازيكنان را به خوبى افزايش داد و به جوانان حسابى ارزش و خودباورى را تزريق كرد.

•س: پس حسابى به آينده بسكتبال زنان ايران اميدوارى؟

خيلى به اين نسل جديد و توانمندى بچه ها اميدوارم، ببينيد آقاى جواد داورى به عنوان رييس فدراسيون خودشان قهرمان ملى بودند و جزو نسل طلايى با چهار قهرمانى و طلاى آسيا كه در جام جهانى و المپيك بازى كرده اند و سه قهرمانى با تيم ملى در جام ملتهاى آسيا دارند، اين يعنى شناخت صحيح و دقيقى دارند و به بسكتبال زنان هم توجه مى كنند.

•س: سال قبل انتقالت به اروپا و آلمان قطعى شده بود اما برخى فكر مى كردند شايعه است

يكى دو تيم آلمانى و مجارستانى پيشنهادهاى جدى مطرح كردند كه به نظرم شايد براى فصل جديد مناسب تر باشد تا لژيونر شوم.
نه تنها من بلكه بازيكنان ديگرى هم اين توانمندى را دارند و شك نكنيد اين اتفاق در دهه ى پيش رو براى بسكتبال زنان ايران خواهد افتاد.

•س: سوال آخر، چرا اندونزى را در فينال ديويژن ب ٢٠٢٣ با اينكه تنها با در اختلاف بازى را واگذار كرديم نبرديم يا در بسكتبال سه به سه زنان قهرمانى ٢٠٢٤ آسيا با آن بازيهاى درخشان به مدال نرسيديم؟

كم بودن تجربه و تجربه نكردن بازيهايى در آن سطح، البته اشتباهات فردى و جمعى هم دخيل است كه باز از كم تجربگى نشأت مى گيرد اما اصل ماجرا چيز ديگرى است.

•س: جالب شد، چه چيزى، چه ماجرايى؟

خودباورى، اين خودباورى را نداشتيم كه مى شود قهرمان شد و تيم هاى بزرگ را مغلوب كرد، بسكتبال دختران و زنان ايران به خودباورى نياز دارد و تنها پاشنه آشيل ما در حال حاضر در كلمه اى تركيبى خلاصه مى شود كه همان خودباورى است و بس.

•گوشه اى از افتخارات نگين رسولى پور در بسكتبال:

مقام چهارمى ليگ برتر ١٣٩٦ با ساسان كرمان
مقام چهارمى ليگ برتر ١٣٩٧ با هيرو تهران
????و ????ليگ برتر ١٣٩٨ با بهمن تهران
????ليگ برتر ١٣٩٩ با مهرام تهران
????ليگ برتر ١٤٠٠ با اكسون تهران
????امتياز آورترين بازيكن ليگ برتر ١٤٠٠ با ٢٧٨ امتياز
????ليگ برتر ١٤٠١ با بهمن تهران
???? و ????ليگ برتر ١٤٠٢ با بهمن تهران
????بهترين پاس منجر به گ دهنده ى ليگ برتر ١٤٠٢

✍???? پوريا تابان

دیگر خبرها

  • اين دختر بسكتبال لژيونر مى شود، شك نكنيد
  • بعد از سوپرکاپ در عربستان؛ مسابقات لالیگا در آمریکا!
  • تمدید مهلت شرکت در جشنواره «خیمه‌شب‌بازی»
  • لژیونر ایرانی، بهترین بازیکن هفته بوندس لیگا
  • تمدید مهلت شرکت در جشنواره «خیمه شب بازی»
  • بازی معوقه هفته ۱۲ لیگ برتر هندبال؛ دیدار صدرنشین با خودروسازان
  • پیروزی نوجوانان هندبال ایران در نخستین دیدار تدارکاتی مقابل ترکیه
  • بدترین روزهای لژیونر ایرانی در اروپا
  • گفتگوی جنجالی داوران ال‌کلاسیکو با VAR منتشر شد
  • الفتی در ژیمناستیک ایران تاریخ‌ساز شد