Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-23@22:55:05 GMT

هجوم ونزوئلایی‌ها به مرز کلمبیا برای تهیه آذوقه

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۲۶۳۹

هجوم ونزوئلایی‌ها به مرز کلمبیا برای تهیه آذوقه

به گزارش اکوفارس به نقل از بی‌بی‌سی، پس از آن که مرز ونزوئلا و کلمبیا پس از چهار ماه بازگشایی شد هزاران نفر از مردم ونزوئلا برای تهیه آذوقه و دارو وارد کلمبیا شدند.   این مرز در ماه فوریه با دستور نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری بسته شده بود چرا که او می‌خواست مانع ورود کمک‌های آمریکا شود.
در آن زمان خوآن گوآیدو که خود را رئیس‌جمهور قانونی و رئیس دولت موقت ونزوئلا خوانده، از آمریکا خواسته بود برای کمک به کمبود اقلام ضروری در ونزوئلا کمک‌های انسان‌دوستانه به مرز‌های این کشور با کلمبیا و برزیل و مجموعه جزایری که از سرزمین‌های پادشاهی هلند است و مرز آبی با ونزوئلا دارد گسیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ونزوئلا که با رکود بی‌سابقه و فروپاشی نظام اقتصادی روبروست طی چند سال گذشته مشکلات فراوانی برای تامین غذا و دارو و حتی خدمات عمومی، چون تامین برق و خدمات بهداشتی داشته است.
به گزارش سازمان ملل متحد، مصائب ناشی از این نابسامانی‌ها منجر شده ظرف چهار سال گذشته چهار میلیون نفر از مردم این کشور به ممالک همسایه پناه ببرند.  
در ماه فوریه خوآن گوآیدو، رهبر مخالفان دولت تلاش فراوانی انجام داد تا این اقلام ضروری را وارد کشورش کند، اما نیکلاس مادورو با دستور بستن مرز‌های ونزوئلا با برزیل، کلمبیا و جزایر هلندی، مانع این کار شد.
اکنون مرز‌های ونزوئلا با برزیل و کلمبیا بروی هزاران نفر از مردم مناطق مرزی باز شده هر چند مقام‌های جزایر آروبا می‌گویند مرز این جزیره تحت سلطه هلند همچنان بسته است.
بسته ماندن این مرز‌ها طی چهار ماه گذشته دردسر‌های فراوانی برای ساکنان شهر‌های مرزی ونزوئلا با برزیل و کلمبیا ایجاد کرده بود و حتی در جریان درگیری ماموران با معترضان در این مناطق چند غیرنظامی کشته شدند.
امروز (شنبه هشتم ژوئن) نیکلاس مادورو در توییتر ضمن اعلام بازگشایی مرز علت بسته ماندن آن را به گردن آمریکا انداخت و اقدامات کاخ‌سفید را یک جنگ اقتصادی نامید و گفت: "ما مردم صلح‌طلبی هستیم که با اقتدار از استقلال و اراده خود دفاع می‌کنیم. "

بحران اخیر در ونزوئلا از آنجا آغاز شد که خوان گوآیدو، رئیس مجلس ملی این کشور نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر را مردود دانست و گفت سوگند یادکردن نیکلاس مادورو به عنوان رئیس‌جمهور برای بار دوم غیرقانونی است و بر همین اساس او بر طبق قانون اساسی ونزوئلا موظف است در مقام رئیس مجلس ملی زمام امور را تا هنگام برگزاری انتخابات مجدد در دست بگیرد.
او حتی در میان ده‌ها هزار معترض که به خیابان‌های کارکاس آمده بودند به عنوان رئیس جمهور موقت سوگند یاد کرد و واز نظامیان کشورش خواست برای سرنگونی دولت آقای مادورو با او همراه شوند.
درخواستی که اجابت نشد هر چند آمریکا، اتحادیه اروپا و چندین کشور آمریکای لاتین از جمله برزیل، پرو، کلمبیا و شیلی خوان گوآیدو را به عنوان رئیس جمهور قانونی ونزوئلا به رسمیت شناختند.
اما در برابر، روسیه، چین، مکزیک، کوبا، ایران و ترکیه با حمایت از نیکلاس مادورو اقدامات خوآن گوآیدو را محکوم کردند.

تقاضای کمک رئیس‌جمهوری ونزوئلا از پاپ
در همین حال، آنجلینا جولی، هنرپیشه آمریکایی که سفیر حسن نیت کمیساریای پناهندگان سازمان ملل هم شده با اضطراری خواندن اوضاع پناهجویان ونزوئلایی از جامعه جهانی خواسته برای کمک به کلمبیا، اکوادور، پرو و کشور‌هایی که میزبان پناهندگان ونزوئلایی شده‌اند، همکاری کنند.
روز گذشته (جمعه هفتم ژوئن) دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و سازمان بین‌المللی مهاجرت (آی‌او‌ام) در گزارشی مشترک اعلام کردند که اکنون ونزوئلایی‌ها بزرگترین جمعیت پناهندگان جهان را که همگی از یک کشور متواری شده‌اند تشکیل می‌دهند.       

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم ایرانیان برای سفرهای خارجی

تین نیوز

آمار حمل و نقل هوایی حاکی است تعداد نشست و برخاست در پروازهای داخلی و بین المللی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۲۳۹ هزار فروند و ۲۵ هزار فروند بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن (پرواز داخلی ۲۴۵ هزار فروند و بین المللی ۲۱ هزار فروند)، به ترتیب ۲ درصد کاهش و ۱۹ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، با بررسی روند ۱۰ ساله نشست و برخاست هواپیما مشخص می شود که بیشترین میزان نشست و برخاست پروازهای داخلی و بین المللی به ترتیب در ۱۱ ماهه سال های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۳ به میزان ۳۶۹ و ۲۹ هزار فروند ثبت شده است.

در این مدت، بیشترین تعداد نشست و برخاست در فرودگاه های مهرآباد و مشهد به ترتیب به میزان ۱۰۰ و ۵۱ هزار فروند و کمترین مربوط به فرودگاه های سمنان و شاهرود به میزان هشت و ۱۱ فروند است.

در ۱۱ ماهه پارسال بیش از ۵۷ درصد (۱۵۱ هزار فروند از مجموع ۲۶۴ هزار فروند) نشست و برخاست ها در ۲ فرودگاه مهرآباد و مشهد (از ۵۲ فرودگاه تحت مالکیت و نظارت شرکت فرودگاه ها) انجام شده است. به عبارت دیگر ۴۳ درصد (۱۱۳ هزار فروند) از نشست و برخاست ها در ۵۰ فرودگاه باقی مانده انجام شده است. همچنین ۹۰ درصد پروازها در ۱۲ فرودگاه انجام شده است.

میزان اعزام و پذیرش مسافر در پروازهای داخلی و بین المللی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۲۷ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر و ۲ میلیون و ۹۱۶ هزار نفر بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (داخلی ۲۸ میلیون و ۲۶۹ هزار نفر و بین المللی ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار نفر) به ترتیب ۲ درصد کاهش و ۱۴ درصد افزایش داشته است.

با بررسی روند ۱۰ ساله اعزام و پذیرش مسافر مشخص می شود که بیشترین میزان اعزام و پذیرش مسافر در پروازهای داخلی و بین المللی به ترتیب در ۱۱ ماهه سال های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۳ به میزان ۴۴ میلیون و ۴.۴ میلیون نفر ثبت شده است.

همچنین مقایسه عملکرد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ با مدت مشابه سال های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۳ به ترتیب کاهش ۳۷ و ۳۴ درصدی را نشان می دهد.

بیشترین تعداد اعزام و پذیرش مسافر در فرودگاه های مهرآباد و مشهد به ترتیب به میزان ۱۲ و هفت میلیون نفر و کمترین مربوط به فرودگاه های سمنان و شاهرود به میزان ۵۲۸ و ۵۳۹ نفر است.

در ۱۱ ماهه سال گذشته بیش از ۶۰ درصد (۱۹ میلیون نفر از مجموع ۳۱ میلیون نفر) اعزام و پذیرش مسافر در ۲ فرودگاه مهرآباد و مشهد (از ۵۲ فرودگاه تحت مالکیت و نظارت شرکت فرودگاه هاا که در آنها پرواز انجام شده است) انجام شده است. به عبارت دیگر ۴۰ درصد (۱۲ میلیون نفر) اعزام و پذیرش مسافر در ۵۰ فرودگاه باقی مانده انجام شده است. همچنین ۹۰ درصد پروازها در ۱۰ فرودگاه انجام شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • چرا بغل کردن مادر رئیس جمهور ونزوئلا محرومیت نداشت، سید حسین داشت؟
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا
  • هجوم ایرانیان برای سفرهای خارجی
  • بازداشت بانوی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا
  • بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه صنعت نفت ونزوئلا
  • هجوم ملخ های مراکشی به مزارع در تخار
  • «مادورو» آمریکا را به نقض تعهد خود برای لغو تحریم‌ها متهم کرد