Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-24@22:11:11 GMT

آنها عاشق هم بودند

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۳۶۲۱

12روز از تصمیم هولناک محمدعلی نجفی، برای قتل همسر دومش می‌گذرد و هنوز خیلی‌ها باور ندارند او که به آرامش و متانت شناخته می‌شد مرتکب جنجالی‌ترین جنایت سال‌های اخیر شده باشد؛ حتی همسایه‌هایی که شاهد 16‌ماه زندگی مشترک او و میترا استاد بودند.

حالا همسایه‌هایی که ماه‌ها این زوج را در همسایگی خود، یعنی در همان آپارتمانی که آنها زندگی مشترکشان را شروع کردند، می‌دیدند از زندگی عاشقانه و آرام آنها می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آنطور که معلوم است آرامشی که همسایه‌ها از آن سخن می‌گویند، آرامش پیش از طوفان بود.

به گزارش همشهری، خیابان هفدهم سعادت‌آباد، جایی است که شهردار اسبق پایتخت و همسر دومش پس از ازدواج با هم، حدود 16ماه در آنجا زندگی می‌کردند؛ خیابانی خلوت با ساختمان‌هایی لوکس و اعیانی. آنها زندگی مشترک‌شان را از اینجا شروع کردند اما همین چند هفته قبل بود که به برج آرمیتا در بلوار دادمان اسباب‌کشی کردند و در آنجا بود که میترا استاد با شلیک اسلحه نجفی به قتل رسید.

هرچند ساکنان این خیابان اغلب یکدیگر را نمی‌شناسند اما کمتر کسی است که نداند شهردار سابق تهران بیشتر از یک‌سال در آنجا زندگی می‌کرد. درِ چوبی ساختمان بسته است؛ اما از پشت شیشه لابی مجلل آنجا که مبلمان شیکی دارد پیداست.

پستچی محله با یک بغل نامه از راه می‌رسد و زنگ یکی از همسایه‌ها را می‌زند. همانطور که منتظر جواب است چند جمله از نجفی می‌گوید: «چندین مرتبه برایشان نامه آورده بودم. بیشتر نامه‌ها اداری بود.

چندبار به‌خودشان تحویل دادم و چند مرتبه هم به سرایدار. در این چند مرتبه‌ای که دکتر نجفی را دیدم فهمیدم که مرد باشخصیت و محترمی است. همیشه با خوشرویی با من برخورد می‌کرد و گاهی هم انعام خوبی می‌داد.» او این را می‌گوید و چون هیچ‌کس نیست تا نامه را بگیرد، با عجله می‌رود.
ساختمان شماره16 با اینکه 24واحد دارد اما محل پررفت‌وآمدی نیست.

اغلب ساکنان آنجا در خانه حضور ندارند. این را می‌شود از زنگ زدن و جواب نگرفتن فهمید. اما درست در نیمه روز یکی از ساکنان آنجا که زن جوانی است سوار بر خودرو از پارکینگ بیرون می‌آید. عجله دارد؛ اما وقتی حرفِ نجفی می‌شود چند لحظه توقف می‌کند و به‌سختی حاضر می‌شود چند جمله‌ای بگوید: «آنها در طبقه چهارم، در یکی از واحدها که 120متری است زندگی می‌کردند و همین 3هفته قبل از اینجا رفتند.

با هیچ‌کس رفت‌وآمد نداشتند اما هر وقت نجفی یا همسرش را می‌دیدم سلام و علیک می‌کردیم. هر دو نفرشان خوشرو و خوش‌برخورد بودند. چند مرتبه دیده بودمشان که عصرها در کوچه‌های اطراف قدم می‌زدند. همیشه آرام بودند و به‌نظر می‌رسید زوج خوشبختی باشند. به‌نظر می‌رسید که آنها عاشق یکدیگر بودند. در مدتی که اینجا بودند هیچ وقت صدای بگومگو یا درگیری از خانه‌شان نشنیدم.»

زن جوان اما ناگهان لحنش عوض می‌شود و می‌گوید: «وقتی خبر رسید که همسر دوم نجفی به قتل رسیده هیچ‌کس باورش نشد که قاتل نجفی باشد. اصلا به او نمی‌آید که همسرش را کشته باشد. بعضی‌ها می‌گفتند یک نفر دیگر این کار را کرده و نجفی قتل را به گردن گرفته است. خدا می‌داند واقعیت چیست.»

چند دقیقه بعد اما مردی میانسال قدم‌زنان در پیاده‌رو به سوی درِ چوبی که تا آن موقع بسته بود می‌رود. معلوم است در آنجا زندگی می‌کند. او حرف‌های جالبی درباره نجفی می‌زند: «روزی که آنها به این ساختمان آمدند را یادم می‌آید. یکی از واحدها را اجاره کرده بودند. ظاهرا چند روز از ازدواج‌شان گذشته بود. همه وسایل‌شان نو بود.

علاقه زیادی به یکدیگر داشتند. آنطور که من متوجه شدم دو نفری زندگی می‌کردند اما بعد فهمیدم که همسر نجفی از ازدواج قبلی‌اش یک پسر نوجوان دارد، البته هیچ‌وقت او را اینجا ندیدم. هیچ‌وقت همسر سابق و فرزند نجفی یا حتی خانواده همسر دومش را هم اینجا ندیدم. اصلا فکرش را هم نمی‌کردم زندگی آنها به اینجا کشیده شود.

ظاهرشان اصلا نشان نمی‌داد که با هم اختلاف داشته باشند. باورم نمی‌شود نجفی همسرش را به قتل رسانده است. معلوم نیست چرا دست به این کار زده است.» 3هفته از اسباب‌کشی نجفی و همسرش از واحد طبقه چهارم ساختمان شماره16 می‌گذرد اما همچنان آنجا خالی است و معلوم نیست ساکنان بعدی این خانه چه کسانی باشند.

پرونده این جنایت که سؤالات بی‌جواب زیادی در ذهن مردم به‌وجود آورده، همین دوشنبه گذشته و پس از صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا مقدمات محاکمه متهم هرچه زودتر شروع شود؛ کیفرخواستی که با سرعتی زیاد و در کمترین زمان ممکن صادر شد و همین سرعت در رسیدگی به پرونده ممکن است در نهایت به ضرر متهم تمام‌شده و فرصتی برای خانواده مقتول باقی نگذارد تا درصورت صدور حکم قصاص، به دور از هیاهو و جنجال، به گذشت از قصاص و بخشش متهم نیز فکر کنند./ همشهری

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۳۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟

به گزارش «مبلغ»، در سال ۲۰۰۲ میلادی، اسلام آباد پایتخت پاکستان گام مهمی در مسیر علوم دینی برای پیروان اهل بیت(ع) برداشت که این گام مهم تاسیس مدرسه نمونه دینی به نام «دانشگاه الکوثر» است که با تلاش موسسه خیریه خوئی محقق شد.

شبستان نوشت: این اقدام، آغاز یک پروژه علمی و فرهنگی بزرگ و یکپارچه بود که از اهمیت بالایی به منظور حمایت و نشر معارف اهل بیت(ع) و رساندن معارف اهل بیت(ع) به نسل های جدید مسلمان برخوردار است.

شیخ انور نجفی، نماینده آیت الله سیستانی، مرجعیت عالیقدر دینی در اسلام آباد و رئیس دانشگاه الکوثر و یکی از همراهان تاسیس دانشگاه الکوثر درباره اهداف اصلی این دانشگاه، می گوید: اهداف اصلی در سه نقطه محوری دارد که یکی از آنها جذب طلاب با هوش و با درک ممتاز از تمام مناطق پاکستان و آموزش آنها با علوم متعدد و روش‌های نوین است، علاوه براین آموزش علوم دینی هدف ضروری این دانشگاه است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از این اهداف فراهم کردن ابزار و وسایل آموزشی مدرن متناسب با مقتضیات این عصر و سومین هدف، فضاسازی و دادن فرصت به دانشجویان برای سخنرانی و مصاحبه از طریق رسانه‌های رسمی و غیررسمی به منظور مشارکت شان در زندگی عمومی به خصوص نقش آفرینی در زمینه ارشادی، رسانه ای و آموزشی در کل جامعه است.

شیخ نجفی درباره انواع علوم و مطالعات تحصیلی در این دانشگاه و جذب اتباع خارجی، گفت: دانشگاه الکوثر، اولین مدرسه دینی شیعی تخصصی برای آموزش عالی در علوم دینی در پاکستان است که در آن فقه و اصول، علوم قرآنی، حدیث، رجال و کلام تدریس می‌شود. این دانشگاه امروز بیش از ۹۰ درصد دانشجوی در مقطع کارشناسی و بالاتر در پاکستان دارد، باتوجه به اینکه این دانشگاه درحال حاضر دانشجوی خارجی ندارد، اما آمادگی جذب و ثبت نام دانشجویان خارجی را دارد.

وی ادامه داد: هرساله از طریق آزمون براساس شایستگی دانشجو پذیرفته می‌شود. در اینجا دانشجو کتاب کفایة الاصول و کتاب المکاسب را کامل می‌کنند و سپس بحث خارج را می آموزند.

وی ادامه داد: در نتیجه این تلاش‌ها طلاب فارغ‌التحصیل از این دانشگاه، در عرصه‌های مختلف از جمله تدریس در مدارس علمیه، مدارس سنتی، دانشکده‌ها و دانشگاه‌های دولتی و خصوصی، روضه خوانی و سخنرانی مجالس حسینی، نگارش مقالات علمی، ترجمه کتب به زبان‌های خارجی و ارائه خدمات در ادارات مؤثر بر زندگی اجتماعی و فرهنگی کشورخدمت رسانی می‌کنند.

شیخ نجفی افزود: دانشگاه از طریق مطالعات دینی و انسان‌گرایانه به دنبال ارتقای درک فرهنگ‌ها و ارزش‌های معنوی و اخلاقی و توسعه تفکر انتقادی و تحلیلی است. همچنین آماده‌سازی دانشجویان برای مشارکت مؤثر در جامعه از طریق انواع تخصص‌ها همچون تاریخ، فلسفه، ادبیات و غیره را دنبال می کند.

نماینده مرجعیت عالیقدر دینی درباره دستاوردهای این دانشگاه می گوید: دانشگاه الکوثر با گذشت بیش از بیست سال از زمان تأسیس خود، جایگاه علمی ممتاز و محکمی را در بین مؤسسات آموزشی پاکستان به خود اختصاص داده است و این دانشگاه ترکیبی ایده آل بین تحصیلات حوزوی و دانشگاهی به شمار می آید. علاوه بر این، توجه به تحصیلات تکمیلی، با عث شده نزدیک به ۷۰ نفر در راه اخذ مدرک دکتری علوم دینی باشند. تعدادی از آنها در حال حاضر در دانشگاه های دولتی و غیردولتی مشغول به کار هستند و همچنین بیش از ۸۰ نفر در این دانشگاه مشغول به کار هستند.

شیخ نجفی درباره فعالیت‌های خیریه خارج از چارچوب دروس حوزوی، می‌گوید: دانشگاه الکوثر مقر نماینده مرجعیت عالی دینی در نجف‌الاشرف به‌شمار می‌رود و فعالیت‌های دیگری نیز خارج از حوزه دارد. این فعالیت‌ها مانند حمایت از ۳۴ مدرسه دینی پسرانه و دخترانه در استان های مختلف پاکستان، ساخت بیش از ۱۰۰۰ مسجد، تعدادی بیمارستان، مجتمع های مسکونی برای مستمندان و سایر اقدامات خیرخواهانه برای مسلمانان است.

شیخ انور نجفی درباره چشم انداز همکاری با عتبات عالیات، می گوید: دانشگاه الکوثر روابط نزدیکی با عتبات عالیات عراق به ویژه حرم امام حسین(ع) دارد. دانشگاه الکوثر مفتخر به میزبانی جشنواره هایی از جمله هفته فرهنگی «نسیم کربلا» برای حرم امام حسین(ع)، «فاطمه راه نجات» برای حرم حضرت عباس(ع)، جشنواره جهانی الغدیر برای آستان مطهر علوی است. ما امیدواریم که دایره همکاری در زمینه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تبلیغی و حوزه رسانه و ارتباطات مجازی گسترش یابد.

وی ادامه داد: آستان مقدس امام حسین(ع) از طریق مرکز بین المللی رسانه در معاونت رسانه تصمیم دارد مرکز فرهنگی و رسانه ای امام حسین(ع) را در دانشگاه الکوثر پاکستان افتتاح کند. این اقدام با توجه به حضور نمایندگی رسمی آستان مقدس در این کشور، گامی بسیار مهم خواهد بود تا به عنوان حلقه پیوندی بین عتبات عالیات در عراق و پیروان اهل بیت علیهم السلام در پاکستان باشد. همچنین افق های همکاری بیشتر از جمله برپایی دوره ها، برنامه‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای کادر تدریس و دانشجویی با نظارت و اجرای آستان مقدس امام حسین(ع) وجود دارد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897965

دیگر خبرها

  • مردان متولد این ماه‌ها به سختی عاشق می‌شوند!
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • تیزر گفت‌وگوی جام پلاس با احمد نجفی
  • چه کنم نیمار و مسی نیستم ولی عاشق رونالدو هستم!‏
  • فیلم گفت‌وگوی جام پلاس با احمد نجفی، بازیگر
  • سریع‌ترین مرد دنیا حامی کریس: عاشق رونالدوام!
  • از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟
  • مادرید عاشق جود: هزاران بلینگام در برنابئو (عکس)
  • از جان گذشتگی در عمق چاه
  • فیلمی دیده نشده از بازار تهران در دوره قاجار؛ صدای مردم در ۱۲۰ سال پیش را بشنوید!