Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، روز یکشنبه در آیینی با حضور مسئولان بانک پاسارگاد، حجت الاسلام سید محسن موسوی امام جمعه پلدختر، احمد مرادپور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان، علی سیف فرماندار پلدختر، زینی وند مدیر کل آموزش و پرورش لرستان و جمعی از مدیران شهرستانی، عملیات اجرایی احداث ۱۶ مدرسه با ۴۷ کلاس درس در لرستان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدارس با با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال در لرستان احداث می شوند که کلنگ آغاز عملیات اجرایی آنها در شهرهای معمولان و پلدختر به زمین زده شد.

احداث دو مدرسه ۶ کلاسه در پلدختر و معمولان

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در این آیین گفت: عملیات اجرایی ۲ مدرسه ۶ کلاسه در شهرهای پلدختر و «دمرود» معمولان به عنوان نماد و نمونه این تعداد مدارس که احداث آن را بانک پاسارگاد کشور تقبل کرده همزمان با سراسر استان آغاز شد.

رضا زینی وند افزود: ۱۱۵ مدرسه در سطح استان در جریان سیل دچار آسیب و خسارت جدی شده که نیاز به بازسازی و نوسازی دارند، بیش از ۳۳۰ مدرسه نیز نیاز به تعمیرات اساسی دارد و تجهیزات برخی مدارس نیز در جریان سیل از بین رفته که باید تامین شوند.

۱۱۵ مدرسه خسارت دیده در سیل لرستان نیاز به بازسازی و نوسازی دارند

وی خاطرنشان کرد: حجم خسارات سیل در سطح استان که به کل ابنیه و زیر ساخت‌ها و منازل مسکونی وارد شده بسیار سنگین است که به تبع مدارس نیز از این خسارات و آسیب ها مستثنی نیستند.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: از همان روزهای آغازین سیل، خیرانی در این استان حضور پیدا کردند که به دلیل حجم خسارات در پلدختر و معمولان توجه به سمت این مناطق بیشتر شد و تعهداتی را تقبل کردند.

۱۹ مدرسه در سیل پلدختر تخریب شد

زینی وند یادآور شد: هشت مدرسه در پلدختر در جریان وقوع سیل آسیب جدی دیده و ۱۹ مدرسه تخریب شده به طوری که هم اکنون بخشی از شهر هیچ مدرسه ای ندارد که باید تلاش شود بازسازی و نوسازی به سرعت انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: وجود خیرین در این آیین بسیار با برکت است و نقطه برجسته، مهم و زیبای خیران احداث مدرسه به عنوان کانون پرورش و تعلیم و تربیت، انسان سازی و نشر علم و دانش و جایگاه توسعه و تعالی کشور است.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان به اقدامات صورت گرفته در مناطق سیل زده اشاره کرد و افزود: اسکان دستگاه های خدمات رسان و امدادرسان در جریان وقوع سیل با وجود از بین رفتن نیمی از مدارس یکی از اقدامات این اداره در جریان وقوع سیل بود.

زینی وند گفت: آموزش و پرورش در شهرهای سیل زده پلدختر و معمولان به مدت ۴۵ روز با حضور اساتید توانمند کلاس های علمی آموزشی برگزار کرد و حدود ۱۰۰ کانکس به منظور جلوگیری از وقفه تحصیلی در مناطق سیل زده برای تحصیل دانش آموزان مستقر کرد.

کد خبر 4636543

منبع: مهر

کلیدواژه: پلدختر اداره کل آموزش و پرورش لرستان ساخت مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۵۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف‌های مهربانی، سرپناه مددجویان کمیته امداد لرستان

 تامین مسکن مناسب به عنوان سرپناه اعضای خانواده یکی از دغدغه‌های اصلی خانواده کم بضاعت و نیازمند محسوب می‌شود که در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از اولویت‌های نهاد‌های حمایتی قرار گرفته و همواره تلاش می‌شود تا با تامین مسکن‌های مددجویی این دغدغه اساسی از دیگر مشکلات خانواده‌های تحت حمایت کاسته شود.

براین اساس با همکاری نهاد‌های حمایتی و خیرین گام‌های موثری برای خانه‌دار شدن افراد نیازمند به خصوص جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی (ره) برداشته شده و در دولت سیزدهم نیز با وجود اینکه تامین مسکن به ویژه برای خانواده‌های نیازمند در اولویت قرار گرفته اقدامات قابل توجهی انجام شده است.

در این راستا زنان سرپرست خانوار، ایتام، سالمندان و افراد نیازمند به عنوان اقشار آسیب‌پذیر جامعه مورد توجه طرح‌ها و برنامه‌های واگذاری مسکن قرار دارند چرا که این افراد علاوه بر تامین مایحتاج زندگی، دغدغه تامین سرپناه و مسکن برای زندگی خود را دارند و تلاش می‌شود تا با احداث سقفی از جنس مهربانی سرپناهی مناسب برای این افراد و خانواده هایشان تامین شود.

بسیاری از خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) به دلیل مشکلات معیشتی و نبود درآمد مناسب در شرایط ضعیف اقتصادی به سر می‌برند و درمواردی که حتی در تامین مایحتاج اولیه زندگی نیز دچار مشکل هستند و گاهی وضعیت در شرایطی برای این افراد سخت‌تر شده است که یا سرپرست خانواده را از دست داده اند و یای اینکه به علت بیماری و یا آسیب‌های اجتماعی قادر به تامین هزینه‌های زندگی نیستند و در صورت مشکل مسکن این افراد با چهره سخت زندگی مواجه هستند که با کمک‌ها نهاد‌های حمایتی باید گامی بر رفع مشکلات این افراد برداشته شود.

نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره یاری رسان مستضعفان و اقشار آسیب دیده جامعه است و اکنون نیز در جهت تامین مسکن این افراد گام‌های بزرگی برداشته شده که در این راستا امروز همزمان در سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور رییس جمهور بیش از ۳۳ هزار واحد مسکونی به مددجویان واگذار شد که در این میان سهم استان لرستان یک هزار و ۷۴۱ واحد مسکونی بود.

اقدامات قابل توجهی در حوزه تعهدات مسکن در لرستان انجام شده است

استاندار لرستان در آیین واگذاری واحد‌های مسکونی مددجویی با اشاره به واگذاری ۳۳ هزار واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در سطح کشور گفت: خوشبختانه سهم لرستان از این واحد‌های مسکونی مددجویی قابل توجه بوده است.

فرهاد زیویار افزود: یک هزار و ۷۱۴ واحد مسکونی مددجویی توسط این نهاد حمایتی تحویل مددجویان داده شد.

وی ادامه داد: این واحد‌های مسکونی با شرایط مطلوب احداث شده و مشکل تامین مسکن تعداد زیادی از مددجویان کمیته امداد این استان برطرف شده است.

وی با تاکید بر اینکه مسکن یکی از نیاز‌های ضروری مددجویان است، اظهار کرد: خانواده‌های تحت حمایت این نهاد به دلیل شرایط بضاعت کمتری به سختی امکان تامین مسکن دارند که خوشبختانه با اقدامات حمایتی نیاز این افراد نیز برطرف می‌شود.

وی افزود: در این راستا لرستان در حوزه ماموریت‌های تامین مسکن جزو استان‌های نخست کشور است و در حوزه بنیاد مسکن و مقاوم سازی و تامین مسکن برای تعهدات کلی در حوزه ماموریت‌های استان اقدامات خوبی انجام شده است.

یک هزار و ۷۴۱ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد لرستان واگذار شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان گفت: تامین مسکن مددجویان این نهاد به طور جدی در دستور کار این نهاد حمایتی است و در سه سال گذشته عملیات احداث پنج هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در استان آغاز شده و بخش عمده‌ای از این واحد‌ها تاکنون تحویل شده است.

جلال شیخ پور افزود: هم اکنون ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در سطح استان در دست احداث است و امروز از مجموع ۳۳ هزار واحد مسکونی افتتاح شده در سطح کشور یک هزار و ۷۴۱ واحد در این استان به مددجویان واگذار شد.

وی ادامه داد: این واحد‌های مسکونی با اعتبار حدود هشت هزار میلیارد ریال اعتبار احداث این واحد‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی در این استان در دست اقدام است، اضافه کرد: در مدت حداکثر ۲ سال این واحد‌های مسکونی نیز تکمیل و تحویل مددجویان استان خواهند شد.

شیخ پور بیان کرد: از این مجموع ۱۵۰ واحد مسکونی امسال تکمیل و تحویل مددجویان این نهاد خواهند شد.

۷۸۰ واحد مسکونی مددجویی در سال گذشته در لرستان احداث شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان گفت: در سال گذشته در راستای تامین مسکن مددجویان ۷۸۰ واحد مسکونی احداث شده و همچنین ۵۷۰ مورد کمک هزینه تعمیر مسکن و ۲۶۱ مورد احداث فضا‌های جانبی انجام شده است.

وی ادامه داد: کمک هزینه خرید مسکن مددجویی نیز جهت تامین ۸۷ به مددجویان پرداخت شده است.

شیخ پور با بیان اینکه مددجویان با احداث مسکن به ارزش و کرامت اجتماعی رسیده و گره گشایی در مسکن زمینه ساز امید به تحصیل و آینده در میان این قشر از جامعه را فراهم می‌کند، اضافه کرد: بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی تفاهم نامه احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی را امضا کرده اند که ۹۴۵ واحد سهمیه لرستان می‌باشد و ۷۱۰ مورد تاکنون شروع شده و در دست ساخت است.

وی ادامه داد: همچنین سال گذشته در تفاهم نامه‌ای دیگر عملیات ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی شروع شده و در حال تکمیل است که در بحث تعمیر مسکن مددجویان ۹۶۵ مورد اجرا و فضا‌های جانبی نیز بیش از ۵۰۰ مورد انجام شده است.

مدیرکل کمیته امداد لرستان یادآور شد: سال گذشته نیز ۲ هزار و ۵۵ واحد در استان اجرایی شد.

شیخ پور افزود: در مدت مذکور ۱۷هزار و ۸۰۸ مورد کمک هزینه اجاره مسکن با اعتبار بیش از ۸۰ میلیارد ریال به مددجویان این نهاد کمک شده است.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای تامین مسکن مددجویان این نهاد یک هزار و ۳۹۳ مورد تسهیلات ودیعه مسکن با اعتبار ۵۲۷ میلیارد ریال پرداخت شده است.

منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • کلنگ دو تقاطع غیرهمسطح در شیراز به زمین زده شد
  • اولتیماتوم ۲ ماهه بازرسی لرستان برای تکمیل پل شوراب
  • سقف‌های مهربانی، سرپناه مددجویان کمیته امداد لرستان
  • کلنگ طرح توسعه ناحیه صنعتی روستای دهنه در شهرستان کلاله به زمین زده شد
  • آغاز ساخت یک مدرسه و افتتاح ۴ چمن مصنوعی در بهمئی
  • آغاز ساخت مدرسه و بهره برداری از ۴ زمین چمن مصنوعی در بهمئی
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • زمین چمن مصنوعی مدرسه ماندگار شهید چمران افتتاح شد
  • بهره‌برداری از ۸۶ باب زمین چمن مصنوعی در آذربایجان‌غربی
  • کلنگ احداث سالن ورزشی سردار شهید زاهدی ارومیه به زمین‌زده شد