Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی از تصویب تغییر ساعات کاری ادارات استان در ایام پیک مصرف خبر داد و گفت: روز آغاز تغییر ساعات کاری هم بر اساس ضرورت، تعیین خواهد شد. ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمدرضا پورمحمدی ‌در جلسه شورای مدیریت بحران آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه روزهای سخت سیل، سرمازدگی، آتش سوزی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را پشت سر گذاشتیم که همه نهادها کارهای خود را به خوبی مدیریت کردند و دامنه خسارت را به حداقل رساندند، با تقدیر از فعالان عرصه‌های مدیریت این بلایا اظهار داشت: زلزله‌های کوچک اطراف تبریز نشانگر آن است که در موقعیت جغرافیایی‌ای قرار داریم که در معرض حوادث و بلایای طبیعی هستیم و باید ضروریات مواجهه با بحران را همواره داشته باشیم.

وی افزود: گزارشات امروز نشان داد که تلاش‌های انجام شده برای مواجهه با حجم کارهای بر زمین مانده کافی نیست. تجربه سیل کمک کرد که در دو ماه جند برابر سال گذشته امکانات خود را برای مواجهه با بحران سیل بسیج کنیم، در سایر بخش‌ها هم باید برای مقابله با بلایای احتمالی آمادگی کامل را داشته باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جمعیت تبریز بیش از 1 میلیون و 900 هزار نفر است، گفت: پارک‌های محله‌ای به صورت چند منظوره ایجاد شده ولی باید اساسی و جدی برای سیل و زلزله و آتش سوزی این مراکز را محیا کنیم. باید توجه کنیم که حاشیه نشینی در سیل و زلزله آسیب پذیرتر است، لذا باید علاج واقعه قبل از وقوع اندیشیده شود.

ادامه روند رشد مصرف برق در آذربایجان شرقی خاموشی تابستان را به همراه داردطرح قطع 2 ساعته برق جایگاه‌های سی.ان.جی استان مرکزی در دستورکار قرار داردصنایع استان مرکزی اصلی‌ترین مشترکان بدهکار برق هستندقیمت ارزان برق موجب هجوم سرمایه‌گذاران ارز مجازی به ایران شد

وی با بیان اینکه در موضوع آتش سوزی بازار همه ما متأثر شدیم، اما نکته تلخ اینجاست که از یک سوراخ دو بار گزیده شدیم خاطر نشان کرد: هرچند که اقداماتی انجام شده بود و باید قدردان زحمات هم باشیم اما باید تاسیسات بازار برای گرمایش و سرمایش و برق رسانی به روز تر و امروزی‌تر و ایمن‌تر باشد.

پورمحمدی، کمبود برق در ایام گرم تابستان و پیک بار مصرف، جدی دانست و افزود: هرچه قدر تولید برق را افزایش دهیم، تا زمانی که الگوی مصرف اصلاح نشود، مصرف از تولید پیشی می‌گیرد و باید این فرهنگ مصرف اصلاح شود.

وی تاکید کرد: ادارات باید رابطی معرفی کنند و مسئول کنترل انرژی ادارات باشند، ضمن اینکه سیاست‌های تشویقی وزارت نیرو هم باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی از تصویب تغییر ساعات کاری ادارات استان در ایام پیک مصرف خبر داد و گفت: روز آغاز تغییر ساعات کاری هم بر اساس ضرورت، تعیین خواهد شد، معتقدم دو هفته برای تغییر ساعات اداری کافی است ولی نسبت به شرایط مصرف روز در مورد آن تصمیم می‌گیریم.

وی تأمین خسارات آسیب دیدگان سیل و سرمازدگی را مورد تاکید قرار داد و گفت: لایروبی رودخانه‌ها با این اعتبارات، 30 سال طول می‌کشد، لذا باید اقدامات جهادی مانند امسال رخ دهد و در طول مدت کوتاهی بتوانیم لایروبی رودخانه‌ها را به سرانجام برسانیم. نهادهای متولی هم موظفند که در حریم و بستر رودخانه هر کسی ساختمانی ساخته باشد، متعلق به هر کسی بود، تخریب شود چراکه صدمه آن به سایر مناطق هم با مسدود شدن دهانه پل‌ها و... وارد می‌شود.

پورمحمدی مشکلات حاشیه نشینی را در تبریز و استان جدی دانست و افزود: این مناطق به نوعی تهدید برای شهر است ولی نباید فقط از دیدگاه ویرانی در سیل و زلزله و... دید، بلکه باید آثار منفی اجتماعی و فرهنگی آن هم مورد توجه قرار گرفته و در برنامه ریزی‌ها مد نظر قرار گیرد.

وی در پایان گفت: در زمینه مبارزه با آفات هم هر کمکی از سوی استانداری لازم است، دریغ نمی‌کنیم چراکه نباید این دفعه غافلگیر شویم و باید آمادگی لازم را داشته باشیم، ضمن اینکه برای ایام گرمای تابستان هم باید آمادگی لازم در جهت پیشگیری و اطفای آتش سوزی احتمالی را داشته باشیم.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۵۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد

ایتنا - پژوهش‌ها نشان می‌دهد ساعات کار نامعقول ممکن است احتمال افسردگی و بیماری مزمن را افزایش دهد.
بر اساس بررسی جدیدی که در پلاس وان (PLOS One) منتشر شده است، پژوهش نشان می‌دهد که کار کردن شب دیروقت و برنامه‌های کاری نامعقول در جوانی ممکن است به افزایش خطر ابتلا به افسردگی و ضعف سلامت در دوره میانسالی منجر شود.

ون جویی هان، استاد دانشگاه نیویورک و نویسنده این پژوهش، پس از سه دهه بررسی برنامه کاری و الگوی خواب ۷۰۰۰ آمریکایی، متوجه شد که فقط یک‌چهارم افراد شرکت‌کننده طی روز و در ساعات منظم کار می‌کردند.

از افراد شرکت‌کننده در پژوهش از سن ۲۲ تا ۵۰ سالگی مصاحبه گرفته شد، و سه‌چهارم جامعه نمونه پژوهش کارگران آمریکایی متولد دهه ۱۹۶۰ بودند. برخلاف کارگرانی که روزکار بودند، کارگرانی که وقتی جوان‌تر بودند شیفت کاری شب یا چرخشی داشتند در نهایت گزارش دادند با مشکل خواب دست‌و‌پنجه نرم می‌کردند و بیشتر احتمال داشت در سن ۵۰ دچار بیماری و افسردگی شوند.

هان پس از دهه‌ها ساعات کاری طولانی و ذهنیت فرهنگ سخت‌کوشی، وقتی ۴۰ ساله بود پزشک به او گفت سن بیولوژیکی‌اش ۶۰ ساله است. این مسئله سبب شد تا تحقیق کند آیا ساعات کار طولانی می‌تواند اثر بلندمدت بر سلامت داشته باشد.

هان در مصاحبه‌ای روی زوم به ان‌پی‌آر (NPR) گفت: «کار دارد ما را بیمار و بیچاره می‌کند. کار قرار است به ما امکان جمع‌آوری منابع بدهد. اما برای بسیاری از افراد، کارشان به آن‌ها اجازه چنین کاری را نمی‌دهد. آن‌ها در واقعا به مرور زمان نزارتر و نزارتر می‌شوند.»

 

هان گفت ابراز امیدواری کرد پژوهش او «منابعی فراهم کند تا به افراد کمک کند وقتی به‌دلیل کار از لحاظ جسمی خسته و از لحاظ احساسی تحلیل رفته‌اند، زندگی شاد و سالمی داشته باشند.»

هان متذکر شد: «می‌توانیم بگوییم که آن‌ها داوطلبانه می‌خواهند ساعات طولانی کار کنند، اما در واقعیت، مسئله ساعات طولانی کار کردن داوطلبانه نیست. آن‌ها احساس می‌کنند که فرهنگ کار از آن‌ها می‌خواهد که ساعات طولانی کار کنند، وگرنه ممکن است مجازات شوند.»

یافته‌های پژوهش او نشان داد کسانی که استراحت مناسب را فدای کار کرده بودند از لحاظ آماری بیشتر احتمال داشت به افسردگی یا مشکلات سلامت دچار شوند.

او گفت: «وقتی کار به یک عامل استرس‌زای روزمره تبدیل می‌شود، پیامدهایش برای سلامت از آن نوعی است که می‌توانید انتظار داشته باشید ۳۰ سال بعد ببینید.»

این پژوهش ممکن است ارتباط شب‌کاری و شیفت‌های چرخشی با کم‌خوابی و ضعف سلامت را نشان دهد، اما نتوانسته است شواهد محکمی بیابد که یکی عامل مستقیم دیگری است. با وجود این، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا متذکر شده است که خواب ناکافی می‌تواند به افزایش احتمال بیماری‌های مزمن از جمله دیابت، بیماری قلبی و چاقی منجر شود.

دیگر خبرها

  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • طبخ غذا‌های دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی
  • کارمندان دولت حتما بخوانند/ ساعت کاری ادارات از این تاریخ تغییر می‌کند؟
  • طبخ غذاهای دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی
  • اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی
  • چراتعطیلی پنجشنبه‌ها بهتر از ‌شنبه‌هاست؟
  • خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد
  • ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد
  • ثبت بیش از ۱۰ هزار بازدید کنترل‌کیفی در پخش منطقه آذربایجان شرقی