Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال ۹۵ معاون آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا را برای اجرا به دستگاه های ذیربط ابلاغ شد. دولت از سال ابلاغ این آیین نامه تاکنون هر ساله این مبلغ را افزایش داده و امسال نیز بر همین روال عمل کرده است.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، سال 95 معاون اول رئیس جمهوری تصویبنامه هیات وزیران در خصوص آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا را برای اجرا به دستگاه های ذیربط ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسحاق جهانگیری، این مصوبه را برای اجرا به بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان برنامه و بودجه کشور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ کرد.

 

بنابراین گزارش، دولت از سال ابلاغ این آیین نامه تاکنون هر ساله برای رفاه حال ایثارگران سقف تسهیلات ساخت یا خرید مسکن ایثارگران را افزایش داده است به طوری که

 

هیئت وزیران در سال 97 سقف تسهیلات مسکن ایثارگران به ازای هر واحد مسکونی در شهرهای با بیش از ۱ میلیون نفر را ۱۰۰ میلیون تومان، مراکز استان ها را ۷۷ میلیون تومان، سایر شهرها را ۶۶ میلیون تومان و روستاها را ۳۸ میلیون تومان تعیین کرد. همچنین بر اساس این مصوبه تسهیلات ساخت یا خرید مسکن ایثارگران در شهرهای جدید، معادل سقف تسهیلات مرکز همان استان (۷۷ یا ۱۰۰ میلیون تومان) محاسبه می شد.

 

این مصوبه هیئت دولت، نرخ سود تسهیلات مسکن ایثارگران را ۴ درصد و مدت زمان بازپرداخت آن را ۲۰ ساله و بدون رعایت الگوی مصرف و نوساز بودن مسکن تعیین کرده بود.

 

 حالا در همین راستا هیات وزیران در جلسه دیروز خود (یکشنبه 19 خرداد) به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی، رییس جمهوری با افزایش سقف تسهیلات مسکن ایثارگران در سال ۱۳۹۸ موافقت کرد. سقف تسهیلات فوق به ازای هر واحد مسکونی در شهرهای با جمعیت بیش از یک میلیون نفر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال، مراکز استان ها یک میلیارد ریال، سایر شهرستان ها ۸۵۰ میلیون ریال و روستاها ۵۰۰ میلیون ریال تعیین شد.

 

 در ادامه جلسه، تعدادی از پیشنهادهای دستگاه‌های اجرایی پس از بحث و بررسی، به تصویب هیات وزیران رسید.

 

یادآور می شود: متن آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا به شرح زیر است:

آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا

ماده1ـ افراد زیر که فاقد مسکن و یا دارای مسکن نامناسب باشند منوط به اینکه قبلاً از تسهیلات مسکن ایثارگری استفاده ننموده باشند، مشمول استفاده از مزایای این آیین‏ نامه می باشند:

 

الف ـ جانبازان با اولویت درصد جانبازی در سقف بودجه سنواتی.

ب ـ آزادگان.

پ ـ خانواده شهدا (همسر، فرزندان، والدین) و مفقودالاثرها.

ت ـ خانواده جانبازان و آزادگان متوفی موضوع تبصره (2) ماده (3) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران.

ث ـ فرزندان جانباز هفتاد درصد و بالاتر.

 

ماده2ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است از طریق بانک‏های عامل با معرفی بنیاد شهید و امور ایثارگران و تأیید وزارت راه و شهرسازی (سازمان ملی زمین و مسکن) به تعداد یکصد هزار نفر در سال 1395 و در سال‏های آتی به تعدادی که توسط هیات ‏وزیران تعیین می شود، به مشمولین ماده (1) این آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن اعطا نماید.

ماده3ـ سقف تسهیلات مسکن ایثارگران در سال 1395به ازای هر واحد مسکونی در شهرهای با جمعیت بیش از یک میلیون نفر، هشتصد و پنجاه میلیون (000ر000ر850) ریال، مراکز استان‏ها، هفتصد میلیون (000ر000ر700) ریال، سایر شهرها ششصد میلیون ( 000ر000ر600) ریال، روستاها سیصد و پنجاه میلیون (000ر000ر350) ریال و در شهرهای جدید معادل سقف تسهیلات مرکز همان استان و با نرخ چهار درصد (4 %) با مدت بازپرداخت بیست ساله بدون رعایت الگوی مصرف و نوساز بودن مسکن تعیین می ‏شود.

 

تبصره1ـ زمان پذیرش تقاضای این تسهیلات توسط بانک های عامل از ابتدای تیرماه هرسال تا پایان خردادماه سال بعد به مدت یکسال و ملاک عمل، تاریخ صدور معرفی نامه توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران می ‏باشد.

 

تبصره2ـ افراد مشمول می ‏توانند مشترکاً از تسهیلات بانکی متعلقه برای یک واحد مسکونی استفاده نمایند.

 

تبصره3ـ این تسهیلات غیرقابل فروش و انتقال به غیر می ‏باشد و در صورت فروش ملک دریافت‏ کننده تسهیلات باید بدواً نسبت به تسویه تسهیلات مذکور و یا انتقال تسهیلات به ملک جایگزین اقدام نماید.

 

تبصره4ـ بانک‏های عامل موظفند نسبت به ارزیابی ملک و اخذ تضمین‏های بازپرداخت لازم به میزان اصل تسهیلات و سود سهم ایثارگر (چهار درصد) اقدام نمایند.

 

تبصره 5 ـ تسهیلات حمایتی غیرایثارگری از قبیل تسهیلات کارمندی، شرکتی، مسکن مهر، خود مالکی و نظایر آن مانع دریافت این تسهیلات نمی‏ شوند.

 

تبصره 6 ـ جانبازان هفتاد درصد (70%) و بالاتر که باتوجه به وضعیت جسمانی دارای مسکن نامناسب می‏باشند با تأیید بنیاد شهید و امور ایثارگران می ‏توانند پس از تسویه تسهیلات قبلی مسکن ایثارگری مجدداً از این تسهیلات بهره‏ مند شوند.

 

ماده4ـ سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است نسبت به تضمین، پیش‏بینی و پرداخت مابه‏ التفاوت سود بانکی تا سقف نرخ مصوب نظام بانکی به بانک‏های عامل با تأیید وزارت راه و شهرسازی (سازمان ملی زمین و مسکن) اقدام و اعتبار موردنیاز را هرساله در ردیف‏های مربوط منظور نماید.

 

ماده5 ـ اوراق واگذاری از قبیل برگه یا قرارداد واگذاری توسط اداره کل راه و شهرسازی ملاک ارایه تسهیلات نزد بانک های عامل می‏باشد. افراد واجد شرایطی که مسکن آنها از طریق تعاونی ‏های معتبر همانند نیروهای مسلح تأمین می‏ شود و همچنین مشمولان ساکن روستاها و شهرهایی که اکثریت املاک و منازل مسکونی آنها فاقد سند رسمی هستند، می‏توانند با وثیقه و یا تضمین معتبر بدون ارایه سند ملکی رسمی و یا ثبتی تسهیلات مقرر را دریافت و در همان محل احداث یا خریداری نمایند.

 

ماده6 ـ بانک های عامل موظفند جهت احداث واحدهای مسکونی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران برای ایثارگران مشمول این آیین نامه تسهیلات مربوط را پرداخت کنند تا پس از احداث به افراد واجد شرایط مذکور که توسط بنیاد و امور ایثارگران معرفی می‏شوند به صورت اقساطی واگذار نمایند.

 

ماده7ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است از طریق بانک‏های عامل به ایثارگرانی که دارای مسکن نامناسب یا ناتمام می‏باشند و در سنوات گذشته از تسهیلات مسکن کمتر از سقف تسهیلات مصوب در سال 1390 استفاده کرده‏اند فقط برای یکبار پس از تسویه تسهیلات قبلی با معرفی بنیاد شهید و امورایثارگران یک فقره تسهیلات مسکن صرفاً در قالب تسهیلات ساخت با همان وثیقه قبلی و یا وثیقه جدید در چارچوب ضوابط و مقررات بانکی پرداخت نماید.

 

ماده8 ـ بانک‏های عامل موظفند موارد فسخ قراردادهای بانکی موضوع این آیین‏ نامه را بلافاصله برای قطع یارانه به وزارت راه و شهرسازی (سازمان ملی زمین و مسکن) اعلام نمایند.

 

ماده9ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است ظرف بیست روز پس از لازم الاجرا شدن این آیین ‏نامه نسبت به تعیین بانک‏های عامل پرداخت‏ کننده و تعیین سهمیه بانکی تسهیلات مربوط اقدام نماید./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید فطر مجلس عید فطر مسکن مقاومت گام دوم انقلاب نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی روشنگری تبیین فضای مجازی تسهیلات مسکن ایثارگران سقف تسهیلات مسکن ایثارگران دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: این‌که ما در شرایط تورم بالا بخواهیم حقوق و دستمزدها را هم دائم افزایش دهیم و یک روند رفت و برگشتی بین تورم و حقوق وجود داشته باشد، به رفاه مردم کمک نمی‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، داو‌د منظور‌ در سفر به دامغان ‌درباره آخرین وضعیت قانون بودجه 1403 اظهار داشت: با توجه به این‌که امسال برای نخستین بار بودجه 2 مرحله‌ای شده بخش اصلی قانون بودجه که به تبصره‌ها و جداول کلان مرتبط بود 27 اسفند پارسال ابلاغ شد و عملا اجرای قانون بودجه را از ابتدای سال آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه دولت در نخستین روز آغاز به کار مجلس در سال جدید بخش دوم قانون بودجه را به مجلس تحویل داد و مجلس نیز اعلام وصول کرد و کمیسیون‌های مجلس رسیدگی را آغاز کردند، افزود: هفته گذشته هفته پرکاری در کمیسیون‌ها به ویژه کمیسیون تلفیق بود و هفته آینده نیز این روند ادامه دارد. بخش دوم قانون بودجه 1403 که به جداول و توزیع اعتبارات بین دستگاه‌ها مرتبط است، طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی تا آخر اردیبهشت نهایی و ابلاغ می‌شود.

منظور درباره افزایش 20 درصدی حقوق کارکنان دولت در سال جاری تصریح کرد: افتخار همه ما در دولت این است که به بهتر شدن وضعیت معیشت همکاران در دولت و به طور ویژه همه هموطنان کمک کنیم. در ارتباط با حقوق و دستمزد علاوه بر این‌که 20 درصد افزایش در نظر گرفتیم، سایر پرداخت‌ها مانند عائله‌مندی، رفاهیات، پرداخت‌های جانبی و اضافه‌کار نیز رشد خوبی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما این است که امسال بتوانیم با پایین نگه داشتن تورم و کاهش تورم به روند بلندمدت، این امکان را فراهم کنیم که افزایش‌ها در حقوق و دستمزد به رفاه بیشتر برای مردم منجر شود، خاطرنشان کرد:  این‌که ما در شرایط تورم بالا بخواهیم حقوق و دستمزدها را هم دائم افزایش دهیم و یک روند رفت و برگشتی بین تورم و حقوق وجود داشته باشد، به رفاه مردم کمک نمی‌کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: همانطور که پارسال تلاش کردیم تورم را تا حد قابل ملاحظه‌ای کاهش دهیم، امسال هم تلاش و برنامه دولت این است که بتوانیم کاهش بیشتری در نرخ تورم داشته باشیم و رضایت مردم را بیشتر تامین کنیم.

معاون رییس‌جمهور از تخصیص 230 هزار میلیارد تومان برای پرداخت پاداش پایان‌خدمت بازنشستگان خبر داد و با بیان اینکه پرداخت‌های بازنشستگان پارسال به طور کامل انجام شد و مطالباتی برای این قشر ایجاد نشد، گفت: فقط پاداش پایان خدمت برخی از بازنشستگان مانده که معمولا هم این پاداش در سال بعد از بازنشستگی تامین و پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش رفاه اجتماعی با اخذ مالیات بر عایدی سرمایه
  • خبر جدید دولت درباره حقوق امسال کارمندان
  • واکنش بانک مرکزی به چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی/ مدیرعامل اسبق بانک صادرات: ارز باید تک نرخی شود/ معاون رئیس جمهور: تلاش دولت این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم
  • حقوق کارکنان دولت در سال جاری چند درصد زیاد شد ؟
  • افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در سال جاری
  • منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • اعطای ۲۴ هزار و ۹۴۱ فقره تسهیلات مسکن روستایی به مبلغ ۴ هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۲۴٫۷ درصدی تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در سال ۱۴۰۲