Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، ​به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌الله صیدی طی بازدیدی از شهرک صنعتی ماموت و نشست با مدیران این مجموعه، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این بانک برای ارائه خدمات مالی و بانکی را برشمرد و گفت: موفقیت شرکت‌ها و بنگاه‌های بزرگی چون ماموت مایه افتخار صنعت کشور بوده و مالکیت دارایی‌های بزرگ در سطح کلان متعلق به کل کشور است و همه در قبال آن احساس مسئولیت می‌کنند چراکه این مجموعه برای کشور ارزش افزوده ایجاد می‌کند و در واقع ثروت کشور است و دراین راستا بانک صادرات ایران آمادگی دارد با تمامی ظرفیت از طرح‌های توسعه‌ای و صادرات این شرکت پشتیبانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: در بحث ارز در همه عرصه‌ها و همه جای دنیا نیازهای این مجموعه تامین خواهد شد. این آمادگی وجود دارد تا جهت افزایش خط اعتباری نیز حمایت‌های ویژه‌ای از تولید صورت گیرد.
صیدی تصریح کرد: بانک صادرات ایران فارغ از سودآوری‌، به دنبال حمایت از صنعت است و از این رو با انعطاف‌پذیری به دنبال حل مشکلات تولید هستیم.
مدیر عامل بانک صادرات ایران طرح طراوت را به عنوان طرح ویژه رونق تولید، از جمله قابلیت‌های این بانک عنوان کرد و افزود: بانک صادرات در قالب این طرح برنامه‌های ویژه ای برای حمایت از تولید طراحی کرده است.
صیدی افزود: با استفاده از ضمانت‌نامه‌های ریالی امکان فروش اعتباری فراهم خواهد شد.
در این بازدید بهروز فردوس بنیان‌گذار و رئیس هیات‌مدیره مجتمع صنعتی ماموت با بیان اینکه من ٥٤ سال است که با سیستم بانکی کار می‌کنم و می‌دانم بانک یعنی چه، گفت: بانک صادرات ایران از بهترین بانک‌های کشور است که در بحران مالی به این شرکت کمک کرد و همچنان در حمایت از رونق تولید در کنار صنعت ایستاده است.
مهرزاد فردوس،مدیر عامل این مجموعه نیز ضمن استقبال از طرح «طراوت» و ظرفیت آن برای حمایت از تولید، تاریخچه فعالیت‌های مختلف صنعتی ماموت در داخل و خارج از کشور را تشریح کرد و گفت: در این مجموعه ٢٥٠ هکتاری، بیش از ٣٥٠٠ نفر به کار اشتغال دارند و با تولید روزانه ٤٧ دستگاه تریلی در انواع مختلف، ٤٠ درصد سهم بازار از کشنده‌ها از جمله اسکانیا، سیتراک، فوزو و ... را به خود اختصاص داده است.
وی فعالیت در حوزه اسکلت سازی، ساختمان، از جمله ساخت بیمارستان، هتل، پل‌های فلزی، جرثقیل، انواع کانتینر، پنل، خانه‌های پیش ساخته، ساخت دیتا سنتر و نگهداری از شبکه‌های مخابراتی، سوله سازی، موسسه خیریه و ... را از جمله فعالیت‌های این شرکت عنوان کرد و افزود: ماموت دارای بزرگترین شرکت تولید کننده بتن در دنیا و ساخت دیوار بتنی نیز هست که برنامه‌های توسعه‌ای این مجموعه برای سال‌های آتی نیز برای ایجاد اشتغال و ارزش افزوده بیشتر در کشور دنبال می‌شود.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا سیاست و اقتصاد بانک صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۹۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود ایرانی شامگاه چهارشنبه در جلسه وبینار بررسی تامین ارز واحدهای صنعتی اردبیل اظهار کرد: برای تولید کننده واقعی در اردبیل امکانات فراهم است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع تامین ارز مورد نیاز واحدهای صنعتی برای تهیه مواد اولیه، قطعات مصرفی و ماشین آلات در سال جهش تولید به ویژه تولید کالاهای صادراتی اداره کل صمت پیگیری و اقدامات لازم را به عمل می آورد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل افزود: برای رفع مشکلات احتمالی واحدهای صنعتی استان جلسات مستمری را برگزار می کنیم تا با برنامه ریزی و مشورت مسائل و مشکلات را حل کنیم.

ایرانی با تاکید بر تحقق ارتقای جهش صنعتی استان اردبیل تصریح کرد: نشست صمیمی با صاحبان صنایع و پیگیری مشکلات فعالان اقتصادی استان در دستور کار است و با حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی و همفکری مجموعه صنعت، معدن و تجارت با بخش خصوصی برای گسترش تولیدات و افزایش اشتغال پایدار و توسعه صادرات تلاش می کنیم.

وی با اشاره بر تلاش و برنامه ریزی مدون مجموعه صنعت، معدن و تجارت استان، برای توسعه فعالیت‌های تولیدی صنعتی و تجاری گفت: به صورت هفتگی با تشکیل کارگروه تسهیل و برگزاری نشست های صمیمی با مدیران واحدهای تولیدی بازدید دوره ای و مستمراز واحدهای صنعتی و احصای مشکلات مجموعه های تولیدی به دنبال رفع موانع احتمالی تولید و تسهیل امر سرمایه گذاری در استان هستیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: با افزایش میزان صادرات استان، میزان تخصیص ارز نیز افزایش خواهد یافت که مدیران واحدهای تولیدی باید در این زمینه نهایت تلاش خود را به کار گیرند.

کد خبر 6088175

دیگر خبرها

  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!