Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستگاه اطلاعات کل مصر اسنادی را به وزارت خارجه و ادارات رسانه‌ای ارسال کرده که در آنها دستورات و هشدارهایی در خصوص روابط خارجی با هفت کشور از جمله سه کشور درگیر سوریه، یمن و لیبی و دو کشور سودان و الجزایر که با جنبش‌هایی مردمی و تنش‌هایی سیاسی مواجه‌اند و گروه سوم کشورهای قطر و ترکیه که در معرض درگیری‌ها قرار دارند، داده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک، روزنامه الاخبار لبنان که به این اسناد دست یافته، نوشت: عباس کامل، مدیر سازمان اطلاعات کل مصر این چارچوب‌ها را با نظارت رئیس جمهوری این کشور تعیین و برای وزارت خارجه مصر ارسال کرده است.

با وجود اینکه در این اسناد با لحنی جدی بایدها و نبایدها در روابط خارجه تعیین شده‌اند اما امکان تغییر و اصلاح آن با توجه به تحولات منطقه و جهان و نیز در راستای برنامه‌های مصر وجود دارد. اگر پرونده فلسطین بدون هیچ استراتژی است، به این دلیل است که سازمان اطلاعات کل مصر این پرونده را به شکل مستقیم دنبال و مدیریت می‌کند و به ارگان دیگری مربوط نیست و آنها تنها می‌توانند بیانیه‌هایی با محتواهای مشابه منتشر کنند.

نه انتقاد از انصارالله و نه امارات

در پرونده یمن، استراتژی سازمان اطلاعات کل مصر بر کمک این کشور به اقدامات کشورها و جهان برای حل سیاسی بحران این کشور و حمایت از توافق‌های انجام شده در مذاکرات سوئد تاکید دارد.

در این پرونده به حفاظت از وحدت شمال و جنوب یمن به عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از امنیت ملی کشورهای عربی با تمرکز رسانه‌ای و سیاسی بر موضعگیری مصر و شفافیت آن نسبت به بحران‌های کشورهای عربی به ویژه یمن تاکید شده و این موضعگیری حمایت از ارتش‌های ملی، در پیش گرفتن راه‌حل‌های سیاسی و مبارزه با گروه‌های تروریستی است.

سازمان اطلاعات کل مصر در ادامه به وزارت خارجه این کشور توصیه کرد، نقش این کشور در حمایت از آزادی حمل و نقل دریایی در دریای سرخ و کانال سوئز را تقویت کند.

این سازمان در ادامه ضمن اشاره به نقش قاهره در کاهش مشکلات انسانی در یمن با میزبانی از همه گروه‌های یمنی جهت درمان در بیمارستان‌های مصر و نیز سهولت بخشیدن به روند ورود آنها و نیز ارائه کمک‌های بشردوستانه به جنگ‌زده‌های یمن، حضور مصر در ائتلاف عربی ضد یمن را در راستای عمل به قطعنامه‌های شورای امنیت درباره بحران یمن دانست.

استراتژی مصر بر آن است که ماموریت‌های حفظ امنیت و مبارزه با گروه‌های تروریستی در یمن همانند القاعده و داعش به نهادهای امنیتی و نظامی دولت سپرده شوند به ویژه که این گروه‌های تروریستی با استفاده از تشدید بحران در یمن، در راستای تقویت نفوذ خود در این کشور تلاش می‌کنند.

همچنین سازمان اطلاعات مصر از وزارت خارجه این کشور خواسته با توجه به اهمیت جغرافیایی و موقعیت استراتژیک یمن که مشرف به تنگه باب المندب و دریای سرخ است، نسبت به پیامدهای هرگونه حضور نیروهای بیگانه در یمن در آینده به بهانه حفظ امنیت هوشیار و محتاط باشد.

همچنین در این پرونده نسبت به پروژه گروه اخوان المسلمین در یمن و نقش تحولات بحران یمن در تحقق هدف گروهای تروریستی یعنی کنترل بر صحنه سیاسی آتی یمن که همسو با موضعگیری امارات نیز هست، هشدار داده شد.

در مقابل این سازمان با وجود اینکه به نقش عملیات‌های ائتلاف عربی در وخامت اوضاع اعتراف کرده بود، از وزارت خارجه این کشور خواست از پرداختن به پیامدهای منفی عملیات‌های این ائتلاف و نیز انتقاد از نقش دولت مستعفی یمن و یا اشاره به ضعف نفوذ آن در استان‌های آزادشده خودداری کرده و به نقش امارات در استان‌های جنوبی یمن و حمایت ابوظبی از گروه‌های مسلح خارج از چارچوب دولت یمن اشاره‌ای نکند و تنها تمرکز خود را بر پرداختن به نقش منفی ایران در یمن معطوف کند.

اما توصیه بسیار مهم‌تر این سازمان به وزارت خارجه مصر خودداری از هرگونه انتقاد مستقیم از نیروهای وابسته به جنبش انصارالله و بزرگ نکردن نقش عربستان و امارات در کنار پرداختن به تمامی تحولات در قالب اخبار بدون اشاره به جزئیات آنها یا موضعگیری‌های داخلی و منطقه‌ای نسبت به بحران یمن بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مصر سیسی سیاست خارجی رامبد جوان اقتصاد مقاومتی عبدالرضا داوری هایکو ماس پدافند هوایی ۱۵ خرداد شینزو آبه فرهاد مجیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۰۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت و پایداری درآمد‌های مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است

رئیس کل سازمان امور مالیاتی در نشست هم اندیشی با نخبگان گفت: کیفیت و پایداری درآمد‌های مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان امور مالیاتی، سید محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی در نشست هم اندیشی با نخبگان، اظهار کرد: امروز دو وظیفه مهم را به عنوان نظام مالیاتی برعهده داریم که باید به نتیجه برسانیم؛ نخستین وظیفه ما تامین مالی پایدار و غیر تورمی برای دولت است.

وی افزود: کشور ما طی دهه‌های اخیر با منابع نفت اداره می‌شد که یکی از دلایل چالش اقتصاد امروز، همین امر بوده و مسئله تورم نیز ریشه در اقتصاد نفت محور دارد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: مسائل اقتصادی امروز در حوزه ناترازی‌های انرژی، افزایش نقدینگی، چالش‌های صندوق بازنشستگی ریشه در اقتصاد نفت محور دارد. به همین خاطر است که رهبری بار‌ها تاکید داشته که در تامین نیاز‌های جاری کشور باید از اقتصاد نفتی فاصله گرفت.

سبحانیان دومین وظیفه نظام مالیاتی را حفظ رضایت مردم خواند و تاکید کرد: باید شرایط مالیات ستانی را برای مردم تسهیل کنیم و یکی از نارضایتی‌هایی که در مسئله پرداخت مالیات وجود دارد، بحث تبعیض در اخذ مالیات است.

وی گفت: به منظور مالیات ستانی عادلانه، زیرساخت‌های هوشمندسازی نظام مالیاتی را فراهم کردیم تا به سمت کنترل فرار مالیاتی حرکت کنیم.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: سال گذشته ۸۰۵ هزار میلیارد تومان مالیات، ۱۳۵ هزار میلیارد تومان عوارض وصولی و واریزی به شهرداری ها، دهیاری‌ها و وزارت کشور و ۴۵ هزار میلیارد تومان وصولی و واریزی موضوع ماده ۴۸ قانون محاسبات عمومی به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، محقق شده است.

سبحانیان بیان کرد: در مجموع حدود ۹۸۴ هزار میلیارد تومان مجموع مالیات و عوارض وصولی توسط سازمان امور مالیاتی کشور بوده است.

وی افزود: تحقق رشد وصولی علی رغم افزایش معافیت‌ها و مشوق‌های مالیاتی صورت گرفته به نحوی که در این رابطه می‌توان به کاهش ۷ درصد نرخ محاسبه مالیات برای شرکت‌های تولیدی با هدف رونق فعالیت تولیدی در کشور، اعطای معافیت‌های مالیاتی به شرکت‌های بورسی در صورت سرمایه‌گذاری مجدد از محل سود سالانه در شرکت با هدف ترغیب شرکت‌ها و کارآفرینان به سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های مولد و همچنین افزایش دوبرابری معافیت حقوق بگیران به منطور کاهش فشار اقتصادی اشاره کرد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور بیان کرد: در دهه ۹۰ حدود ۶۴ درصد منابع عمومی و هزینه‌های جاری از طریق منابع نفتی و سایر بوده و تنها ۳۶ درصد از طریق مالیات بوده است در حالی که در دولت سیزدهم ۵۲ درصد درآمد‌ها از طریق مالیات و تنها ۴۸ درصد از طریق نفت تامین می‌شود.

سبحانیان بیان کرد: همزمان با تحقق درآمد‌های مالیاتی دولت، مسئله کیفیت و پایداری درآمد‌های مالیاتی و حفظ رضایت مردم را در دستور کار قرار دادیم.

وی یکی از راهکار‌های اصلی تداوم افزایش با کیفیت و پایدار را مبارزه با فرار مالیاتی خواند و گفت: این امر از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان محقق شده به نحوی که ۲.۷ میلیون پرونده جدید شناسایی شده، همچنین ۱۸ هزار میلیارد تومان مالیات از طریق رهگیری تراکنش‏های مشکوک و بازرسی‏های مالیاتی وصول و ۶۰۰ هزار اظهارنامه برآوردی نیز برای اولین بار در کشور به صورت سیستمی و به صورت هوشمند صادر شده است.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی بیان کرد: فرایند حسابرسی مالیاتی با استفاده از سامانه مودیان تقویت شده، همچنین فرآیند دادرسی مالیاتی بهبود یافته است.

سبحانیان در ادامه گفت: میز‌های خدمت را در سراسر کشور به شدت افزایش دادیم؛ در پذیرش اظهارنامه پیشرفت چشمگیری داشتیم به نحوی که ۸۸ درصد از اظهارنامه‌ها بدون رسیدگی پذیرش کردیم، بیش از ۴ میلیون پرونده مالیات بر ارزش افزوده به طور سیستمی محاسبه شده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مصادیق نظام مالیات عادلانه تمرکز بر دانه درشت‌ها است، ۵۰ درصد از مالیات تنها از یک درصد از مودیان پرداخت می‌شود.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی بیان کرد: در اسفند ۱۴۰۲ به نسبت فروردین ۱۴۰۲ رشد ۶۰ برابری تعداد اشخاص حقیقی و حقوقی را در سامانه مودیان شاهد هستیم. تعداد صورتحساب الکترونیک دریافتی روزانه در سامانه مودیان رشد ۴۰ برابری داشته و از ۴۵۰ هزار صورتحساب در روز به ۱۸ میلیون عدد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ۱.۴ میلیارد صورتحساب الکترونیکی از طریق سامانه مودیان جمع آوری و پردازش شده است، گفت: سامانه مودیان موجب افزایش پیش بینی پذیری اقتصاد، جلوگیری از شکل گیری شرکت‌های صوری و فرار مالیاتی، تسهیل و تسریع در فرایند استرداد اعتبار مالیاتی، کاهش هزینه‌های حسابرسی و وصول مالیات خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رئیسی: توسعه همکاری با کشور‌های همسایه از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • توسعه همکاری با پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • شهرداری‌های استان اصفهان اولویت طرح‌ها را مشخص کنند
  • چین: گروه ۷ تنش‌ها و درگیری‌های منطقه‌ای را تشدید می‌کند
  • عملیات زمینی گسترده ترکیه علیه گروه‌های کُرد در عراق؛ زمان حمله مشخص شد
  • کیفیت و پایداری درآمد‌های مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است
  • پایداری درآمدهای مالیاتی و رضایت مردم اولویت نظام مالیاتی است
  • طرح جهاد میدانی محققان در استان بوشهر عملیاتی شد