Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اسماعیلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت ‌و گو با خانه ملت، با تاکید بر لزوم تشکیل هرچه سریعتر بازار متشکل ارزی، گفت: اگر بازار متشکل تشکیل شود ارز به قیمت مناسب خود می رسد و خود به خود شفافیت در این بازار ایجاد، رانت کم و سوءاستفاده ها کاهش می یابد.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تحولات قیمتی این روزهای ارز به سیاست های دولت باز نمی گردد، افزود: این روزها صراف ها فعال نیستند و اقتصاد به صورت انقباضی تحت کنترل بوده که این موضوع سبب تحولات قیمتی در بازار شده، اما همچنان نرخ ارز واقعی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود 11 میلیارد و 400 میلیون دلار کالای اساسی در سال 97 با ارز نیمایی  وارد کشور شده است

وی با تاکید بر اینکه بازار متشکل ارزی به اقتصاد ثبات می بخشد، ادامه داد: تشکیل این بازار رانت هایی که با واردات کالاهای اساسی از طریق ارز نیمایی ایجاد شده را کاهش می دهد، چراکه در سال 97 حدود 11 میلیارد و 400 میلیون دلار کالای اساسی با ارز نیمایی  وارد کشور شده که در توزیع آن مشکل داشته ایم.

اسماعیلی تاکید کرد: مجلس و کمیسیون اقتصادی از بانک مرکزی می خواهند که بازار متشکل ارزی سریعتر تشکیل شود تا صادرکنندگان ارز خود را در این بازار ارائه کنند، چراکه بسیاری از ارزهای صادراتی در حال حاضر به کشور باز نمی گردد.

خواسته مجلس از دولت؛ سریعتر بازار متشکل ارزی را راه اندازی کنید

وی با بیان اینکه با تشکیل بازار متشکل ارزی، قیمت دلاری که در سلیمانیه و دوبی تعیین می شد در این محل مشخص می شود، افزود: با افزایش مقدار ورودی دلار به بازار متشکل ارزی از سوی صادرکنندگان و نقش آفرینی سایر بازارها، قیمت واقعی ارز در این محل کشف می شود. 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از دولت خواسته ایم که سریعتر بازار متشکل ارزی را راه اندازی کند که براساس شنیده ها و صحبت هایی که با رییس کل بانک مرکزی داشته ایم به زودی و طی روزهای آینده فرآیند اجرایی آن آغاز می شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: فرآیند اجرایی بازار متشکل ارزی مجلس رامبد جوان اقتصاد مقاومتی عبدالرضا داوری هایکو ماس شینزو آبه فرهاد مجیدی حشمت علوی حیات شبانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۲۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند ساخت ۲.۵ میلیون واحد مسکن در سطح کشور اجرایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهر پنجشنبه در نشست با فعالان فرهنگی و اجتماعی سمنان در حاشیه سفر هیأت دولت سیزدهم به این استان ضمن اشاره به خدمات دولت و اقدامات مهم صورت گرفته، تاکید کرد: طرح نهضت ملی مسکن از جمله طرح‌های موفقی بوده که در کشور اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه نهضت ملی مسکن می کوشد تا فاصله مردم با خانه دار شدن را کاهش دهد، افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون فرآیند ساخت دو و نیم میلیون واحد مسکونی در کشور اجرایی شده است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با بیان اینکه این طرح امید افزایی را نیز در جامعه بالا برده است، گفت: نهضت ملی مسکن به عنوان یکی از طرح‌های موفق، مورد استقبال مردم هم قرار گرفته است.

منصوری با اشاره به حمایت‌های دولت سیزدهم از صنایع و تولیدگران، تاکید کرد: احیای واحدهای راکد از دیگر اقدامات خوب دولت سیزدهم بود که توانست امید را در جامعه افزایش داده و اشتغال فراوانی را نیز تثبیت کند.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید توسط دولت در سال جاری هم ادامه خواهد داشت، افزود: برنامه ریزی‌ها و حمایت‌های دولت سیزدهم توانسته هشت هزار واحد راکد را به تولید برگرداند.

کد خبر 6082023

دیگر خبرها

  • فرآیند ساخت ۲.۵ میلیون واحد مسکن در سطح کشور اجرایی شد
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • بهادری جهرمی: نظارت‌ مرثر بر بازار نیازمند تمرکز نظارت است
  • گلایه سخنگوی دولت از بررسی نشدن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه بهادری‌جهرمی از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • هنر سیاستگذار ارزی این است که آثار و پیامدهای منفی بازار را کاهش دهد
  • لایحه تشکیل وزارت بازرگانی از دستور کار مجلس خارج شده است!
  • ضوابط اجرایی تأمین مالی جمعی ارزی تصویب شد
  • عوامل غیر اقتصادی، منشاء نوسانات ارزی