Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، دکتر داوود سرمدی، رئیس شبکه دامپزشکی ساوه گفت: ۸۹۷ هزا ر و ۱۲۰ قطعه جوجه ریزی ۲ ماه اول امسال در مرغداری های گوشتی شهرستان ساوه انجام شد.

داوود سرمدی افزود: در این مدت ۵۳۰ هزار و ۸۰۰ قطعه طیور به وزن یک میلیون و ۶۴۵ هزار کیلوگرم زیر نظر کارشناسان ‌بهداشتی و ناظران شرعی دامپزشکی ساوه کشتار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه دامپزشکی ساوه تصریح کرد: ۲ هزار و ۸۶۰ دام سبک و سنگین نیز در ۲ ماه اول امسال به وزن ۲۵۷ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم در این شهرستان کشتار شده است.

وی اظهار داشت: ۱۵۰ کیلوگرم گوشت مرغ و ۴۵ کیلوگرم گوشت قرمز غیرقابل مصرف نیز امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی ساوه امسال شناسایی و ضبط شده است.

دکتر سرمدی بیان کرد: در این مدت به ۱۴ مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی ساوه اخطار بهداشتی داده شد و ۶ متخلف نیز به مرجع قضایی معرفی شدند.

رئیس شبکه دامپزشکی ساوه همچنین شمار جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان ساوه را در فروردین و اردیبهشت امسال ۸۹۷ هزار قطعه عنوان کرد و ادامه داد: میزان جوجه ریزی واحدهای ساوه در سال گذشته پنج میلیون و ۶۳۱ هزار قطعه بوده است.

وی خاطر نشان کرد: ۴۶ هزار و ۶۳۷ راس دام سبک و سنگین ساوه امسال علیه بیماری تب برفکی ایمن سازی شدند و عملیات واکسیناسیون آنتروتوکسمی برای بیش از ۹۰ هزار راس گوسفند نیز انجام شد.

سرمدی اظهار کرد: چهار هزار و ۲۰۰ راس دام سنگین این شهرستان نیز امسال علیه بیماری لمپی اسکین واکسینه شدند و عملیات واکسیناسیون تیلریوز برای ۲ هزار و ۴۰۰ راس سنگین انجام شد.

رئیس شبکه دامپزشکی ساوه افزود: بیش از ۵۳ هزار راس جمعیت دامی گوسفند شهرستان ساوه در ۲ ماه اول امسال واکسن آگالاکسی دریافت کردند و ۲ هزار و ۴۰۰۹ راس دام سنگین علیه بیماری شاربن علامتی ایمن سازی شدند و عملیات واکسیناسیون ۳۹ هزار راس بز و گوسفند نیز علیه بیماری آبله و واکسن پی. پی. آر برای ۱۷ هزار و ۷۰۰ راس دام سبک اجرا شد.

وی گفت: در ۲ ماه نخست امسال پنج هزار راس دام سبک و سنگین علیه بیماری بروسلوز و ۱۷ هزار و ۹۳۰ راس دام سبک و سنگین برای مصون ماندن از ابتلا به بیماری شاربن واکسینه شدند.

سرمدی بیان کرد: ۲۴ قلاده سگ در این شهرستان نیز با هدف از میان بردن خطر انتقال بیماری هاری واکسیناسیون شدند.

رئیس شبکه دامپزشکی ساوه توضیح داد: ۳ میلیون و ۷۷۰ هزار قطعه طیور و ۱۴ هزار و ۵۸۱ راس دام سبک و سنگین سال گذشته در این شهرستان کشتار و در بازارهای مصرف توزیع شد.

گفتنی است، شهرستان ساوه ۲۸۵ هزار راس دام سبک و سنگین در قالب پنج واحد دامداری صنعتی و نیز واحدهای روستایی و بومی دارد که ۲۰۰ هزار راس دام سبک (گوسفند و بز) و ۸۵ هزار راس دام سنگین (گاو و گوساله) است.

انتهای پیام/ت

انجام عملیات واکسیناسیون آنتروتوکسمی برای بیش از ۹۰ هزار راس گوسفند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کشاورزی دامداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۶۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه تخم چشم زده با هدف اصلاح و بهبود نژاد در استان اصفهان تولید شود.
محمدرضا عباسی با اشاره به اینکه تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا به‌عنوان یک محصولاستراتژیک و راهبردی در تامین گوشت سفید است، افزود: سال گذشته حدود ۹۰ میلیون تخم چشم زده در استان اصفهان تولید شده است.
وی با بیان اینکه تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا از جمله محصولاتی است که کشور‌های زیادی خریدار آن هستند، گفت: سال گذشته برای نخستین بار ۹۰۰ هزار قطعه از این محصول به تاجیکستان و افغانستان صادر شد.
عباسی ادامه داد: تولید انواع ماهیان خوراکی در استان اصفهان در یک سال اخیر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن پنج درصد افزایش یافت و به بیش از ۱۰ هزار تُن رسید.
بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال ۱۴۱۱ وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تُنی آبزیان در کشور برنامه‌ریزی و سهم هریک از استان‌ها نیز ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • ثبت رکورد ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • جوجه یک روزه
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • بررسی مشکلات و توانمندی‌های حوزه قضایی ساوه
  • شکسته شدن رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری‌های شهرستان زاوه
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان