Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، خلیل رنجبر با بیان اینکه دانش آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی شامل تلفیقی - فراگیر، دیرآموز و دارای مشکلات یادگیری هستند، اظهار داشت: تسهیل دسترسی همه دانش آموزان به آموزش و پرورش فراگیر، راهکار مناسبی برای دستیابی به عدالت همه جانبه و تحول در نظام آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در طی سال‌های اخیر حضور دانش آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی جزو سیاست‌های ابلاغی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بوده است، افزود: ۴۹۵ نفر دانش آموز به صورت تلفیقی - فراگیر در مقاطع مختلف تحصیلی، ۷۴۴ نفر نوآموز دیرآموز در دوره پیش دبستانی، سه هزار و ۵۰۰ نفر دانش آموز دیرآموز در پایه‌های اول تا سوم و هزار و ۸۴۱ نفر دانش آموز دارای مشکلات ویژه یادگیری در پایه‌های اول تا ششم دوره ابتدایی مدارس عادی از خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی آموزش و پرورش با نیازهای ویژه استان استفاده می‌کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان ادامه داد: در راستای تحقق یکپارچه سازی و همگام و همزمان کردن فرآیند تعلیم و تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی در کنار همسالان خود بر این باوریم که با حمایت از روش یکپارچه سازی، افرادی که معلولیت یا هرگونه مشکل یادگیری دارند می‌توانند همانند افراد عادی با حداکثر توان بالقوه خود از فرصت‌های و امکانات برابر برای خود شکوفایی بهره مند شوند.

رنجبر یادآور شد: روزانه بیش از ۳۸۰ دانش آموز به ۲۴ مرکز آموزشی مشکلات ویژه یادگیری دولتی و خصوصی با هدف شناسایی، توانبخشی اختلالات یادگیری و جلوگیری از شکست‌های تحصیلی در ۱۰ شهرستان در سطح استان مراجعه و ۹۶ نیروی متخصص و کارشناس در محیطی مناسب در جهت مشاوره، شناسایی و توانبخشی مشکلات ویژه یادگیری این دانش آموزان فعالیت می‌کنند.

وی بیان کرد: از جمله مخاطبان اصلی مراکز مشکلات ویژه یادگیری دانش آموزان پایه‌های اول تا ششم دوره ابتدایی هستند که علی رغم داشتن بهره هوشی مناسب در یک یا دو درس که اغلب خواندن، نوشتن و یا ریاضی است دچار مشکل هستند که به منظور جلوگیری از افت تحصیلی به این مراکز مراجعه و از خدمات آموزشی و حمایتی بهره می‌برند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان گفت: دانش آموزان دیرآموز که جمعیت ۱۰ تا ۱۴ درصدی از جامعه دانش آموزی را به خود اختصاص داده اند در مقایسه با کودکان عادی دارای رفتارهای سازشی ضعیف‌تر و قابلیت یادگیری کمتری هستند، آنان در حل مسائل در سطح افراد عادی و همسن و سالان خود نبوده و در میان گروه‌های دانش آموزی که نیاز به مراقبت آموزشی در مدارس عادی دارند با دارا بودن بهره هوشی حدود ۸۰ تا ۹۰ نیاز به دریافت خدمات ویژه دارند.

کد خبر 4637615

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش استثنایی سنندج دانش آموزان استثنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۶۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور

افشین امیریان با اشاره به هفته سلامت و بهداشت که همه‌ساله از یکم لغایت هفتم اردیبهشت برگزار می‌شود، اظهار داشت: شعار هفته سلامت و بهداشت امسال سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت انتخاب شده که به همین مناسبت، آموزش و پرورش استان نیز با همکاری موثر دانش‌آموزان و اولیا در جهت سلامت جسمانی و روحیه دانش‌آموزان اقدامات موثری انجام خواهد داد.

وی افزود: ارتقای سطح سلامت دانش‌آموزان بی‌شک سرمایه‌گذاری مهمی برای نسل‌های آینده است که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز به آن توجه ویژه‌ای شده است.

امیریان اضافه کرد: برگزاری همایش استانی هفته سلامت به منظور تجلیل از فعالین حوزه سلامت در بخش سفیران سلامت دانش‌آموزی و مراقبان سلامت، برگزاری پیاده‌روی عمومی کارکنان اداره کل و ادارات مناطق هفده‌گانه آموزش و پرورش، معاینات غربالگری و پزشکی کارکنان اداره کل و همچنین ادارات مناطق هفده‌گانه آموزش و پرورش، جزو برنامه‌های هفته سلامت و بهداشت در سطح ادارات خواهد بود.

بیشتر بخوانید

بهبود شاخص‌های حوزه سلامت از دستاورد‌های مهم انقلاب اسلامی است

وی بیان داشت: به مناسبت هفته سلامت و بهداشت در مدارس استان نیز برنامه‌های آموزشی متنوعی از جمله آموزش سلامت در مدارس با مشارکت مراقبان سلامت و مراکز جامع سلامت، جشنواره‌های فضای سالم در مدارس و نمایشگاه‌های نقاشی با موضوع سلامت برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور