Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ با رفتن دکتر مهدی پیرصالحی از سازمان غذا و دارو و نشستن دکتر محمدرضا شانه‌ساز بر مسند سرپرستی این سازمان، اما و اگر‌هایی درباره تغییر رویکرد وزیر بهداشت نسبت به حوزه دارو مطرح شد، اما دکتر سعید نمکی درباره علت تغییر و تحولات مدیریتی در حوزه داروی کشور، اعلام کرد: بنده در وزارت بهداشت ساز و کاری را در حمایت از تولید داخل برای همکارانم تعریف کرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس هم یکی از پاکیزه‌ترین دوستان و برادرانم را یعنی آقای دکتر پیرصالحی را بر مسند سازمان غذا و دارو منسوب کردم؛ چرا که یکی از بهترین، پاکیزه‌ترین و خوش سابقه‌ترین مدیرانی هستند که می‌شناسم، اما در ادامه کار فکر کردم ساز و کار‌های مناسب برای مقابله با هجمه‌های دشمن به دست این عزیزان فراهم نشده و باید مجدداً با ساز و کاری جدید و با یک آرایش مناسب جدید اقدام کنیم که این کار را آغاز کردیم و در مجموعه سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی به عنوان یک قرارگاه عمل کردیم.   دکتر سعید نمکی، در پاسخ به سوالی درباره علت تغییر دوباره در سازمان غذا و دارو گفت: رویکرد ما در سازمان غذا و دارو تغییری نکرده است، اما تغییرات مدیریتی به این معنی است که برنامه‌ها و اقدامات‌مان مقداری تسریع خواهد شد و وضعیت در این سازمان قرارگاهی‌تر می‌شود.   وی در ادامه درباره برخی اظهارات مطرح شده مبنی بر تفکیک حوزه غذا از سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: خیر، خیر. اصلا چنین مساله‌ای وجود ندارد و با چنین موضوعی اصلا موافق نیستم؛ بنابراین باید دید قرارگاه غذا و دارو که به گفته وزیر بهداشت برای مقابله با شرایط پیچیده کنونی شکل گرفته، می‌تواند در حوزه تامین داروی مورد نیاز مردم، حمایت و ایجاد بستر مناسب برای رشد تولیدات با کیفیت در حوزه سلامت، با قدرت عمل کند. منبع: ایسنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سازمان غذا و دارو وزیر بهداشت مدیریت غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با تحریم دارو‌های کودکان سرطانی و پروانه‌ای ناجوانمردی را به اوج رسانده است

محمدعلی محسنی بندپی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره فرسودگی تعداد زیادی از بیمارستان‌ها در کشور گفت: آقای کریمی معاون وزیر بهداشت اعلام کرد بیش از پنجاه درصد از ساختمان‌هایی که در قالب بیمارستان به مردم سرویس می‌دهند ساختمان‌های فرسوده‌ای هستند.

وی ادامه داد: این ساختمان‌ها یا باید بازسازی شوند که صرفه ندارد یا باید دوباره جایگزین شوند که فکر می‌کنم این اتفاق بیافتد.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس بیان کرد: واقعیت امر این است که منابع دولت بسیار محدود است، چون الان در تحریم گسترده هستیم و تمام درآمد‌های نفتی ما مسدود شده است.

محسنی بندپی با بیان اینکه مسئولان می‌گویند طلب‌ها را وصول کرده‌اند، اما ما چیزی ندیدیم، اظهار کرد: اگر تمام پاداش و عیدی آخر سال را به شما بدهند وقتی وارد خانه می‌شوید بچه‌ها به‌طور غیرمستقیم متوجه می‌شوند اتفاقی افتاده است حالا مگر می‌شود ما طلب‌های چتد ده میلیارد دلاری خود را از کشور‌های دیگر وصول کنیم و امروز شاهد باشیم که دلار به شصت هزار تومان و سکه به ۳۷ میلیون تومان برسد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس گفت: آمریکا واقعا ناجوانمردی خود را به اوج رسانده است و برای به انزوا درآوردن ایران از همه حربه‌ها استفاده می‌کند حتی ما در تامین داروی کودکان سرطانی و تامین پانسمان کودکان پروانه‌ای که هر کس قلب سنگی هم داشته باشد با دیدن آنها قلبش آب می‌شود مشکل داریم و در تامین پانسمان‌های این بیماران هم با تحریم مواجه هستیم.

وی افزود: وزارت بهداشت پیگیر فرسودگی ساختمان‌های بیمارستان‌ها است و هم در این مجلس و هم در مجلس دوازدهم با جدیت بیشتری باید این کار را انجام دهند، چون کشورمان جزو بیست کشور اول دنیا در زمینه بلایای طبیعی است و در حدود پنجاه حادثه خطرناک مثل سیل و زلزله رتبه بالایی داریم و اگر ساختمان‌های بیمارستان‌ها به همین شکل بماند ممکن است آسیبش خیلی جدی‌تر باشد.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس بیان کرد: معمولا ساختمان‌های فرسوده بیمارستان‌ها را بازسازی نمی‌کنند بلکه مجوز می‌دهند تا بیمارستان‌های جدیدی در کنار آن ساخته شود مثلا بیمارستانی که هفتاد سال سابقه دارد در کنار آن مجوز ساخت یک بیمارستان جدید می‌دهند و پس از ساخت آن ساختمان قدیمی را تخریب می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ویزیت بیش از ۱۶۸ هزار نفر در بیمارستان‌های مازندران
  • واکنش وزیر اسبق به خودکشی دکتر پرستو بخشی: سکوت وزارت بهداشت مایه‌ شرمساری است
  • انجام ۲۴۵ بازرسی از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی 
  • پاک مهر: تورم در حوزه دارو و درمان نباید بر گرده مردم قرار گیرد + فیلم
  • بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان امین اصفهان و عیادت از بیماران
  • تحلیل وزیر اسبق بهداشت درباره مرگ دکتر پرستو بخشی
  • (ویدیو) تحلیل وزیر اسبق بهداشت درباره مرگ دکتر پرستو بخشی
  • همراهی داروخانه‌ها در عرضه شیرخشک دولتی تایید شد
  • مالیات افزایش می‌یابد/وزیر اقتصاد: رسما مخالفت خود را با تصمیم مجلس برای افزایش بار مالیاتی اعلام کردیم
  • آمریکا با تحریم دارو‌های کودکان سرطانی و پروانه‌ای ناجوانمردی را به اوج رسانده است