Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت: استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای ترویج معارف اهل بیت (ع) در دستور کار قرار بگیرد.

به گزارش قدس آنلاین، علی‌رضا رزم‌حسینی ظهر امروز در شورای هماهنگی و برنامه ریزی دهه کرامت استان در محل استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: همه ما باید از تک تک لحظه‌های حضور در جایگاه خادمی مردم برای الگوسازی یک جامعه اسلامی، محمدی، علوی و رضوی استفاده کنیم و این مهم جز با همت همه کسانی که در مسئولیت‌های مختلف قرار دارند، محقق نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنا بر تاکید مراجع عظام تقلید، تعظیم مناسبت‌های مذهبی اقدامی ارزشمند به حساب می‌آید، اما شایسته است که از این فرصت‌ها برای پیاده سازی اخلاق، رفتار و سیره رضوی و دیگر ائمه اطهار (ع) در زندگی فردی و اجتماعی استفاده شود و در این راستا با استفاده از ظرفیت فضای مجازی می‌توان به جوانانی که امروز عاشق و تشنه معارف اهل بیت (ع) هستند خوراک فرهنگی ارائه کرد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: وجود بارگاه مطهر امام رضا (ع) در مشهد و حضرت معصومه (س) در قم وظیفه ما را دوچندان می‌کند که به عنوان زائر یا مجاور، سیره این دو بزرگوار را در رفتار و عملکرد خود نهادینه کنیم.

وی گفت: آثار برنامه‌های دهه کرامت در حوزه ترویج معارف اهل بیت (ع) به نسل جوان ملموس باشد، امروز نیاز داریم که مناسبت‌های مذهبی را باشکوه برگزار کنیم و در عین حال برای معرفی ارزش‌ها و سیره ائمه معصومین (ع) با زبان نرم و کریمانه تلاش کنیم.

رزم حسینی تصریح کرد: آیا در گام دوم انقلاب باید کشور را همانند ۴۰ سال گذشته اداره کرد؟ بلکه باید جرأت داشته باشیم و کارنامه گام اول را به صورت شفاف به مردم ارائه کنیم و اگر جوانان قانع شوند، همانند دوران دفاع مقدس تمام وجود و هستی خود را در مسیر پیشرفت و تعالی کشور قرار خواهند داد.

وی بیان کرد: پیشوایان دینی همواره بر این نکته تاکید کرده‌اند که در کنار عبادت باید به مسئله معیشت و اقتصاد خانواده هم توجه داشت و در این راستا مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی به دنبال نهادینه کردن توصیه‌های دینی در متن زندگی مردم است.

منبع: مهر

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استاندار خراسان رضوی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختن از پایه با مدیران کاربلد دوای ورزش خراسان رضوی است

ررر

«ورزش خراسان رضوی سرشار از ظرفیت و استعداد است»؛ جمله‌ای نخ‌نما و کلیشه‌ای که به تعداد تمام استانداران، مدیران ورزشی و حتی مربیان و ورزشکاران این دیار آن را شنیده‌ایم.


تکرار و تکرار و باز هم تکرار آن، تک‌تک سلول‌های مغزمان را درگیر خود کرده و از آن، باورهایی غلط و به بیراهه رفته ساخته است! یادم می‌آید همین جمله را در روزهای پایانی سال گذشته در مراسم تجلیل از مدال‌آوران بازی‌های هانگژو از استاندار شنیدم.
موضع‌گیری خاصی درباره سرشار بودن خراسان رضوی از استعدادهای ناب ورزشی نداریم؛ چرا که هرجا توجهی به استعدادها شده، نتیجه‌ای فراتر از تصور به وجود آمده است. قسمت بعد اما مرتبط با ظرفیت‌هاست. ظرفیت را اگر در همان میدان استعدادها حبس کنیم، نتیجه‌اش همین می‌شود که در حال حاضر می‌بینیم؛ روزمرگی، بی‌برنامه بودن و زندگی کردن با افتخارات ورزشی چندین و چند سال گذشته که ورزشکاران سایر شهرها و استان‌ها از خیلی از آن‌ها عبور و قله‌هایی بالاتر از آن را فتح کرده‌اند!
توجه دوباره استاندار به ورزشکاران در جلسه دیروز با حضور اعضای کادر فنی و بازیکنان تیم فوتسال فرش‌آرا و مرور گفته‌های مطرح شده با همان کلیدواژه «ظرفیت» موجب قلقلک ذهن شد.
آقای استاندار در اینکه دغدغه‌مند حوزه ورزش هستید، شکی نداریم؛ اما در کنار استعدادهای سرشار ورزشی استان باید ظرفیت‌های مردمی، مدیریتی، اقتصادی، زیرساختی، زیربنایی و حتی محلی و سرزمینی را همراستا ساخت تا بذر کاشته شده امسال سال‌ها بعد ثمر بدهد. حاصلش بی‌شک جبران عقب‌ماندگی‌ها را در پی دارد. جبران عقب‌ماندگی مدنظر شما در ورزش مهم است؛ اما کافی نیست. داشتن و نداشتن سالن ۶ هزار نفری، چالش امروز ورزش استان نیست مادامی که انگیزه‌ای شکل نگیرد، ورزشکاری نباشد و تیمی تشکیل نشود. مدرن‌ترین سالن‌ها و ورزشگاه‌ها نمی‌توانند دردی از جاماندگی‌ها و عقب‌ماندگی‌ها را دوا کنند.  حدود ۲۰ یا ۳۰ سال پیشِ ورزش خراسان را فراموش نکرده‌ایم. هر رشته ورزشی پای کار میادین و مسابقات بود و مدعیان تراز اول کشوری، آسیایی و جهانی آن رشته، ورزشکاران بلامنازع خراسانی بودند. 
آن زمان هم جمعیت جوان بیشتری داشتیم و هم سرانه‌های ورزشی در مقایسه با شرایط امروزی اندک‌تر بود. چه شد که اکنون جز تک‌ستاره‌هایی که گاهی طلوع می‌کنند و خیلی‌هایشان زود به افول می‌رسند، ورزش این استان حرفی برای گفتن ندارد و حسرت گذشته‌ها را می‌خورد؟
درد این روزها و روزهای پیشین ورزش ما بی‌برنامگی و گرفتار شدن در روزمرگی است. کدام رشته را می‌توان به قطعیت نام برد و از آن دفاع کرد که سند و چشم‌اندازی برای آینده داشته باشد؟ درد است برای ما که فوتبالمان سوژه تمسخر رسانه‌ها شود. ننگ است که هندبال با پیشینه درخشانش در معرفی ملی‌پوشان بنام، هر فصل دستش جلو مدیران پایتخت‌نشین یک شرکت خودروساز دراز باشد و زیرشاخه‌ای از همان شرکت با پسوند «خراسان» وجود داشته باشد و جز در مواردی اندک که ماهیت همکاری برای ورزش کارمندانش دارد، حاضر نشود یک ریال برای ورزش استان هزینه کند. امیدواریم دو شرکت نیان‌الکترونیک و فرش آرا در کنار والیبال و فوتسالمان بمانند. گرچه جسته گریخته اما اجازه ندادند پرچم این دو رشته ورزشی بر زمین بماند و حامی تیم‌هایمان شدند. 
جناب استاندار آیا مشاوران شما پیگیر دلایل خروج حامی مالی تیم بسکتبال لیگ برتری استان بودند؟ حامی‌ای که بی‌چشمداشت و بدون حاشیه بیش از یک دهه به تنهایی به هر طریقی در کنار ورزش بسکتبال بود! غصه‌مان گرفت از سقوط رعد پدافند تیم عاریه‌ای در لیگ برتر بسکتبال که تنها سنخیتش با ما پسوند اضافه شده «مشهد» در لیگ امسال بود. نتیجه‌اش چه شد؟ از دست رفتن سهمیه‌ای که از لیگ پایین‌تر تا ۱۲ سال بعد که لیگ برتری بود، همان حامی بی‌ادعای بسکتبال با چنگ و دندان آن را نگه داشت و به فاصله یک فصل به لیگ یک سقوطش دادند!
گفتن از کشتی به سر باز کردن زخم‌های این رشته محبوب خراسانی ختم می‌شود. آیا می‌توان عقب‌ماندگی‌های کم و زیاد این رشته را حتی با ساخت یک سالن ۶ هزار نفری دیگر جبران کرد؟ 
افتتاح سالن ۶ هزار نفری مجموعه ثامن، آن هم در منطقه پرت از شهر، جز خبری دهان پر کن و خوش‌تیتر، نکته دیگری به ورزش ما اضافه نخواهد کرد. شاید افزایش سرانه ورزشی حاصل افتتاح این سالن باشد. اگر هدف این است، راه ساده‌تری هم وجود دارد. می‌توان هر جایی به فاصله زیاد از شهرها، زمین‌های ورزشی ایجاد کرد حتی با یک‌صدم بودجه ساخت سالن ۶هزار نفری؛ اما آیا ورزشکاران و ورزش‌دوستان تمایل دارند از آن استفاده کنند؟ تنها نتیجه مثبتی که سالن ۶ هزار نفری می‌تواند داشته باشد، گرفتن میزبانی مسابقات آن هم رقابت‌هایی در سطح بالای قاره‌ای و جهانی بوده که تحقق این موضوع نیز با شرایط فعلی قدری ناممکن است. 
چاره درد ورزش، پای کار آوردن مدیران کاربلد، استفاده از ظرفیت‌های مطرح شده و البته ساختن از پایه است.

خبرنگار: هاشم رسائی‌فر

هاشم رسایی‌فر

دیگر خبرها

  • اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی
  • ضرورت تمرکز بر روی کیفیت‌بخشی فضای علمی دانشگاه‌ها
  • نمایندگان صدای واحد اولویت های عمرانی خراسان رضوی باشند
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند
  • درخواست آیت‌الله علم‌الهدی برای نظارت جدی بر وضعیت معادن
  • زنجیره علویان پویشِ جدید کاربران فضای مجازی مازندران
  • ساختن از پایه با مدیران کاربلد دوای ورزش خراسان رضوی است
  • تا سه سال آینده کمبود فضای آموزشی استان رفع می‌شود
  • سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی افزایش یافت