Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه جدید «میدان انقلاب» با اجرای وحید یامین‎پور که به بهانه سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) روی آنتن رفته، اکثر شب‌ها حاشیه‌ای به همراه دارد و در شرایط سخت کنونی به تریبونی برای حمله به دولت و برجام تبدیل شده است.

این روزها شبکه سه صدا و سیما برنامه‎ای را با اجرای وحید یامین‎پور، روی آنتن برده که واکنش‌های زیادی به‎دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یامین‎پور از مجریان پرحاشیه تلویزیون است که سابقه طولانی‎ در مواضع تند علیه دولت یازدهم و دوازدهم و رئیس‌جمهوری دارد و حالا با حضور در «میدان انقلاب» به حملات جناحی ادامه می‌دهد.

تا به امروز هفت قسمت از این برنامه به نمایش درآمده‎ است. در اولین قسمت از این برنامه که سردار علی فدوی، جانشین فرمانده سپاه میهمانش بود، اصرارها و تأکیدهای یامین‎پور بر ادعای ارسال سلاح از سوی ایران به یمن و فلسطین و انکار فرمانده سپاه حاشیه‎برانگیز شد و در شرایطی که دستگاه تبلیغاتی استکبار در تدارک انواع اتهامات علیه جمهوری اسلامی است، بسیاری از کاربران فضای مجازی از طرح چنین ادعاهایی درصداوسیما دچار حیرت شدند.

ابوالقاسم طالبی، کارگردان فیلم قلاده‎های طلا از دیگر مهمانان میدان انقلاب بود که به روشنفکران و سلبریتی‎ها حمله کرد و یامین‎پور هم پیشنهاد محدودسازی قشر روشنفکر را مطرح کرد. به غیر از سردار فدوی، جانشین فرمانده سپاه، اکثر مهمانان دیگر این برنامه از چهره‌های نزدیک به جبهه پایداری انتخاب شده اند؛ افرادی همچون محمدحسین صفارهرندی، احمد رهدار، علیرضا پناهیان و سید احمد عبودتیان. شب گذشته نیز محمدجواد لاریجانی، دیپلمات پیشین میهمان این برنامه بود که مواضع تندی علیه دولت و سیاست خارجی آن مطرح کرد.

یامین‎پور پیشتر در برنامه‎ «جهان آرا» در شبکه نسبتاً جدید افق با نقدهای تند و تیز تلاش دولت روحانی برای مذاکرات برجام را زیر سؤال برده و گفته بود «آمریکا و غرب تحریم‌ها را لغو نکرد تا کمکی به دولت آقای روحانی کند، اما بعد از انتخابات اعلام کردند حالا نوبت تعطیلی آزمایشات موشکی فرا رسیده است.» اکنون اما با حضور علی فروغی در راس شبکه سوم سیما ظاهراً افرادی با این گرایش خاص به شبکه سوم سیما کوچ کرده‌اند.

در ادامه مسیر گذشته مخالفان برجام، شب گذشته محمدجواد لاریجانی که یکی از مخالفان دولت و از جمله برجام است، با تأکید بر اینکه برجام کج‌راهه بوده‎، با ادبیات طعنه‌آمیز خود گفت: ما اکنون وارد عصر جدیدی با غرب شده‌ایم اما نه از مدخل برجام. برجام یک کج‌راهه بود. متأسفانه بعضی از سیاست‌مداران ما به دلیل فشارهای اقتصادی به تحلیل‌های عجیبی رسیده بودند، مثلاً فکر می‌کردند که اگر چرخ سانتریفیوژ زیادی بچرخد، چرخ اقتصاد نمی‌چرخد یا اینکه احساس می‌کردند ممکن است جنگ شود و اگر آمریکا فوت کند، همه چیز نابود می‌شود. بر همین اساس، تلاش شد غل و زنجیرهایی در مسیر جمهوری اسلامی قرار داده شود و این هدف را داشتند تا ایران را به کشوری تبدیل کند که به اصطلاح خودشان «معقول» است و حرف تند به آمریکایی‌ها نمی‌زند.

وی ادامه داد: البته عقل این نیست، این عقل مفتضح است. این تلقی آنان بود اما نمی‌دانستند که نمی‌توانند. به نظرم کسانی که مذاکره کردند، فریب حرف‌های دولت اوباما و اروپا را خوردند. در حقیقت، اعتماد بسیار زیاد آنان به چیزی که دنبال می‌کردند باعث شد تا اشکالاتشان را نفهمند. مشخص بود که این کالسکه با این چرخ‌ها به‌جایی نمی‌رسد. من به دنبال ارزیابی جناحی از برجام نیستم، بلکه معتقدم آن چیزی که روی زمین مانده است، یک ارزیابی واقعی است.

اظهارات جواد لاریجانی در حالی است که رهبر معظم انقلاب هیئت مذاکره‌کننده را امین، غیور، شجاع و متدیّن می‌دانند و اظهار کرده اند: «اگر شما هم از محتوای مذاکرات و جزئیّات مذاکرات و آنچه در مجالس می‌گذرد مطّلع بودید، به بخشی از آنچه بنده گفتم، حتماً اذعان می‌کردید. من البتّه علاوه‌ی بر اینها، بعضی از این دوستان را از نزدیک می‌شناسم، بعضی را از دور با سوابقشان می‌شناسم؛ اینها مردمانی هستند متدیّن و امین؛ اینها امینند؛ قصدشان این است که کار کشور را پیش ببرند، گره را باز کنند و دارند تلاش می‌کنند برای این کار. انصافاً غیرت ملّی هم دارند، شجاعت هم دارند… و انصافاً در مقابل آنها با شجاعت کامل، با دقّت کامل مواضع خودشان را بیان می‌کنند، دنبال می‌کنند و تعقیب می‌کنند.»

با وجود اینکه بر اساس گفته‌های مسئولان، برجام تصمیم نظام برای رفع تحریم‌ها بوده، لاریجانی تلاش کرد در سخنان خود ضرر خروج آمریکا از آن و تحریم‌های مجدد را متوجه دولت کند و گفت: خوشحالم که رئیس‌جمهور ما هم امروز بیانات قاطعانه ضدآمریکایی دارد، اما بالاخره این اعتقاد بعد از یک دوره چندساله و با پرداخت هزینه‌های بسیار زیاد از توان ملی ایران در بین سیاستمداران ایجاد شده است.

این گفت‌وگوها درحالی شب گذشته در صدا و سیما پخش شد که نهادهای مسوول همزمان با تصمیم جدید نظام مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های برجام برای وادار کردن طرف مقابل به اجرای تعهدات، کلیه رسانه‌ها را از اقدامات اختلاف برانگیز پرهیز داده بودند./ ایرناپلاس

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۴۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی

آفتاب‌‌نیوز :

جدیدترین مسابقه تلویزیون که این روز‌ها حسابی نامش بر سر زبان‌ها افتاده است، پانتولیگ با اجرای محمدرضا گلزار، بازیگر و خواننده نام آشنای سینماست، گلزار چندی پیش هم با مسابقه «برنده باش» در شبکه سه سیما به عنوان مجری حضور داشته است.

«پانتولیگ» مسابقه‌ای با تمرکز روی پانتومیم است، اما کل آن محدود به بازی پانتومیم نمی‌شود. دو گروه چهار نفره مقابل هم قرار می‌گیرند تا هم چالش‌هایی متنوع در ارتباط با پانتومیم را از سر بگذرانند و هم به سؤالات اطلاعات‌عمومی پاسخ دهند. در واقع عوامل مسابقه سعی کرده‌اند علاوه بر جلب توجه علاقه‌مندان به پانتومیم، دوستداران مسابقات اطلاعات‌عمومی را هم با خود همراه کنند و از این طریق، رقابت را با هیجان بیشتری پیش ببرند. نکته قابل توجه اینکه شرکت کنندگان مسابقه از میان افرادی انتخاب شده‌اند که سال‌ها به‌طور مستمر پانتومیم اجرا کرده‌اند و یک جور‌هایی حرفه‌ای این رقابتند و از طرف دیگر اطلاعات عمومی خوبی هم دارند.

یکی از ویژگی‌های مسابقه «پانتولیگ» ریتم بسیار خوب آن بود که البته اجرای به اندازه گلزار به حفظ این ریتم حسابی کمک کرده بود. شاید حضورِ گلزار و اجرایِ او در مسابقه «برنده باش» خیلی کمک کرده او اینجا در مقامِ یک مجری اتوکشیده وارد نشود. با شرکت‌کنندگان لحظاتی شوخی می‌کند تا مخاطبان با تماشای یک مسابقه سرگرم‌کننده، از طنازی او هم بهره ببرند.

بعضی اوقات روش کمک کردنش به شرکت‌کننده‌ها برای رسیدن به جواب درست هم موقعیتی بامزه ایجاد می‌کرد. البته در «برنده‌باش» موقعیت برای شوخ‌طبعی و گپ و گفت با مخاطبان بیشتر فراهم بود. چون هم مسابقه طولانی‌تر بود، هم حضور تماشاگران بیشتر احساس می‌شد و هم در بخش‌هایی باید با خانواده و دوستان شرکت‌کننده‌ها تماس می‌گرفت و این مسئله هم به ایجاد موقعیت‌های مختلف کمک می‌کرد. در «پانتولیگ» به دلیل متمایز بودن شیوه مسابقه، گلزار هم سعی کرده است اجرایی متفاوت داشته باشد.

اما شاید مهم‌ترین نقطه قوت این مسابقه دور کردن مخاطب از فضای سرد مجازی است. تلویزیونی که سال‌ها عضوی از خانواده تک تک ما ایرانی‌ها بود و با تولید برنامه‌های گوناگون اثربخشی بسیار زیادی داشت، امروز با وجود شبکه‌های متعدد دیگر این تأثیرگذاری را ندارد، چون روزگاری تلویزیون مسابقات و سرگرمی‌هایی تولید می‌کرد که افراد علاقمند را پای آن می‌نشاند، مانند «مسابقه هفته» که علاوه بر این که در زمان خود جزو پرمخاطب‌ترین برنامه‌های سیما بود، همچنان وقتی بخش‌هایی از آن در شبکه مجازی منتشر می‌شود، بازخورد‌های مثبت بسیاری از آن می‌توان دریافت کرد.

حتی پانتومیم و آموزش آن به قدری اهمیت داشت که در برنامه‌های تلویزیونی کودک و نوجوان با همان اندک شبکه‌های موجود نیز یا به نمایش در می‌آمد و یا آموزش داده می‌شد و علیرضا خمسه سردمدار این آموزش‌ها بود. اما رفته رفته اجرای پانتومیم جایگاه خود را از دست داد و برنامه‌های تلویزیونی کمتری به آن اختصاص پیدا کرد. هرچند که در تئاتر همچنان جسته و گریخته به آن نیم نگاهی می‌شود، اما در تلویزیون دیگر این جایگاه وجود ندارد. شاید به این خاطر که نسل امروز با نسل دیروز متفاوت است. نسل امروز غرق در فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای است و دیگر جایی برای پانتومیم و اجرا‌هایی از این دست برایش باقی نمانده است.

همین ورود به فضای مجازی به نوعی بی‌تحرکی و عدم همبستگی خانوادگی و دور شدن از اجتماع را با خود به همراه آورده است و نسل امروز را متفاوت از نسل دیروز منزوی و گوشه‌گیر کرده است. در دنیای نسل امروز همه چیز پشت گوشی‌ها و رایانه‌ها پنهان شده است، حتی دوستی‌ها و رفاقت‌ها.

آدم‌های امروز دیگر مانند گذشته اهل چهره به چهره صحبت کردن نیستند و بیشتر ترجیحشان این است که بتوانند از راه دور و در همان فضای مجازی صحبت کنند. امروز دیگر جای شور و نشاط گروهی که در میان نوجوانان دیروز وجود داشت، برای نوجوانان و جوانان امروز وجود ندارد.

از همین سو به نظر می‌رسد جای تولید برنامه‌هایی که بتوانند با نگاه امروز جوان و نوجوان را با خود همراه کنند خالی است. اما شبکه سه سیما که از گذشته شعار جوانی را با خود حمل می‌کند، در این میان دست به یک اقدام تازه زد و با تولید برنامه «پانتولیگ» هم شورو نشاط را به دل برنامه‌های تلویزیونی آورد و هم هنر تا حدی فراموش شده پانتومیم را در قالب بازی و سرگرمی احیا کرد.

در این برنامه اعضای گروه می‌توانند با هم خانواده باشند یا رفیق، فرقی ندارد مهم این است که با اجرای پانتومیم به شناخت از هم دست پیدا می‌کنند و علاوه بر سرگرمی و نشاط، دست به مطالعه می‌زنند و از لاک تنهایی خود خارج می‌شوند تا در دنیای واقعی و بازی بتوانند برای ساعاتی از فضای سرد و یخ زده مجازی دور باشند.

اقدامی که تلویزیون باید خیلی زودتر از این‌ها دست به کار می‌شد و انجام می‌داد. تولید برنامه‌هایی همچون «پانتولیگ» می‌تواند این کار را انجام دهد و بازی و سرگرمی را از قاب تلویزیون به دل خانواده‌ها بیاورد.

حال باید دید در ادامه این برنامه به کجا می‌رسد؟ آیا قرار است ورود تلویزیون به فصل جدیدی از مسابقه‌سازی همچون گذشته در سایه استعدادیابی صرف همچون گذشته باشد یا مثلِ «معرکه‌ها» و «پانتولیگ‌ها» خانواده‌ها را هم دعوت به سرگرمی و بازی در منزل کند. در واقع برخی از بازی‌ها و سرگرمی‌هایی که تلویزیون می‌تواند ایجاد کند مخاطب را از آن خمودگی‌های ناشی از فعالیتِ صرف در فضای‌مجازی به سمتِ شادابی سرگرمی با خانواده سوق می‌دهد.

باید منتظر ماند و دید که نهایتاً محمدرضا گلزار از اجرای تلویزیونی چه نمره‌ای می‌گیرد؟ در این میدان هم می‌تواند مخاطب را به سینما‌ها بیاورد و اصطلاحاً مردِ اول گیشه باشد. این روز‌ها تلویزیون به مخاطب نیاز دارد تا آن عقبه طلایی سریال‌ها و برنامه‌های خیابان‌خلوت‌کن را برگرداند. اتفاقی که امروز به زعمِ مدیران تلویزیون به یک رویا و آرزو تبدیل شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۴۰۰برنامه هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • حمله هوایی روسیه به برج مخابراتی «خارکی یف»
  • حمله هوایی روسیه به برج مخابراتی دومین شهر بزرگ اوکراین
  • فصل برای دیونگ تمام شد/ هافبک هلندی به یورو می‌رسد
  • رمزگشایی ازجعبه سیاه چهره‌ها