Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - رن ژنگفی، مدیرعامل هواوی، گفته است که این شرکت خود را بر محدودیت‌ها آماده کرده است، و ظاهرا در این راستا تراشه‌ها را برای حفظ تولید خود ذخیره‌سازی و انبار کرده است. غول چینی یک حکم مختصر را به در پرونده قضائیش علیه آمریکا درخواست نموده و در آن مبنای قانون اساسی قانونی اقدامی را زیر سوال برده که آژانس‌های دولتی را از خرید تجهیزات هواوی منع می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا به نقل از مشبل، سونگ لیوپنگ، مدیر ارشد حقوقی هواوی، گفت که استفاده از امنیت سایبری به عنوان بهانه‌ای برای ممنوع کردن استفاده از هواوی نمی‌تواند باعث بهبود امنیت شبکه‌ها شود، و باعث القای یک «حس امنیت کاذب» می‌شود.
 
سونگ در یک کنفرانس خبری در شنزن گفت: «سیاستمداران در آمریکا از نیروی کل یک ملت برای مقابله با یک شرکت خصوصی استفاده می‌کنند».
 
«آنها از هر ابزاری که دارند، از جمله کانال‌های قانونی، اجرائی و دیپلماتیک، استفاده می‌کنند. آنها می‌خواهند ما را از بازار بیرون کنند. این نرمال نیست. هیچگاه در تاریخ مشاهده نشده است.
 
«دولت آمریکا هیچ شواهدی ارائه نکرده که نشانگر آن باشد که هواوی یک تهدید امنیتی است. هر آنچه هست گمانه‌زنی است.»
 
هدف این حرکت وا داشتن دادگاه به حذف بخش 888 از قانون ملی احرازهویت هویت دفاعی 2019 است، که مشخصا به هواوی و ZTE اشاره کرده است. در صورت موفقیت این اقدام قضائی هواوی، که نخستین بار در ماه مارس آغاز شد، مانع از طول کشیدن این پرونده شود.
 
این دعوای قضایی، البته، پیش از تصمیم ترامپ برای افزودن هواوی به آنچه «لیست نهادی» نامیده می‌شود آغاز گردید، لیستی که باعث می‌شود این شرکت نتواند بدون تاییدیه دولت آمریکا محصولاتی از شرکت‌های آمریکایی بخرد. به باور سونگ، این کار «پیش‌زمینه خطرناکی» را پایه‌ریزی می‌کند.
 
وی گفت: «امروز نوبت مخابرات و هواوی است. فردا ممکن است صنعت شما، شرکت شما، و مشریان شما باشد».
 
رن ژنگفی، مدیرعامل هواوی، گفته است که این شرکت خود را بر محدودیتها آماده کرده است، و ظاهرا در این راستا تراشه‌ها را برای حفظ تولید خود ذخیره‌سازی و انبار کرده است.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: هواوی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۰۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد

به گزارش فارس به نقل از رویترز، مجلس سنای ایالات متحده اواخر روز سه شنبه به لایحه‌ای رأی داد که بر اساس آن مالک چینی این شرکت، بایت دنس، باید دارایی‌های برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را ظرف حدود 9 ماه واگذار کند، در غیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

این اقدام که روز شنبه توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد، ناشی از نگرانی‌ها در مورد دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها است.اکنون این لایحه به موافقت رئیس جمهور آمریکا نیاز دارد و بایدن قبلا گفته است که آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، جمهوری خواه ارشد کمیته اطلاعاتی، گفت: سال‌ها به چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌ها در آمریکا را کنترل کند.»

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران ایالات متحده را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد و نخواهدگذاشت، استدلال کرده که این قانون ممنوعیتی است که حقوق آزادی بیان کاربران ایالات متحده را نقض می‌کند.

تیک‌تاک روز شنبه به کارکنان خود گفت: ما به مبارزه ادامه خواهیم داد، زیرا این قانون نقض آشکار حقوق 170 میلیون آمریکایی عضو تیک‌تاک تحت قانون متمم اول است. مجلس سنا با 79 رای موافق در مقابل 18 رای مخالف به این طرح رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • تصویب ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا
  • آمریکا ممنوعیت تیک تاک را در سنا تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • چالش دانش‌آموزان مسلمان برای اقامه نماز در مدرسه‌ای در لندن
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه