Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-25@21:54:08 GMT

هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۱۹۷۲

مراسم افتتاحیه هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با عنوان «الگوی پیشرفت، پیشران، چالش ها و الزامات تحقق» با مشارکت دانشگاه تهران و با حضور تعدادی از اندیشمندان و پژوهشگران حوزه و دانشگاه در محل پردیس مرکزی دانشگاه تهران آغاز شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دبیر هشتمین اجلاس کنفرانس اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: این اجلاس با حضور 400 شخصیت برجسته علمی، حوزوی و دانشگاهی به منظور بررسی چالش ها، الزامات و ملاحظات سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و عبور از مرحله نظری به مرحله عملیاتی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر هادی اکبرزاده افزود: در 8 سال گذشته اقدامات گسترده ای برای طراحی الگو انجام شده و الگو به مرحله نهایی و ورود به مرحله اجرا نزدیک شده و اینکه ما از حوزه نظر به حوزه عمل ورود پیدا کنیم باید یک سری ملاحظات و الزامات را در نظر بگیریم زیرا آنچه به عنوان الگو تهیه شده روی کاغذ است و برای اینکه در صحنه عمل پیاده شود باید چالش ها، الزامات و ملاحظاتی را در نظر بگیریم که محورهای موضوع این کنفرانس است.

وی گفت: ما مجموعه ای تدابیر و اقداماتی را که باید انجام شود در این الگو پیشنهاد کردیم و طبیعی است همه این اقدامات اولویت و وزن یکسانی ندارند و با کمک جامعه علمی و نخبگانی باید تعدادی از این تدابیر تحت عنوان تدابیر پیشران، جزو اقداماتی قرار گیرد که ما در شورای الگو در 10، 15 سال اول اجرا باید آن را مورد توجه قرار دهیم.
دبیر هشتمین اجلاس کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت افزود: از جمله ملاحظات و الزامات اجرای سند الگو یکی موضوع تقسیم کار ملی است که ما برای اجرای الگو باید مشخص کنیم هر بخش از الگو بر عهده کدام یک از نهادهای حاکمیتی یا مردم است.

وی گفت: نکته دیگر اینکه ما برای اجرای الگو آیا نیاز به یک نهادها و ساختارهای جدیدی داریم و یا در چارچوب ساختارهای جدید قابل اجراست.

اکبرزاده افزود: بحث نظارت و پایش درخصوص اجرای الگو نیز از مسائلی است که در این اجلاس به آن پرداخته می شود.

وی با بیان اینکه استقبال خوبی از این کنفرانس صورت گرفته است گفت: در این کنفرانس حدود 400 نفر از شخصیت های علمی کشور حضور دارند و بیش از 300 مقاله علمی دریافت کرده ایم که 158 مقاله از آنها پس از داوری های گسترده پذیرفته شده است که در دو دسته مقالات شفاهی و پوستر در 2 روز برگزاری کنفرانس ارائه خواهد شد.

اکبرزاده افزود: همچنین به جز مراسم افتتاحیه و اختتامیه 12 نشست داریم که در 4 سالن به صورت همزمان در این 2 روز برگزار می شود.

وی در پاسخ به این سوال که سند الگو با صدور بیانیه گام دوم، بازنگری و تکمیل خواهد شد،گفت: بیانیه گام دوم و سند الگو هر دو مکمل یکدیگرند زیرا از یک مرجع صادر شده اند، مقام معظم رهبری که بیانیه را صادر فرمودند خودشان دستور طراحی این الگو را داده بودند بنابراین کاری که ما برای سند الگو باید انجام دهیم این است که منویات ایشان در بیانیه گام دوم را در قالب سازو کارهایی در این سند طراحی کنیم که ان شاءالله عملیاتی شود.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کنفرانس اسلامی ایرانی پیشرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۱۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سه‌شنبه ۴ اردیبهشت با حضور حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، جلسه بررسی و تحلیل تشکیل مرکز داده‌های زیارت در محل سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به اهمیت مسئله زائر و زیارت و ضرورت سیاست‌گذاری‌ و راهبری دقیق و هوشمندانه، لازم است که در زمینه حکمرانی توجه و اهتمام بیشتری به مسئله زیارت داشته باشیم.

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم، ۵ جلسه از کارگروه ملی زیارت برگزار شده است که یکی از مصوبات، تشکیل مرکز ملی داده‌ها توسط پژوهشکده زیارت دانشگاه فردوسی بود.

گنابادی‌نژاد افزود: مصوبات کارگروه ملی زیارت به منزله مصوبات هیات وزیران است و این فرصت خوبی است تا بتوانیم جریان خدمت‌رسانی به زائران را به صورت کمی و کیفی ارتقا بدهیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: جمع‌آوری اطلاعات آماری، بخشی از هدف راه‌اندازی مرکز داده‌های‌ زیارت است، ما به دنبال جمع‌آوری و ثبت همه اطلاعات و تحلیل‌های آماری مربوط به زیارت هستیم تا بتوانیم گزارش، تحلیل و طراحی متناسبی برای مسائل مختلف زیارت داشته باشیم.

وی متذکر شد: همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط توام با نگاه فعالانه و مبتکرانه و مدیریت و پیگیری جدی با یک برنامه زمانبندی توسط پژوهشکده زیارت از اولویت‌های فعال شدن مرکز داده‌های زیارت است.

دیگر خبرها

  • بررسی روند جذب اعتبارات عمراني در آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • افتتاح طرح برق‌آبی اومااویا در سریلانکا / رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم | انتقال دانش ایرانی به سریلانکا
  • رئیسی: پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم/ انتقال دانش ایرانی به سریلانکا
  • الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد
  • جشنواره شهر رمضان برای برنامه‌های دیگر پایتخت الگو است
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی