Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@23:12:18 GMT

جزییات اجراهای جشنواره موسیقی امیرجاهد + جدول

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۲۷۴۷

جزییات اجراهای جشنواره موسیقی امیرجاهد + جدول

جدول زمان‌بندی اجراهای شرکت‌کنندگان «دومین جشنواره موسیقی امیرجاهد» که از ۲۷ خرداد ماه تا ۴ تیر ماه در تالار ایوان شمس به روی صحنه می‌روند، منتشر شد.

به گزارش ایسنا، بر اساس این جدول زمان‌بندی روز دوشنبه (۲۷ خرداد ماه) از ساعت ۱۵ به شرکت‌کنندگان شهر تهران برای سازهای ایرانی نی، تمبک، سه تار، سنتور و آواز و دونوازی ایرانی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ساعت ۲۱ هم گروه‌های «سایه‌ها»، «همدلان»، «ماهور»، «هنرمند»، «رونای» و «سوچلا» در بخش گروه نوازی به روی صحنه می‌روند.

روز سه‌شنبه (۲۸ خرداد ماه) از ساعت ۱۵ به شرکت‌کنندگان شهر تهران برای سازهای ایرانی دوتار، عود، تنبور، کمانچه و دف اختصاص دارد از ساعت ۱۷ هم گروه‌های «دنیز»، «بهنوازان»، «روژیار»، «امیرجاهد -ستا»، «نوای هویت»، «مضراب»، «استاد معین»، «شهر آشوب»، «نوازندگان»، «زهی امیرجاهد»، «جوان استاد معین»، «ارکستر پاپ امیرجاهد» و «بیداری» در بخش گروه‌نوازی به روی صحنه می‌روند.

روز دوشنبه (۳ تیر ماه) از ساعت ۱۵ به شرکت‌کنندگان شهر تهران برای سازهای غربی کیبور، گیتار، کاخن، بندیر، ویولن، پیانو و آواز جهانی و دونوازی کلاسیک و پاپ اختصاص دارد.

در ساعت ۲۱:۳۰ گروه «ویرگول» در بخش گروه نوازی به روی صحنه می‌روند.

روز سه شنبه (چهارم تیر ماه) از ساعت ۱۵ به شرکت‌کنندگان شهرستان‌ها و حومه تهران برای سازهای ایرانی اختصاص دارد. از ساعت ۲۱:۳۰ هم گروه‌های «اخوان سنندج»، «هیرمان اصفهان»، «آراس» و «باربد» در بخش گروه نوازی به روی صحنه می‌روند.

مراسم اختتامیه و اعلام برگزیدگان دومین جشنواره موسیقی امیرجاهد نیز در روز پنجشنبه (ششم تیر ماه) ساعت ۱۹ در سالن ایوان شمس برگزار می‌شود.

دومین جشنواره موسیقی امیرجاهد دارای بخش‌های تکنوازی، دونوازی و اجرای گروهی است که فراخوان جشنواره آذرماه سال ۹۷ منتشر شد و پس از یک بار تمدید ۳۰ دی‌ماه پایان یافت. آثار رسیده در یک مرحله مورد بررسی قرار گرفت و قرار است در روزهای اعلام شده گروه‌های برگزیده با حضور هیئت داوران جشنواره به رقابت بپردازند.

دومین «جشنواره موسیقی امیر جاهد» با همکاری اداره کل فرهنگی شهرداری تهران، شهرداری منطقه ۱۴، خانه موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد، خانه موسیقی ایران و مؤسسه نوای شیدایی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره موسیقی امیر جاهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۲۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، جشنواره «مروارید اقیانوس» یادمان استاد شاه‌میرزا مرادی و استاد رحم‌خدا نوری‌شاد امروز سوم اردیبهشت ماه در روستای بیشه لرستان برگزارشد.

سُرنا نمادی از فرهنگ و هنر غنی مردمان دیار لرستان است و این جشنواره با هدف توجه هر چه بیشتر به موسیقی محلی استان برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان در این مراسم با اشاره به پیشینه موسیقی و سرنانوازی در لرستان گفت: اولین اثری که در موسیقی لرستان ثبت شد، مقام‌های سازی بود و این نشان دهنده پیشینه و جایگاه موسیقی لرستان است.

وی افزود: اولین تصویر از سرنانوازی لرستان مربوط به سال ۱۹۶۱ میلادی است که فیلم آن پنج سال پیش یمدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان در پاسخ به اینکه چرا روستای بیشه برای جشنواره سرنانوازی انتخاب شده است، گفت: بر اساس مستندات سرزمین سیلاخور و دورود محل رشد بزرگان موسیقی همچون زنده یاد شاه میرزا مرادی و علی اکبر شکارچی است.

حسن‌پور بیان کرد: از طرفی پرونده ثبت جهانی روستای بیشه تا کمتر از دو هفته دیگر به سازمان جهانی جهانگردی ارسال می‌شود و اینکه در یک استان دو اثر شانس طبیعی و تاریخی را با هم برای ثبت جهانی کسب کنند یک اقدام و اتفاق بی سابقه بوده است.

وی با اشاره به اینکه زنده یاد شاه میرزا مرادی یک وجهه معنوی و یک گنجینه ارزشمند است، گفت: اما یادگار مادی استاد شاه میرزا مرادی سرنای ایشان است که تحویل شاه رضا مرادی است، این سرنا متعلق به فرهنگ لرستان و جایگاه آن در موزه مردم شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم آباد است.

دوسالانه سرنانوازی از سری برنامه‌های طرح شهید آوینی است که امروز با اجرای برنامه‌های متنوع از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و با همکاری انجمن موسیقی استان، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و حضور اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان برگزارشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • شور ساحری در صحنه سیرک
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • آغاز مرحله استانی جشنواره ملی هنر‌های نمایشی در چهارمحال و بختیاری
  • جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • پرکارترین خواننده پاپ مشخص شد
  • «مجنونِ آن لیلی» از پنجم اردیبهشت روی صحنه می‌رود
  • آغاز ساخت «شهر هنر» از تابستان امسال/ نرخ نهایی اجراهای صحنه‌ای اعلام می‌شود
  • اعلام جزییات تور کنسرت‌های داود آزاد و «دف نوازان حیران»
  • رسانه در اختیار موسیقی پاپ است/کنسرت «هوران» با ۱۴ قطعه به صحنه تالار وحدت می‌رود