Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@18:16:08 GMT

دانشگاه آزاد سالانه 80 هزار پایان‌نامه ارایه می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۲۷۹۵

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در اجلاس «دانشگاه آزاد اسلامی؛ گام دوم انقلاب اسلامی» عنوان کرد: امروز می‌توان این را گفت که دانشگاه آزاد مولود انقلاب اسلامی است و اگر انقلاب گام اول را طی کرده و به گام دوم رسیده دانشگاه آزاد هم گام اول را طی کرده و به گام دوم وارد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گام دوم انقلاب دکترین انقلاب اسلامی ما است و باید بسیار به آن پرداخته شود.در این بیانیه 7 بند به عنوان برکات انقلاب اسلامی آورده شده که در  بند دوم به  موتور پیشران کشور اشاره شده که در عرصه علم و فناوری نقش مهمی دارد.

 طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد برکت حاصل از نقلاب اسلامی است، گفت: چله اول انقلاب اسلامی نقاط نقصانی دارد که باید در چله دوم حل شود. طی این مدت ایران در بین 10 کشور جهان جزو پیشقراولان رشد علمی بوده و  این مسیری است که دنیا انتخاب کرده، امروزه نام جمهوری اسلامی در رشد آموزش عالی کشور جزء 5 کشور اول دنیا مطرح شده است.

وی افزود: دسترسی به آموزش عالی رکن اقتصاد دانش بنیان است. دسترسی گسترده به آموزش عالی در کشور باید مورد توجه قرار گیرد ولی امروزه با کاهش جمعیت آموزش عالی مواجه شده ایم. از 48 درصد میزان ورودی دانشجو به 43 درصد و به مرور به پایین 40 درصد خواهیم رسید.

طهرانچی گفت: کشورهای غربی در جذب استعداهای درخشان کشور ما از یکدیگر سبقت می گیرند در حالی که امروز در کشور اظهار می کنند جذب دانشجو باید کاهش پیدا کند.

وی افزود: دانش آشکارترین وسیله قدرت کشور به عنوان پیشران کشور مطرح شده و قدرت علمی به عنوان قدرت کشور مطرح شده است.

طهرانچی گفت: در آغاز راه گام دوم انقلاب هستیم و باید حرکت را شتابان کنیم که این امر با جهاد علمی میسر می شود.  

وی در ادامه بیان کرد» در دانشگاه باید به خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی توجه شود.

وی افزود: دانشگاه مرکز مهم تقویت قوه عاقله است.دانشجویان باید امیدوار و خوشبین بار بیایند. در گام دوم باید تحول را شروع کرد. بیانیه گام دوم یک حرکت تحول آفرین را دارد پس دانشگاه هم نباید بگوید به دوران تثبیت نزدیک شده ام و باید برای چله دوم شروع به تحول کنند. باید در دانشگاه آزاد به شبکه گسترده دانشجویان دانشگاه آزاد غنا ببخشیم.

طهرانچی در ادامه بیان کرد: در گام دوم انقلاب باید به درک تحولات اقتصادی اجتماعی و علمی توجه کنیم.  دانشگاه آزاد در افق 1400 دانشگاه انتخاب اول دانشجویان برای ورود به دانشگاه‌ها خواهد شد.

وی در ادامه بیان کرد: تنظیم رابطه تحصیل و اشتغال، معنویت و نیاز سنجی علمی و سرعت پیشرفت علمی و حرکت در جهت تمدن سازی چارچوب طرح تحول دانشگاه آزاد است. رشد کمی را در دانشگاه آزاد باید تبدیل به فرصت کنیم. نیازمند بازمهندسی آموزش خود هستیم. کسب درآمد از رشته با هدف ایجاد درآمد در دانشگاه آزاد ممنوع است.آموزش هوشمند منطقه ای را باید هدف قرار دهیم و این راستا اقتصاد هر شهری را تحلیل کرده ایم تا اقتصاد آن شهر را ارتقا دهیم.

طهرانچی در ادامه بیان کرد: در کشور تحقیق را بدون ساماندهی رها کرده بودیم و دانشگاه سازمان آموزشی بود و فعالیت پژوهشی نداشت باید پژوهش را مثل آموزش مورد توجه قرار دهیم. پژوهش در کشور ما تاکنون رها بوده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان توضیح داد: برنامه علمی طراحی شده تا استاد و دانشجو علاوه بر برنامه آموزشی برنامه پژوهشی و فرهنگی هم داشته باشند. البته ما در دانشگاه آزاد پژوهش و فرهنگ را فوق برنامه نمی‌دانیم و برای ما جز برنامه‌های اصلی است.  دانشگاه آزاد سالانه 80 هزار دانشجوی ارشد و 10 هزار دانشجوی دکترا می پذیرد که این آمار قابل توجه است.دانشگاه آزاد سالی 80 هزار پایان نامه ارایه می‌دهد. ما به طور کل بنا داریم کارها در دانشگاه آزاد پژوهش محور باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رییس دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب؛ قدرت زن ایرانی

  تجربه ۴۵ساله انقلاب اسلامی نیز ثابت کرده که حجاب به‌‌هیچ‌‌وجه مانع حضور زنان در فعالیت‌های اجتماعی و دست ‌یافتن آنان به موفقیت‌های علمی، هنری، ورزشی، اقتصادی و فرهنگی نشده‌است. حتی در زمان‌های مختلف از تاریخ کشور، از دستور کشف حجاب رضاخان گرفته تا ممانعت از دختران با حجاب برای ورود به مدارس و ادامه تحصیل، موضوع حجاب یکی از دغدغه‌های اصلی جمهوری اسلامی ایران است.حمله به حجاب و زن ایرانی ازهمان ابتدای انقلاب دردستور کاردشمنان قرارگرفت. بانگاهی به دوره‌های گذشته کشور، به‌خصوص دوره پهلوی متوجه این موضوع می‌شویم که مردم وخانواده‌ها با وجودهمه فشارهای حکومت همچنان عطای بسیاری از موضوعات را به لقای حفظ اعتقادات خود بخشیدند. از همان زمان بود که موضوع حجاب به یک مسأله جدی تبدیل شد و زن مسلمان ایرانی، خواهان این شد تا به همه دنیا ثابت کند که انقلاب اسلامی در‌خصوص عفاف و حجاب، یک هویتی تازه به آنان بخشیده است. البته بماند که هجمه‌های رسانه‌ای غرب در این خصوص تمامی ندارد. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب هم به این موضوع تاکید دارند و می‌گویند: «باید توجه کنید که هیچ بحثی در این زمینه‌های مربوط به پوشش زن، از هجوم تبلیغاتی غرب متأثر نباشد؛ اگر متأثر از آن شد، خراب خواهد شد.» 
   
تبیین صحیح مسأله حجاب
با توجه به این که عفاف و حجاب ابعاد مختلفی همچون بعد اجتماعی، فرهنگی،سیاسی و... دارد اما به نظر می‌‌رسد که درخصوص بعد دینی حجاب با وجود این‌که سازمان‌های مختلفی در این زمینه مسئول هستند اما هنوز به‌درستی در جامعه به‌خصوص در میان جوانان این موضوع تبیین نشده است. مسأله‌ای که بارها رهبر معظم انقلاب از مسئولان و روسای دانشگاه‌ها و همچنین مدیران وزارت‌های مربوط به دانشگاه‌ها خواسته‌اند که به حجاب و فاصله‌‌گذاری میان زن و مرد توجه کنند و به آن اهمیت دهند. ایشان همچنین می‌فرمایند: «محیط دانشگاه‌ها بسیار مهم است. در محیط دانشگاه‌ها، خانم‌های دانشجو و استاد باید بکوشند تا روحیه و فرهنگ اسلامی را ترویج کنند. اجازه ندهید در دانشگاه‌های کشور نسبت به حجاب اسلامی یا زنان و دانشجویان دختر مسلمان بی‌‌احترامی کنند.» به هر حال آموزش‌ و پرورش و دانشگاه‌‌ها، صحنه نبرد جنگ نرم با دشمنانی است که سعی در ترویج بدحجابی دارند. گفتمان نسل جدید در عصر حاضر با چند دهه قبل بسیار متفاوت است.نوجوان و جوان امروزی که زندگی‌اش با شبکه‌های اجتماعی مختلف و فضای مجازی عجین شده‌است، باید مطابق با دانش‌های روز، او را در مورد عفاف و حجاب اقناع‌ کرد. قطعا با فرهنگ‌سازی و بازدارندگی قوی در جامعه، جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن درباره حجاب خنثی می‌شود.
   
زن محجبه، در قله‌های پیشرفت
عفاف و حجاب سبب قدرت شده و بانوان زیادی با رعایت حجاب، در عرصه‌های مختلفی موفق شدند و در مسیر پیشرفت گام برداشتند. شاید یکی از عواملی که دشمنان، با حجاب زن مسلمان ایرانی مخالفند این است که زن مسلمان محجبه، الگوی زن غربی را کنار زده و باعث پیشرفت خود وجامعه شده است.غرب سال‌هاست که می‌گوید زن اگراز قیود شرعی رهانشود،نمی‌‌تواند پیشرفت کند اما زن ایرانی این موضوع را در عمل تکذیب کرده است.رهبرمعظم انقلاب نیز ضمن بیان این موضوع که زنان می‌توانند شخصیت خودشان را با حفظ متانت و حجاب اسلامی نشان دهند، می‌فرمایند: «اسلام و انقلاب و امام آمد و در این کشور، زن را در مرکز فعالیت‌های سیاسی قرار دادند و پرچم انقلاب را به دست زنان سپرد. درحالی که زن درهمان حال توانست حجاب و وقار و متانت اسلامی وعفاف ودین و تقوای خود را حفظ کند. کسی حقی از این بزرگ‌تر بر گردن زن ایرانی ومسلمان ندارد.»
   
حجاب مانع پیشرفت زنان نشد
تعداد بانوان ایرانی‌‌ای که در عرصه‌‌های جهانی، خوش درخشیده و شهرت جهانی یافته، کم نیستند. زنانی که در عرصه‌های علمی و گاهی حتی در عرصه‌های سیاسی و کسب کرسی‌های سیاسی برای خود نام و نشانی دارند. بانوان محجبه‌ای که در قله موفقیت ایستاده‌اند و می‌توان آنان را به‌عنوان الگو‌هایی دست‌‌یافتنی به زنان و دختران معرفی کرد. رهبر انقلاب نیز در بیاناتی که در دیدار با بانوان نخبه در تیر ماه ۱۳۸۶ داشتند با اشاره به وجود تعداد عظیم زنان نخبه می‌گویند: «وجود مجموعه‌ بانوان نخبه در رشته‌های مختلف نشان‌دهنده‌ موفقیت نگاه نظام اسلامی و نگاه اسلام به زن است. ما این همه زن نخبه در دوره‌ حاکمیت طاغوت نداشتیم.» قطعا بانوانی که با حفظ حجاب و سنت‌های جامعه خود در فهرست بلندبالایی از زنان قرار دارند که به موفقیت‌های بزرگ در جهان دست یافتند، تعدادشان به حدی زیاد است که تعجب جهانیان را برانگیخته است. 

دیدگاه و توصیه‌های مقام معظم رهبری نسبت به حجاب و عفاف
۱- حجاب مایه تشخص و آزادی زن است
۲- حجاب عامل امنیت است
۳- حجاب کرامت زن مسلمان است
۴- حجاب به معنای انزوای زنان نیست
۵- برای ترویج حجاب، کار تحقیقی و تبلیغی کنید
۶- اهمیت شرعی و منطقی حجاب را تبیین کنید
۷- احساس آسایش ناشی از حجاب را بیان کنید

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • حجاب و عفاف دغدغه امروز مردم و مسئولان است
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • با نگاه منصفانه می‌توان جمله به‌قله نزدیک می‌شویم رهبر انقلاب را بهتر درک کرد
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک بانوان کشور در سقز
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی