Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@03:31:33 GMT

کود شیمیایی برای محصولات کشت بهاره توزیع می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۳۹۷۴

کود شیمیایی برای محصولات کشت بهاره توزیع می‌شود

حسین عامری روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تخصیص کود شیمیایی بر اساس سطح زیر کشت و توصیه‌های مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور صورت گرفته و بر این اساس بین شهرستان‌ها توزیع شده است.

وی افزود: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها لیست کشاورزان مشمول را در اختیار عوامل خرید کود استان که متشکل از بخش خصوصی و تعاونی است قرار داده و کشاورزان با مراجه به عوامل مذکور، کود شیمیایی مورد نیاز خود را تأمین می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عامری با بیان اینکه کود شیمیایی مورد نیاز استان، تأمین شده است، خاطرنشان کرد: مشکلی از این بابت نبوده و کشاورزان، نگران نباشند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در پاسخ به اینکه آیا بارندگی‌های ابتدای سال، تأثیری در روند مصرف کود و کاهش نیاز به آن داشته یا نه، گفت: کوددهی به افزایش بارندگی ربطی نداشته و نیاز گیاه به تغدیه باید برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: در برخی مواقع حتی ممکن است افزایش بارندگی، نیاز مزرعه به کود را افزایش دهد چرا که تشدید بارندگی موجب شسته شدن کودها به‌ویژه در اراضی دیم شده و نیاز به کوددهی مجدد می‌شود که بر این اساس، مصرف کود را افزایش می‌دهد.

عامری اظهار داشت: شرکت‌های خدماتی کشاورزی متعلق به بخش خصوصی بوده و تحت نظارت سازمان جهاد کشاورزی فعالیت می‌کنند و تعدادی از این شرکت‌ها عامل توزیع کود شیمیایی نیز هستند.

وی افزود: کشاورزان توجه داشته باشند که نرخ کودها در تمام مناطق استان، یکسان بوده و کود به نرخ آزاد وجود ندارد.

عامری خاطرنشان کرد: مجموع سطح زیر کشت استان، ۴۴۰ هزار هکتار است که ۳۳۰ هزار هکتار، دیم و ۱۱۰ هزار هکتار نیز آبی و شامل مواد غذایی مانند گندم، کلزا و لوبیا است.

وی تصریح کرد: تمام این محصولات بیش از نیاز استان تولید شده و نیازی به خرید از سایر استان‌ها وجود ندارد.

۸۰۶۸/‏۹۵۵۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کود شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۳۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین اسداللهی، دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش از انجام برنامه توزیع شیر در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ به صورت منسجم‌تر خبر داد و گفت: این برنامه در سال تحصیلی جدید منسجم‌تر و قوی‌تر از گذشته برگزار می‌شود و امید می‌رود زنگ مهر و مدرسه با زنگ شیر آغاز شود.

اسداللهی: از ۲۳ مهر سال گذشته وزارت آموزش و پرورش تمام زیرساخت‌های خود را برای اجرای طرح توزیع شیر فراهم کرد و شرکت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای کسب آمادگی فرصت خواستند. در برخی از استان‌ها شاهد بودیم توزیع شیر از دی آغاز شد، اما ۷۰ درصد کشور از آذر تحت پوشش قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانش‌آموزان کشور شیر دریافت می‌کنند، گفت: در کشور ۵۰۰ واحد تولید لبنی وجود دارد و استاندارد‌های شیر مدارس بسیار سخت‌گیرانه‌تر از شیر بازار است. از بین ۵۰۰ شرکت، ۸۴ شرکت واجد شرایط شدند. براساس رتبه‌بندی و تمایل آنها ۲۰ شرکت از میان این شرکت‌های داوطلب وارد طرح توزیع شیر مدارس شده‌اند. برخی از شرکت‌های لبنی نیز در صف انتظار قرار دارند تا در صورت عدم توانایی شرکتی در تامین شیر، این مسئولیت بر عهده شرکت دیگری نهاده شود.

دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش‌وپرورش به سالم‌تر بودن شیر استریل اشاره کرد و افزود: عمده چالش در تامین شیر مدارس، تامین پاکت استریل است چرا که علیرغم ظرفیت تولید آن در کشور تنها ۲۰۰ میلیون پاکت تولید می‌شود. این در حالی است که برای تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز داریم. به واسطه تامین شیر مدارس، چند واحد لبنی که با ظرفیت کمتری کار می‌کردند به ظرفیت آنها اضافه شده و تولید پاکت نیز افزایش یافته است. به دلیل کمبود این پاکت‌ها در هفته‌های منتهی به عید به جای توزیع شیر در پاکت ۲۰۰ سی‌سی از پاکت یک لیتری استفاده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند
  • ۵۲ میلیون و ۸۸۵ هزار لیتر سوخت در روستا‌های لرستان توزیع شد
  • ساخت ۴۷۰ کیلومتر کانال آب در افغانستان
  • بهره برداری از یک واحد تولیدی در ابهر
  • توزیع ۳۴ هزار تن آرد خانه پزی در بین روستائیان لرستان
  • رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی خراسان شمالی از گلایه مندی کشاورزان استان از افزایش قیمت کودهای شیمیایی در آغاز سالجاری خبر داد
  • تاخیر در رهاسازی آب و خسارت به محصولات کشاورزی + فیلم
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • خرید توافقی ۳۱ هزار تن سیب زمینی
  • ۳۱ هزار تن سیب زمینی در اردبیل خریداری شد