Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-19@09:23:08 GMT

حذف معیار تعیین ظرفیت در آزمون وکالت

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۴۳۴۸

حذف معیار تعیین ظرفیت در آزمون وکالت

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، حجت‌الاسلام حسن نوروزی فعالیت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده را منطبق با ماده 88 قانون برنامه ششم دانست و گفت: مرکز وکلا باید در راستای عمل به تکالیف مندرج در این ماده، هر چه سریع‌تر آزمون وکالت برگزار کند.

وی رویکرد منفعلانه مرکز وکلای قوه قضائیه در برگزاری مستمر آزمون وکالت را مورد انتقاد قرار داد و افزود: ما در برنامه ششم توسعه تصویب کردیم که بخشی از ظرفیت پذیرش وکیل توسط مرکز امور مشاوران به خانواده ایثارگران تعلق بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس تصریح کرد: با توجه به این‌که اجرایی‌شدن بند چ ماده 88 قانون برنامه ششم و اختصاص سهمیه پذیرش به خانواده جانبازان و آزادگان مستلزم برگزاری آزمون از سوی مرکز است بنابراین، مرکز وکلای قوه قضائیه باید هر چه سریع‌تر آزمون وکالت را برگزار کند.

تعداد پذیرش در آزمون وکالت باید بر مبنای صلاحیت علمی مشخص شود
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس سازوکار پذیرش در آزمون وکالت را مورد انتقاد قرار داد و ضمن تاکید بر حذف معیار تعیین ظرفیت، عنوان کرد: معیار پذیرش متقاضیان آزمون وکالت باید علم و دانش آن‌ها باشد و تعداد پذیرفته‌شدگان بر اساس حد نصاب علمی مشخص شود.نوروزی تاکید کرد: هر کس که صلاحیت علمی دارد باید بتواند در آزمون وکالت پذیرفته شود و در این خصوص نباید منعی ایجاد کرد.

سخنگوی کمیسیون قضایی تاکید کرد: ما باید محدودیت‌های از قبیل تعیین ظرفیت که مانع از ورود فارغ‌التحصیلان حقوق به بازار وکالت می‌شود، را برطرف کنیم.

ارزان‌کردن وکالت باید به عنوان هدف هر گونه اصلاح، مد نظر باشد
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس، افزایش سطح دسترسی مردم به وکیل و خدمات حقوقی را یکی از محورهای اصلاح نظام وکالت دانست و تصریح کرد: ارزان کردن بازار وکالت باید به عنوان هدف در اصلاح قانون وکالت مد نظر باشد.

نوروزی با اشاره به معضل کمبود وکیل در کشور و تاکید بر ضرورت افزایش تعداد وکیل، گفت: در حال حاضر در برخی کشورها به ازای هر 100 هزار پرونده، 202 وکیل وجود دارد اما در کشور ما حدود 70 وکیل وجود دارد.
وی با تاکید بر قانونی‌بودن فعالیت مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده از جد‌ی‌تر شدن پیگیری‌ها در کمیسیون قضایی مجلس پیرامون اصلاح قانون وکالت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از کش و قوس‌های فراوان در مورد موضوع انحصار در بازار وکالت و بلاتکلیف ماندن طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» در کمیسیون قضایی مجلس، تصویب و ابلاغ آیین‌نامه مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده در 28 بهمن‌ماه سال گذشته، از مهم‌ترین تحولات پیرامون وکالت بوده که می‌تواند زمینه را برای شکستن انحصار وکالت فراهم کند.

بر همین اساس، تسهیل سطح دسترسی مردم به وکیل به عنوان یکی از اهداف و مأموریت‌های مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده در دوره جدید اعلام شده هرچند که کماکان، در سال‌های اخیر، برگزاری آزمون وکالت توسط این مرکز با تردیدهایی مواجه است. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، رئیس مدارس استعداد‌های درخشان استان همدان با بیان اینکه امسال برای مدارس سمپاد و نمونه دولتی یک آزمون برگزار می‌شود و داوطلبان می‌توانند هنگام ثبت نام اولویت‌های خود را برای هریک از این مدارس مشخص کنند گفت: آزمون امسال با همکاری سازمان استعداد‌های درخشان و مرکز آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

ساده دل با بیان اینکه شرط شرکت در آزمون پذیرش در مقطع هفتم را داشتن تمام نمرات خیلی خوب در ترم پایان کلاس پنجم و ترم اول کلاس ششم و شرط شرکت در آزمون پذیرش در مقطع دهم را داشتن معدل ۱۹ در ترم پایانی کلاس هشتم و ترم اول کلاس نهم عنوان کرد و افزود: دانش آموزان سمپادی هم که معدل آنها از ۱۸ پایین‌تر بوده برای ادامه تحصیل در مدارس سمپاد باید در آزمون شرکت کنند.

او تصریح کرد: ظرفیت پذیرش در مدارس استعداد‌های درخشان امسال ۴۶۶ نفر در پایه‌ی هفتم و ۷۷۳ نفر در پایه‌ی دهم است و طبق آیین نامه مدارس سمپاد هر دانش آموزی که پذیرفته شود به دلیل مسائل مالی از تحصیل در این مدارس محروم نخواهد شد.

استان همدان در شش منطقه آموزشی دارای مدارس استعداد‌های درخشان است.

دیگر خبرها

  • زمان برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۳ مشخص شد
  • آزمون وکالت ۱۴۰۳ کی برگزار می‌شود؟
  • آزمون وکالت ۱۴۰۳ پاییز برگزار می‌شود
  • تعیین ظرفیت ۶۰۰ نفری در دوره فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳
  • ماجرای فروش سوالات آزمون وکالت؛ وقتی با ۲۰ میلیون تومان می‌توان وکیل شد!
  • تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان
  • تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان 
  • فروش تضمینی سوالات آزمون های استخدامی و کنکور با رمزارز؛ با پرداخت ۲۰ میلیون تومان وکیل شوید | سوالات کنکور تجربی و انسانی چند؟
  • اطلاعیه سازمان لیگ درباره تعیین رده‌بندی تیم‌ها در جدول لیگ‌های مختلف
  • نتایج آزمون‌های مرکز تایید صلاحیت ایران مورد پذیرش جامعه جهانی