Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی با بیان اینکه آموزش‌ و پرورش یک لشکر اقتصادی خفته است، گفت: در حوزه تعلیم و تربیت به‌ویژه در جایی که فعالیت اقتصادی وجود دارد، سازمان باید شیشه‌ای باشد.به گزارش بلاغ،سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش  و پرورش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم محمد رضا حافظی رئیس جامعه خیرین کشور، اظهار کرد: بسیار خوشحالم که در روزهای اول حضورم در وزارت آموزش‌ و پرورش، توفیق داشتم در جمع اعضای هیأت‌ مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان باشم تا مسائل و اقدامات انجام‌ شده صندوق را بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آموزش‌ و پرورش یک لشکر اقتصادی خفته است که ظرفیت اقتصادی بالقوه‌ای دارد و باید به فعل برسد.

حسینی خاطرنشان کرد: حد هیچ جامعه‌ای از حد معلمان جامعه بالاتر نخواهد رفت و به همین دلیل باید پیگیر ظرفیت اقتصادی آموزش‌ و پرورش در جهت ارتقای جایگاه اقتصادی معلمان باشیم چراکه معلمی، کاری فرهنگی و تعلیم و تربیتی است که در آن کمتر می‌توان به سمت مشاغل اقتصادی رفت.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در ادامه اضافه کرد: در این راستا یکی از کارهای ارزشمند که از سال١٣٧۴ شروع‌ شده است، تأسیس و راه‌اندازی صندوق ذخیره فرهنگیان است.

وی تصریح کرد: در چشم‌انداز آینده صندوق، پیش‌بینی بسیار خوبی برای افزایش سود و دارایی شده است که قابل‌ تقدیر و قدردانی است.

حسینی با بیان اینکه قلمروهای خوبی برای سرمایه‌گذاری در نظر گرفته‌ شده است،گفت: در ارتباط با بازنشستگان بیشتر فعالیت و تبلیغ شود و آنان را در خصوص میزان سود آگاه کنیم تا با آگاهی تصمیم بگیرند و البته باید یک مکانیسم تشویقی هم طراحی شود.

وی با اشاره به اینکه معلمان نسبت به هر قشر دیگری در جامعه بیشتر به صداقت و عدالت حساس هستند، اظهارکرد: شریف‌ترین قشر جامعه، معلمان هستند و یکی از سرمایه‌های اجتماعی سرمایه‌های نهادی است که مطالعات ۵٠ ساله در ایران نشان می‌دهد، همیشه مردم، معلمان را در صدر سرمایه اجتماعی نشانده‌اند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به انواع سازمان، اذعان کرد: در حوزه تعلیم و تربیت و به‌ویژه در جایی که فعالیت اقتصادی وجود دارد، سازمان باید شیشه‌ای باشد.

در این نشست مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به گزارش اقدامات انجام  شده در صندوق ذخیره فرهنگیان، با بیان اینکه از سرمایه‌گذاری‌های جدید غافل نشدیم،گفت: با تحلیل فرصت‌ها و تهدیدها، فرصت‌های خوب را شناسایی کردیم و خوشبختانه صندوق ذخیره فرهنگیان هیچ‌گاه مشمول تحریم‌ها نبوده است و با بررسی‌های انجام‌ شده ۵١ درصد سهام هلدینگ انرژی سپهر خریداری شد.

نیکدل ادامه داد: عمر صندوق ٢۴ سال است و در این سال‌ها پروژه‌های مهمی به اجرا و بهره‌برداری رسیده است که از این میان می‌توان به احداث ۶٠ نیروگاه خورشیدی ١٠٠ kw بر روی سقف مدارس شهر کرمان به‌عنوان پایلوت، پروژه گچساران، پروژه سلطانیه، پروژه نیروگاه خورشیدی جیرفت کرمان و...اشاره کرد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود منطقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در خاتمه نشست با مدیران آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان از سوی بهزیستی استان پیگیری می‌شود، تاکید کرد: توجه به آسیب‌های اجتماعی حوزه دانش‌آموزی محور طرح است.

وی خواستار پیگیری دقیق طرح جامع مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان شد و افزود: ساختارمندی مناسب و یکپارچگی مطلوب در حوزه آموزش و پرورش مزیت استان سمنان در اجرای این طرح است.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به اینکه نکته اساسی که در راستای اجرای طرح نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان وجود دارد، این است که غربالگری‌ها به‌خوبی انجام شود، گفت: در قالب این طرح گروه‌های در معرض خطر، پرخطر و کسانی‌که نیاز به خدمات فوریتی دارند، به بخش‌های مربوطه ارجاع داده شوند.

منطقی افزود: در سال گذشته، تعدادی ارجاعی از آموزش و پرورش داشتیم که مداخلات لازم در راستای رفع مشکل از سوی بهزیستی این استان انجام شد و از ابتدای سال جاری هم تعدادی از دانش‌آموزان که باید در کارگروه فوریت‌های روانی اجتماعی مورد بررسی و رفع مشکل قرار می‌گرفتند، زیر پوشش قرار گرفتند.

به گزارش مهر، نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در واقع مجموعه‌ای نظام‌یافته از خدمات و برنامه‌ها شامل غربالگری، آموزش، توانمندسازی و حمایت‌های روانی اجتماعی به‌منظور مراقبت از دانش‌آموزان در برابر رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرایم از طریق مداخله به‌موقع و مؤثر است.

کد خبر 6088400

دیگر خبرها

  • پیگیری و اجرای طرح های جوانی جمعیت در آموزش و پرورش
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • مراسم معارفه استاندار جدید مازندران آغاز شد
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها