Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان در پی سفر چهار روزه به منطقه غرب آسیا، دیشب راهی استکلهلم پایتخت سوئد شد و در نشستی یک روزه درباره تسلیحات هسته ای شرکت کرد. از این رو وزارت خارجه آلمان به نقل از ماس بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: «خلع‌سلاح و منع گسترش تسلیحات هسته‌ ای در بحران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وضعیت تهدیدی برای صلح جهانی است. ما نیازمند ایجاد شرایطی هستیم تا با این روند منفی مقابله کنیم. خوب است که بسیاری از کشورها که می‌خواهند منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (NPT) را تقویت و حفظ کنند در استکهلم جمع می‌شوند. پیمان ان.پی.تی، به مدت 50 سال به بنیانی برای قوانین هسته‌ای تبدیل شده است. بدون آن، بسیاری از کشورهای دیگر امروز دارای تسلیحات هسته‌ای بودند.

اما این پیمان، با بحران‌های جدی مواجه است. کشورهایی که دارای تسلیحات هسته‌ای هستند باید مسئلیت بیشتری به منظور خلع‌ سلاح بر عهده بگیرند و همزنان ما باید تلاش کنیم که دیگر کشورها هم مجهز به تسلیحات هسته‌ای نشوند. سال آینده کنفرانس این پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای برگزار می‌شود و ما نیازمند برنامه‌ای روشن هستیم تا مطمئن شویم که کنفرانس معماری عدم گسترش را تقویت می‌کند.»

ماس و «مارگوت والستروم وزیر امور خارجه سوئدبه همراه شماری از کشورهایی که دارای تسلیحات هسته‌‌ای نیستند، درباره گام‌های بیشتر به منظور جهان عاری از تسلیحات هسته‌ای رایزنی دیشب در استکلهم تشکیل جلسه دادند.

وزرای خارجه آلمان و سوئد همچنین درباره نابودی توافق هسته‌ ای با ایران (برجام) هشدار دادند و اعلام کردند که خروج ایران از این توافق می‌تواند به انزوای جهانی این کشور منجر شود. آنها در عین حال از ایالات متحده هم به دلیل بر هم زدن یک دهه تلاش دیپلماتیک انتقاد کردند.

مالستروم گفت: «خروج واشنکتن از توافقی که سال 2015 به دست آمد، اقدام کاملا غیر سازنده بود.که فقط متوجه ایران نبود بلکه تهدیدی علیه اعتبار قدرت‌های جهانی در مذاکره با کره‌شمالی محسوب می‌شود.»

ماس هم هشدار داده است که از بین رفتن توافق هسته‌ای نه به نفع ایران و نه به نفع اروپایی‌ها خواهد بود و افزود: «بدون توافق، هیچکس نمی‌تواند مطمئن باشد که ایران سلاح هسته‌ای تولید نخواهد کرد. خروج ایران از توافق به انزوای جهانی (این کشور) منجر خواهد شد و شرایط به اوضاع قبل از دستیابی به توافق از جمله (اعمال) همه تحریم‌ها باز خواهد گشت که چنین چیزی به نفع ایران نخواهد بود.»

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تسلیحات هسته ای خلع سلاح توافق هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۵۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوکوموتیورانان آلمان دولت را وادار به عقب نشینی کردند

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، شرکت ملی راه‌آهن آلمان موسوم به «دویچه‌بان» روز سه‌شنبه ۲۶ مارس اعلام کرد که با اتحادیه لوکوموتیورانان آلمان (GDL) برای کاهش ساعت کار هفتگی لوکوموتیوران‌ها به توافق رسیده است.

به این ترتیب دویچه‌بان با این توافق به اعتصاب‌های متعدد لوکوموتیوران‌های آلمان از نوامبر ۲۰۲۳ تاکنون گذشته پایان داد، اعتصاب‌هایی که گاهی همه سفرهای ریلی در سراسر این کشور را متوقف می‌کرد.

بر اساس این توافق، از سال ۲۰۲۶ تا سال ۲۰۲۹ ساعات کاری شیفتی به تدریج از ۳۸ ساعت به ۳۵ ساعت در هفته بدون تغییر دستمزدها کاهش می‌یابد.

در این توافق تصریح شده است که لوکوموتیوران‌های آلمان در صورت تمایل می‌توانند تا ۴۰ ساعت در هفته با ۲.۷ درصد حقوق بیشتر برای هر ساعت اضافی کار کنند.

مارتین سیلر، مدیر منابع انسانی دویچه‌بان در یک کنفرانس مطبوعاتی در برلین از این توافق به عنوان یک راه حل «مدرن» در زمانی‌که آلمان با کمبود نیروی کار ماهر مواجه است، نام برد.

افزایش ۴۲۰ یورویی ماهانه در دستمزد لوکوموتیوران‌ها که طی دو مرحله اعمال می‌شود و همچنین یک کمک ۲۸۵۰ یورویی به آن‌ها برای مقابله با هزینه‌های تورم یکی دیگر از محورهای توافق دویچه‌بان و اتحادیه لوکوموتیورانان آلمان است.

کلاوس وسلسکی، رئیس اتحادیه لوکوموتیورانان آلمان در یک نشست مطبوعاتی با ابراز تأسف از مشکلاتی که برای مسافران در زمان اعتصاب‌های لوکوموتیوران‌ها ایجاد شده بود، گفت که حل مناقشه بر سر ساعت کاری و میزان دستمزدها نباید اینقدر طولانی می‌شد.

در ماه‌های گذشته، اعتصاب‌های متعدد و گسترده در آلمان، بر مشکلات اقتصادی بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا در بحبوحه رکود قریب‌الوقوع در این کشور افزودند.

تورم بالا و کمبود نیروی کار باعث مناقشه بر سر دستمزدها در بخش های کلیدی حمل و نقل، از جمله راه آهن ملی، حمل و نقل هوایی و حمل و نقل عمومی شده است.

حقوق‌بگیران در آلمان در پی بالارفتن تورم و گرانی، خواهان دستمزدهای بالاتر هستند. آلمان پس از همه‌‌گیری کرونا و به‌خصوص پس از حمله روسیه به اوکراین، تورمی را تجربه کرده که از زمان شوک‌های نفتی دهه ۱۹۷۰ تاکنون مشاهده نشده است.

اعتصاب‌ها در حالی در آلمان ادامه داشت که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۳ میلادی ۰.۳ درصد کاهش نشان می‌داد.

 

دیگر خبرها

  • افغانستان شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
  • حجم تبادل تجاری ایران و ترکمنستان در حال افزایش است/رئیس جمهور به عشق آباد سفر می‌کند
  • توافق ایران و ترکمنستان برای سفر رئیسی به عشق آباد
  • توافق بایرن و توخل برای فسخ قرارداد
  • غرب «اینترپل» را وارد بازی سیاسی ضد روسی خود می‌کند
  • روسیه : غرب «اینترپل» را وارد بازی سیاسی ضد روسی خود می‌کند
  • لوکوموتیورانان آلمان دولت را وادار به عقب نشینی کردند
  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • تحریم‌ های جدید آمریکا علیه ایران، یمن و لبنان
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، یمن و لبنان