Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@01:02:49 GMT

خودکفایی ایران در تولید سوزن‌های ریل در کشور

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۵۷۹۵

خودکفایی ایران در تولید سوزن‌های ریل در کشور

پول‌نیوز - سید کاظم طاهرزاده، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران وابسته به صندوق بازنشستگی شرکت راه آهن در نشست خبری امروز خود که در حاشیه هفتمین نمایشگاه حمل و نقلی ریلی ایران برگزار شد، با بیان اینکه شرکت گسترش صنایع ریلی ایران در ساخت سوزن فعالیت می‌کند، گفت: طرح سوزن ریل از ۲۰ سال گذشته آغاز شده و ما با راه‌اندازی کارخانه‌‌های فعال در این حوزه توانستیم هم اکنون در تولید سوزن‌های ریلی به خودکفایی برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه احداث کارخانه و تولید سوزن‌های ریلی تحت لیسانس شرکت‌های فرانسوی بود، گفت: از اواسط سال ۹۶ فعالیت خودکفایی در این شرکت تعریف شد و با اعمال تحریم‌های ظالمانه و تأکید مقام معظم رهبری در رونق تولید توانستیم در امر تولید سوزن به خودکفایی برسیم.

مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران اظهار کرد: در حدود یک سال و نیم گذشته مهندسان داخلی ما توانستند به نتایج مثبتی در طراحی تکه مرکزی سوزن دست یابند و ما هم اکنون با افتخار اعلام می‌کنیم که صد در صد سوزن‌های ریلی تولید داخل است.

طاهرزاده با اشاره به اینکه یک هزار نفر در این بخش مشغول فعالیت و قطعه سازی هستند، گفت: در گذشته بخش عمده‌ای از قطعات سوزن را وارد می‌کردیم، اما هم اکنون در تولید این قطعات هم به خودکفایی رسیده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در ۲۰ سال گذشته ۱۰۰ دستگاه سوزن تولید شده بود، گفت: خوشبختانه از ۳ سال پیش میزان تولیدات سوزن‌های ریلی افزایش یافته و ما بر ظرفیت‌های خود افزوده‌ایم به طوری که هم اکنون میزان تولیدات ما به ۴۰۰ دستگاه رسیده و قابلیت افزایش آن تا ۱۰۰۰ دستگاه را هم داریم.

مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران بیان کرد: بیش از ۵۰۰ تا ۱ هزار دستگاه برای احداث شبکه جدید ریلی و نگهداری آنها نیاز است که ما می‌توانیم این نیاز را برای کشور تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۱ هزار و ۲۰۰ سوزن در شبکه ریلی عمر بالای ۱۰ سال دارند که نیازمند تعمیر هستند، گفت: متوسط عمر وزن‌های شبکه ریلی ۷ سال است و هم اکنون عمر ۱ هزار و ۲۰۰ سوزن موجود در شبکه ریلی به بیش از ۱۰ سال رسیده است.

طاهرزاده تأکید کرد: در شرکت گسترش صنایع ریلی به فکر ایجاد بخشی برای تعمیرات سوزن هستیم که به زودی کارخانه‌‌های تعمیرات مرکزی را برای آنها طراحی و راه اندازی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران افزود: ۲۲ هزار و ۵۰۰ یورو در هر سوزن ارز‌بری ایجاد می‌شد، اما هم اکنون تمام خرید‌ها از شرکت‌های داخلی به صورت ریالی است.

وی اظهار کرد: در فکر صادرات این سوزن‌ها به کشور‌های افغانستان، عراق و سوریه هستیم.

طاهرزاده گفت: کیفیت این سوزن‌ها برابر با کیفیت سوزن‌های درجه ۱ اروپا است و قابل ارائه به کل مناطق مختلف دنیا است.

مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران با اشاره به اینکه هم اکنون قرار‌داد‌هایی با مترو قم برای ساخت این سوزن‌ها منعقد کرده‌ایم، گفت: ما می‌توانیم تمامی سوزن‌ها و ریل‌های مورد نیاز را در این بخش تامین کنیم.

 روز گذشته وزیر راه و شهرسازی از سوزن‌های تولید داخل رونمایی کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سوزن ریل شرکت راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۵۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور یکی از برنامه‌های مهم وزارت نفت را خاموشی فلرها دانست و گفت: این فلرها بر اساس برنامه زمانبندی خاموش و به ارزش افزوده تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه مرتضی شاهمیرزایی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردمی در صنعت ارز آفرین پتروشیمی در شرکت پتروشیمی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: مشعل‌های صنایع و شرکت‌ها و صنایع مختلف مستقر در منطقه پارس جنوبی باید خاموش شوند.

معاون وزیر نفت افزود: برنامه قطعی وزارت نفت و نظام، خاموشی فلرها است.

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور اضافه کرد: از هم اکنون که پروژه‌ها در حال اجرا هستند در مورد مصرف بهینه انرژی برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان این که فلرها برای اضطرار و موارد خاص هستند، خطاب به مدیران فنی و طراحان گفت: اقدامات تکمیلی برای مهار فلرها انجام شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر هم از افزایش رشد 37 درصدی تولید این پتروشیمی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن خبر داد و گفت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با 510 میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد 18 درصدی ثبت کرد.

جواد حاتمی کسب درآمد 20 هزار میلیارد تومانی را از دیگر موفقیت‌های شرکت پتروشیمی بوشهر در سال قبل دانست و بیان کرد: ظرفیت تولید شرکت پتروشیمی بوشهر حدود 9 میلیون و 248 هزار تن است که ضمن تامین خوراک صنایع دیگر بخش از آن به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی از راه‌اندازی فاز دوم این پتروشیمی خبر داد و تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی بوشهر تهیه خوراک است که با توجه به راه‌اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک این مجموعه افزایش یابد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت + فیلم
  • در ساخت و تعمیر کشتی به خودکفایی رسیده ایم
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است