Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@09:58:33 GMT

حافظی موسس فرهنگ ساز بود

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۵۸۰۷

حافظی موسس فرهنگ ساز بود

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نوسازی مدارس کشور، «مهراله رخشانی‌مهر» در این پیام اظهار داشت: خبر آسمانی شدن بزرگ‌مرد عرصه مدرسه‌سازی، خیّر نیک‌اندیش و موسس کمک به توسعه عدالت آموزشی، محمدرضا حافظی، اندوه سنگینی را برای جامعه تعلیم و تربیت به ویژه سازمان نوسازی مدارس به بار آورد.

وی ادامه داد: حافظی دغدغه عزت و توسعه کشور را با اراده، بلندطبعی و انفاق مال خود پاسخ داد و پایه‌گذار سنتی نیک و ماندگار شد که از برکات اقدامات وی و دیگر نیک‌اندیشان، بیش از ۱۳۰ هزار کلاس درس برای تربیت نسل‌های آتی این مرز و بوم ساخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش در این پیام تصریح کرد: رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز، دغدغه حوزه تعلیم و تربیت و کار خیر در این عرصه را حتی در بستر بیماری هم فراموش نکرد و همواره در طول مدت بیماری نیز در حد مقدورات، راهنمایی و کمک‌های لازم را از جامعه خیرین مدرسه‌ساز و سازمان نوسازی مدارس دریغ نکرد.

رخشانی مهر اضافه کرد: حافظی با از دست دادن فرزندش، لوح سفید نیکوکاری را برای آیندگان ترسیم کرد و قدم در مسیر مقدس مدرسه‌سازی گذاشت و اکنون در فراقش آینده‌سازان ایران اسلامی که درس عزت و آزادگی را از اقدامات او آموخته‌اند؛ به سوگ نشسته اند.

وی ادامه داد: حافظی نه تنها یک خیّر مدرسه‌ساز بلکه یک معلم اخلاق بود که در عمل خیرخواهی و تمرین بلندطبعی را به همگان آموخت و چه حیف که ۲۱ خرداد ۹۸ حوالی ظهر غروب زندگی‌اش به سر رسید و چشمانش را به روی این دنیا بست.

رئیس سازمان نوسازی مدارس در پایان پیام خود به این شعر از سعدی شیرازی اشاره کرده است که «نامی ز ما بماند و اجزای ما تمام / ‏در زیر خاک با غم و حسرت نهان شود / ‏خرم دلی که در حرم آباد امن و عیش / ‏حق را به خوان لطف و کرم میهمان شود

محمدرضا حافظی پس از سال‌ها تلاش در عرصه مدرسه ساز و درست یک روز پس از برگزاری آئین نکوداشتی با عنوان «مهر خوبان» که توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه و سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در باغ موزه هنر ایرانی برگزار و از کتاب وی رونمایی شد، آئینی که به دلیل کسالت، بدون حضور وی برگزار شد، ۲۱ خرداد در بیمارستان ایرانمهر تهران دار فانی را وداع گفت.

پیکر مرحوم محمدرضا حافظی فردا - پنج شنبه ۲۳/‏۳/‏۹۸‬ از محل مدرسه عالی شهید مطهری واقع در میدان بهارستان تشییع خواهد شد./‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۵۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس تحویل آموزش‌وپرورش قم داده شد

احمدرضا اجتهادی گفت: در سالی که گذشت ۲۷ پروژه آموزشی در استان قم به بهره‌برداری رسید که خیرین نقش بسیار مهمی در به سرانجام رسیدن آنها داشتند.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم عنوان کرد: طی سال گذشته شاهد رشد ۷۰ درصدی در احداث و تحویل کلاس‌های درس در استان قم نسبت به سال ۱۴۰۱ بودیم.

اجتهادی با اشاره به برنامه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم امسال عنوان کرد: امسال تلاش می‌شود تا ۲۰۰ کلاس درس جدید نیز احداث و در اختیار آموزش‌وپرورش قرار گیرد.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم همچنین با اشاره به برخی دستاورد‌های این اداره کل در سال ۱۴۰۲ مانند اخذ مجوز ساخت فضای تجاری باهدف خودکفایی مدارس، از پیگیری مردمی‌سازی جهاد مدرسه‌سازی استان در سال ۱۴۰۳ با برنامه‌هایی نظیر سرمایه‌گذاری جهت احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی خبر داد.

۳۰۵ هزار دانش‌آموز قم در مقاطع مختلف تحصیلی در یک‌هزار و ۴۸۱ واحد آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.

۵۶ درصد دانش‌آموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفه‌ای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیش‌دبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل می‌باشند.

۹۵ درصد دانش‌آموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل می‌کنند. ۵۰.۴ درصد دانش‌آموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • سرانه فضای آموزشی استان اردبیل پایین‌تر از میانگین کشوری است
  • ۲ هزار کلاس درس در استان اردبیل احداث می‌شود
  • بهسازی و شاداب سازی یک هزار و ۵۰۰ کلاس درس
  • احداث ۲۰۰۰ کلاس درس در اردبیل پیش بینی شده است
  • ۱۵۰ هزار مترمربع به فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان افزوده شد
  • پروژه های نیمه تمام خیرساز در اولویت تکمیل
  • ابلاغ آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور
  • ابلاغ آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور
  • سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس تحویل آموزش‌وپرورش قم داده شد
  • ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی منطقه آزاد ماکو