Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@23:40:26 GMT

کمک‌رسانی ۱۷۶ موکب اربعین به سیل‌زده‌های خوزستان

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۶۵۴۸

کمک‌رسانی ۱۷۶ موکب اربعین به سیل‌زده‌های خوزستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، با اشاره به خدمت‌رسانی‌های موکب‌های اربعین در سیل اخیر به مردم این استان اظهار داشت: از ابتدای سیل، از استان خوزستان ۵ موکب به شهرستان پلدختر استان لرستان اعزام شد که روزانه به طبخ ۵ هزار پرس غذا مشغول بودند.



وی با اشاره به اینکه با وقوع سیل در استان خوزستان تمام امکانات در راستای کمک‌رسانی به مردم این منطقه متمرکز شد، تصریح کرد: از پنجم فروردین ماه، ۹۶ موکب از استان‌های دیگر و ۸۰ موکب نیز از ظرفیت استان با تمام امکانات لازم در منطقه مستقر شدند و هر موکب مسئول امدادرسانی به یکی از روستاهای استان شد که ماموریت اصلی نیز طبخ غذا برای مردم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



موسوی اضافه کرد: از پنجم فروردین ماه تا دوازدهم اردیبهشت‌ماه موکب‌ها به امدادرسانی و طبخ غذا پرداختند که تلاش آنها جلوه همدلی و وحدت میان مردم بود.
فرمانده قرارگاه اربعین خوزستان با بیان اینکه موکب‌ها در سه وعده به طبخ و توزیع غذا می‌پرداختند، تصریح کرد: موکب‌های مستقر دو وعده غذای گرم و یک وعده غذای سرد به مردم سیل‌زده ارائه می‌کردند و این خدمت‌رسانی بدون هیچ محدودیتی میان ۹۲ اردوگاه سیل‌زدگان و نیروهای امدادی صورت می‌گرفت.

وی ادامه داد: بعد از ۱۲ اردیبهشت‌ماه جمع‌بندی بر این شد که طبخ غذا دیگر ضرورتی ندارد و از این پس موکب‌ها در راستای ارائه بسته‌های خشک غذایی فعال شدند و موکب‌ها جمع‌آوری شدند.

موسوی با بیان اینکه این بسته‌های غذایی از سوی اعضای موکب‌ها و هلال احمر توزیع می‌شود، افزود: تاکنون ۴۰ هزار بسته غذای خشک، ۷۱ تن مرغ و ۱۰۰ تن برنج توزیع شده است و ۱۰۰ کامیون کالای خانگی مانند پتو، کلمن آب، پیک نیک و ... توزیع شده است که این امدادرسانی‌ها همچنان ادامه دارد.

فرمانده قرارگاه اربعین خوزستان افزود: در ایام سیل اخیر به همت موکب‌های اربعین، هزینه ۱۲ مراسم عروسی تامین شد و این زوج‌های جوان با برگزاری مراسم خود به خانه بخت رفتند.

وی با بیان اینکه حرکت موکب‌ها موجب همدلی و اتحاد اقوام مختلف کشور شد، تصریح کرد: تمامی خدمات ارائه شده این موکب‌ها مردمی بوده است و هیچ کمک دولتی در این زمینه اخذ نشد؛ بلکه این افراد تلاش کردند تا مانند اربعین که بدون هیچ مضایقه‌ای به خدمت رسانی به زوار می‌پردازند، کمک‌رسانی به مردم داشته باشند.
موسوی ادامه داد: طی دو ماه خدمت‌رسانی موکب‌ها، مردم و مسئولین هیچ دغدغه‌ای برای غذای سیل‌زده‌ها نداشتند و توانستند تمرکز خود را روی ایجاد سیل‌بندها و کمک‌رسانی‌های عمرانی قرار دهند.

فرمانده قرارگاه اربعین خوزستان با بیان اینکه فعالیت موکب‌ها مردمی و جهادی بود، گفت: به این دلیل که این موکب‌ها مذهبی‌بودند و با امام‌حسین (ع) ارتباط داشتند موجب برکت این کمک‌رسانی شد و مردم نیز به دلیل فعالیت‌های خیر به این ظرفیت کمک کردند؛ لذا این عوامل موجب برطرف شدن دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم شد.
وی با بیان اینکه ۱۵۰ آشپزخانه مستقر و سیار توسط این موکب‌ها در خوزستان بنا شد، تصریح کرد: این موکب‌ها روزانه در وعده ناهار بیش از ۱۷۰ هزار پرس غذا طبخ کردند و در روز ۲۴ فروردین ماه بیشترین آمار پخت غذا با طبخ ۱۹۰ هزار پرس غذا به ثبت رسید.

موسوی در پایان خاطرنشان کرد: موکب‌های اربعین عمدتاً هیأت‌های مذهبی کشور هستند که در ایام اربعین حسینی برای خدمت‌رسانی به زائران امام حسین (ع) فعالیت می‌کنند و در زمان وقع سیل نیز به خدمت‌رسانی به مردم مشغول شدند.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در دیدار با استاندار اصفهان گفت: خدمات انجام شده در استان اصفهان مشهود است و امیدواریم این اقدامات مورد عنایت حضرت ولیعصر (عج) نیز قرار بگیرد.

وی ادامه داد: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص تأمین آب استان اصفهان گفت: این مورد بارها توسط مردم مطالبه می‌شود و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی مشخص و کاربردی این مسئله اساسی استان اصفهان به بهترین نحو به ثمر برسد.

وی همچنین از دیدارهای بدون واسطه استاندار اصفهان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان با آحاد مردم در جریان سفرهای شهرستانی و تلاش جهت رفع مسائل مردم تقدیر و قدردانی کرد.

تأمین آب نخستین مطالبه مردم و مسئولان و علما

 استاندار اصفهان نیز در این دیدار گفت: در دیدار با علما و بزرگان استان اصفهان، همه بزرگواران پروژه‌های تأمین آب را مطالبه می‌کنند و ما نیز بر این باور هستیم که تأمین آب استان اصفهان اولویت نخست است.

سیدرضا مرتضوی بیان کرد: البته سایر مشکلات استان اصفهان را زمین نگذاشته‌ایم و در تلاش هستیم با نگاهی جامع زمینه‌های رفع چالش ها و توسعه همه‌جانبه استان اصفهان را رقم بزنیم.

برگزاری مستمر قرارگاه آب اصفهان

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه آب در استان اصفهان، بیان کرد: به صورت هفتگی دو روز در هفته جلسات مستمر قرارگاه آب استان را تشکیل می‌دهیم و تأمین آب استان را در سطح ملی نیز بارها پیگیری کرده‌ایم.

استاندار اصفهان گفت: سالها است که آب‌هایی از استان اصفهان خارج می‌شود اما آبی جایگزین آن نشده است، از این رو تقویت آبخوان و حوضه آبریز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی اجرایی شدن پروژه‌های بلاتکلیف استان اصفهان در حوزه تأمین آب را قدم بعدی مدیریت استان در تأمین آب دانست و خاطرنشان کرد: در این بخش هم اینک اغلب پروژه های متوقف شده، فعال شده است.

مرتضوی با اشاره به خروج بیش از یک میلیارد مترمکعب آب از جنوب استان و لزوم بهره‌مندی از این آب به عنوان یک منبع درون استانی، گفت: مطالعات گسترده‌ای در این خصوص انجام شد و با تأیید ریاست جمهوری پروژه ای را برای بهره گیری از منابع درون استان شروع کردیم و در تلاش هستیم که تا پایان سال به نتیجه برسانیم.

وی با اشاره به تأمین آب استان از دریای جنوب، تصریح کرد: قریب به دو دهه، بحث انتقال آب از دریای جنوب به استان اصفهان مطرح بود، از اواخر مرداد 1401 مراحل اجرایی پروژه شروع شد و در سال نخست از فاصله یک هزار کیلومتری موفق شدیم 500 کیلومتر از مسیر را اجرا کنیم.

مرتضوی گفت: در نظر داریم در سال جاری و سال آینده اجرای خط را به اتمام برسانیم و در مجموع طبق برنامه‌ریزی‌ها اجرای این پروژه در سه سال آینده به سرانجام خواهد رسید. این پروژه با بالاترین سرعت در حال اجراست و در روند اجرا در کشور بی‌نظیر است.

وی با اشاره به مشکل آلودگی هوا به عنوان دومین چالش کلان استان اصفهان، بیان کرد: انجام فیلتراسیون، استانداردسازی و جابه‌جایی برخی واحدهای صنعتی، گسترش حمل‌ونقل عمومی و استانداردسازی سوخت مصرفی خودروها از جمله اقداماتی است که در حوزه آلودگی هوا در حال انجام است.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • ایلام استانی راهبردی در کشور شناخته می شود
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد
  • همایش جمعیت خدمت‌رسانی فاطمی‌ها در قم برگزار شد
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • خدمات رسانی به مردم رویکرد اصلی دولت سیزدهم است
  • آخرین جزئیات سیل در کرمان + عکس