Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: هر مسئولی که در مجموعه نظام سمت و جایگاهی دارد باید به صورت شفاف و روشن لیست اموال و دارایی خود را به مسئولین ذیربط اعلام کند.به گزارش بلاغ،بهروز نعمتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با  خبرنگار با اشاره به تدوین آئین‌نامه اجرایی قانون رسیدگی به اموال مسئولان توسط قوه قضائیه گفت: تدوین آئین‌نامه و اجرای رسیدگی به اموال مسئولان یکی از اقدامات خوب آقای رئیسی در قوه قضائیه است که باید به رئیس قوه قضائیه تبریک گفت چرا که کاری را شروع کرده که به اعتقاد من ممکن است برای وی عوارض سنگینی هم  داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واقعیت مطلب این است که این کار بسیار خوب است و بالاخره هر مسئولی که در مجموعه نظام سمت و جایگاهی دارد باید به صورت شفاف و روشن لیست اموال و دارایی خود را به مسئولین ذیربط اعلام کند و این اقدام حتما به ایجاد شفافیت در سطح جامعه کمک می‌کند و سره از ناسره تشخصی داده خواهد شد.

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: با اجرای قانون رسیدگی به اموال مسئولان اینگونه نخواهد بود که حرف و حدیث‌های مختلفی در مورد مسئولان مطرح شود و اجرای این قانون به مسئولین خادم و زحمتکش که سال‌ها زحمت کشیده و همچنین سالم زندگی کرده‌اند کمک می‌کند.

نعمتی همچنین خاطرنشان کرد: امروزه حرف و حدیث‌های زیادی در سطح جامعه مطرح می‌شود که مسئولان اینطوری یا آنطوری هستند و حرف و حدیث‌های زیاد مطرح می‌شود که با اجرای قانون رسیدگی به اموال مسئولان و شفافیت در این حوزه هم در حوزه اموال مسئولان شفافیت ایجاد می‌شود و هم جلوی حرف و حدیث‌های ساختگی گرفته می‌شود.

وی در پایان گفت: اجرای قانون رسیدگی به اموال مسئولان اقدام خوب و مثبتی است و اجرای آن جای تقدیر دارد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۷۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین دارایی‌هایی که انتقال آن مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس در جریان رسیدگی به رفع ایرادات شورای نگهبان درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی با ۱۳۸ رأی موافق از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در جلسه با ماده ۱۲ این طرح موافقت کردند.   ماده ۱۲ این طرح، یک ماده را با عنوان ماده ۴۶ ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌کند.   ماده ۴۶ کلیه اشخاص غیرتجاری انتقال دهنده عین یا حق واگذاری محل در خصوص انتقال دارایی‌های خاصی را مشمول مالیات بر عایدی سرمایه دانسته و این دارایی‌ها را مشخص کرده است.   در ادامه نمایندگان به بررسی ماده ۱۳ این طرح پرداختند و آن را با ۱۴۹ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۵ نماینده حاضر در جلسه، جهت تأمین نظر شورای نگهبان به تصویب رساندند.   ماده ۱۳ این طرح یک ماده به عنوان ماده ۴۷ به ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم الحاق می‌کند.   ماده ۴۷ مشخص کرده است که چه مواردی از عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده ۴۶ این قانون مشمول مالیات نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات بر عایدی
  • مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات برعایدی سرمایه
  • دادگاه های برخط گامی برای شفاف سازی است
  • تعیین دارایی‌هایی که انتقال آن مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود
  • مسوولان قضایی ملارد با برپایی میز خدمت پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • آرزوی ۳ بازیکن تراکتور؛ کاش یحیی به تبریز نیاید
  • پسران معاون سابق قوه قضائیه مازراتی، پورشه و بنز داشتند | جزئیات تکان دهنده دادگاه رسیدگی به اتهامات آقازاده‌های جنجالی | ماجرای ماده مخدر گُل چه بود؟
  • کدام سلاح و مهمات قاچاق به نفع دولت مصادره می‌شود؟ + جزئیات
  • کدام سلاح و مهمات قاچاق به نفع دولت مصادره می‌شود؟