Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-20@00:51:07 GMT

افزایش «هزینه تولید» در سال «رونق تولید»

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۸۱۲۲

افزایش «هزینه تولید» در سال «رونق تولید»

در حالی قیمت مواد اولیه تولید افزایش یافته و هزینه‌های تولید بالا رفته که دولت و وزارت صنعت، سیاست مشخصی برای کاهش هزینه تولید در سال رونق تولید ندارند.  به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با نزدیک شدن به روز‌های پایانی خردادماه امسال هنوز اقدام اجرایی مشخصی برای تحقق شعار "رونق تولید" به کارگرفته نشده و وزارتخانه‌های مختلف همچنان درصدد تدوین برنامه یا ارائه دستورالعمل‌هایی برای اجرایی شدن این شعار هستند، اما در عمل هنوز تولیدکننده با تصمیم کاربردی برای رفع مشکلات روبرو نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حال حاضر قیمت مواد اولیه برای اکثر واحد‌های تولیدی افزایش پیدا کرده، اما هنوز یک سیاست روشن از سوی وزارت صنعت و یا دولت برای کاهش هزینه‌ها اعلام نشده است.

این مشکلات عاملی شده تا صنایع مختلف مدام خواستار تغییر قیمت انواع محصولات خود باشند، اما از طرف دیگر تولیدکنندگان مواد اولیه داخلی نیز خواستار افزایش قیمت‌ها هستند. علاوه بر این تولیدکنندگان در خرید‌های خارجی باید خود را از کشور دیگری معرفی کنند تا بتوانند محصول خود را با چندین واسطه از تأمین کننده خارجی خریداری کنند.

یکی از تولیدکنندگان لوازم خانگی کشور در همین ارتباط می‌گوید: با هزار زحمت محموله‌ای را از یک کشور خریداری کردم، اما به دلیل نداشتن مدارک کافی محموله به کشور فروشنده برگشت پیدا کرد و ما مجبور شدیم خریدار دیگری از کشور دیگر به فروشنده خارجی معرفی کنیم تا در نهایت بتوانیم محموله را به گمرکات کشور خود برسانیم. اما جالب اینجاست گمرک اعلام می‌کند ارزش محموله بیش از خوداظهاری شماست و نمی‌توانید آنرا ترخیص کنید. از طرف دیگر خط تولید ما معطل این مواد اولیه است که اگر مواد نرسد مجبور به تعطیلی یکی از خطوط تولید خود هستیم.

وی افزود: علاوه براین در تأمین مواد اولیه داخلی نیز هر روز حجم مشکلات ما اضافه می‌شود. قیمت مواد پتروشیمی، فولاد و ... همه در حال افزایش است، اما نمی‌دانیم چرا دولت در این رابطه هیچ کمکی به تولیدکننده داخلی نمی‌کند؟ ما چگونه می‌توانیم مواد اولیه را گران خریداری کنیم و در نهایت محصولی ارزان در اختیار مشتری قرار بدهیم.

به اعتقاد این تولیدکننده برای خرید‌های خارجی به کشور‌های همسایه درخواست‌های متعددی فرستاده‌ایم، اما آن‌ها هم به تبعیت از تحریم‌ها به زحمت حاضر به معامله با ما هستند و ما مجبوریم برای خرید‌های خود به حربه‌های مختلفی متوسل شویم. امروز ما نیازمند یک سیاست روشن هستیم و دولت نباید مدام خبر از تدوین برنامه دهد. منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سال رونق تولید تولید داخلی وزارت صنعت وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۸۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی

به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، آقای برادران در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته با اشاره به رشد تولید در این حوزه گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۸۲۲ هزار تن تولید داشتیم که به نوعی می‌توانیم بگوییم که در این صنعت به خودکفایی یا خود اتکایی کامل رسیده‌ایم. بر این اساس، در حال حاضر تولید داخل محصولات شوینده، بهداشتی و آرایشی نیاز بازار را برطرف می‌کند. آقای قدیری، تولید کننده محصولات آرایشی بهداشتی می‌گوید: کیفیت محصولات ما دقیقاً کیفیتی است که رقابت می‌کند با کالا‌های صادراتی، چه از لحاظ بسته‌بندی و چه از لحاظ کیفیت، اسانس و رنگ بندی که کیفیت فوق العاده اسانس و رنگ بندی کالا‌های ما منحصر به فرد است. بر اساس این گزارش، گردش مالی محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور حدود ۶۵ هزار میلیارد تومان است و تولید کنندگان این صنعت می‌گویند ممنوعیت واردات کمک شایانی به این صنعت کرده است. آقای مرادی، تولیدکننده محصولات آرایشی و بهداشتی می‌گوید: حدود چهار سال پیش برخی از محصولات در کشور تولید نمی‌شد و فقط وارداتی بودند و ممنوعیت واردات در این حوزه باعث شده است تولید رشد خوبی داشته و تنوع محصولاتمان بیشتر شود.  آقای امامی، تولیدکننده ماشین آلات صنعت شوینده‌ها می‌گوید: ما خط کامل تولید مواد را می‌سازیم، از تصفیه آب گرفته تا مخازن ساخت، پرکن، دربند و لیبل زن و تمامی تجهیزاتی که در مواد شوینده نیاز است. صادرات برخی نشان‌های تجاری در این حوزه سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در محصولات شوینده و حدود ۴۰۰ میلیون دلار در حوزه آرایشی بهداشتی برای کشور ارزآوری داشته است. آقای بحیرایی، تولیدکننده محصولات بهداشتی نیز معتقد است: محصولات ما از نمونه‌های اروپایی بهتر است و در حال حاضر به کشور‌های همسایه صادر می‌شود، اما باید تولید را گسترش دهیم، زیرا هم به لحاظ ارزی برای ما آورده دارد و هم برای ما افتخار ملی محسوب می‌شود که محصولی را که ما چند سال تحریم بودیم در حال حاضر نه تنها تولید کننده آن هستیم بلکه آن را صادر هم می‌کنیم.  یادآور می‌شود ۲۵۰ تولید کننده در حوزه مواد شوینده، بهداشتی و سلولزی فعالیت دارند که محصولات جدید و توانمندی‌هایشان را در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی در تهران تا یکم اردیبهشت ماه ارائه کرده‌اند.  همچنین در این نمایشگاه بیش از ۸۷ شرکت از چهارده کشور هندوستان، چین، ترکیه، فرانسه، آلمان، روسیه، ایتالیا، اسپانیا، سوئیس، کره جنوبی، مالزی، آرژانتین، بلژیک و هلند حضور و مشارکت خواهند داشت. در این نمایشگاه انواع مواد شوینده و پاک‌کننده، محصولات سلولزی، آرایشی و بهداشتی، محصولات بهداشتی منزل، مواد اولیه واسطه‌ای، خدمات بازرگانی و مشاوره‌ای و همچنین انواع دستگاه‌ها، خط تولید و تجهیزات و ماشین‌آلات این حوزه به نمایش درآمده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     گزارشی از رضا صفاری، خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی
  • منتظر افزایش قیمت همه گوشی‌ها باشیم؟
  • هزینه اضافی به بنگاه ممنوع؛ حق انتخاب با مشتری است سامانه خودنویس یا مشاور املاک؟
  • تأکید رئیس جمهور بر مبارزه با قاچاق و رونق تولید
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • قیمت‌های تعیین شده در حوزه زراعی جوابگوی هزینه کشاورز نیست
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد