Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

اگرچه این روزها فضای سیاسی کشور کم‌کم رنگ و بوی انتخاباتی گرفته و هر روز زمزمه‌ها و شنیده‌هایی درباره انتخابات مجلس یازدهم به گوش برسد، اما هنوز تا شفاف شدن فضا و روشن شدن استراتژی و رویکردهای انتخاباتی دو جناح راه درازی در پیش است. 

در این فضای آشفته سیاسی و اقتصادی کشور، فعالان سیاسی هر دو جناح نسبت به مجلس یازدهم احساس نگرانی می کنند، در اردوگاه اصلاح‌طلبان ترس از شکست به وضوح دیده می‌شود و در میان اصولگرایان هم نشانه‌هایی از تشتت تکراری گذشته به چشم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این فضا باعث شده تا برخی از فعالان سیاسی نگران تحرکات جریان احمدی‌نژاد و خیز او برای حضور در مجلس یازدهم باشند و بیم خود را از روی کار آمدن یک جریان پوپولیست در مجلس آینده ابزار کنند. تا جایی ;i ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا می‌گوید: اصولگرا یا اصلاح‌طلب بودن مجلس یازدهم مهم نیست و مجلس اصلاح‌طلب یا اصولگرا بر مجلس پوپولیست و عوامگرا ارجح است. 

سید شهاب الدین صدر دبیر کل جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت که به شکل جدی به انتخابات مجلس ورود کرده است، در بخشی از گفتگوی مشروح خود  که در روزهای آینده منتشر می‌شود درباره خطر شکل‌گیری یک مجلس پوپولیست و بی‌هویت در انتخابات آینده مجلس، گفت: وقتی مردم از مسئولان و نمایندگانی که در راس کار هستند دلزده می‌شوند، ممکن است که به سمت جریان‌های دیگری بروند. 

 وی با اشاره به اتفاقات گذشته در کشور گفت: در این شرایط ممکن است جریان‌های با طرح شعارهای زیبا و طراحی‌های خاص، جریان‌های توده‌ای در میان مردم ایجاد کنند و در انتخابات پیروز شوند. 

رئیس جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت با اشاره به نقش احزاب در انتخابات گفت: در کشور ما احزاب چندان جایگاه موثری ندارند و دستگاه‌های اجرایی نیز راه را برای احزاب باز نمی‌گذارند و مسئولان تنها در زمان انتخابات از احزاب استفاده می‌کنند و وقتی به قدرت رسیدند می‌گویند ما مستقلیم و وابسته به هیچ حزبی نیستیم و این را افتخاری برای خود می‌دانند. 

نایب رئیس مجلس هفتم، درباره تحرکات احتمالی محمود احمدی‌نژاد و جریان وی در انتخابات گفت: من از استراتژی جریان آقای احمدی‌نژاد برای انتخابات مجلس اطلاعی ندارم، اما طبیعتا وقتی مردم از وضعیت موجود کشور و عملکرد مسئولان چه در مجلس و چه در دولت ناراضی باشند، به دنبال جایگزینی می‌روند که کشور در از شرایط موجود خارج کند. در این شرایط هنر مسئولان انتخابات، وزارت کشور و شورای نگهبان است که شرایط به گونه‌ای فراهم کنند که افراد سالم و خدمتگذار بتوانند وارد عرصه انتخابات شوند که مردم دوباره اسیر جریان‌های پوپولیستی نشوند.

این چهره اصولگرا گفت: همه چهره‌های سیاسی تلاش می‌کنند که نیروهای نزدیک به خود را وارد انتخابات کنند و احمدی‌نژاد هم ممکن است بخواهد نیروهای دولت خود و یا افراد نزدیک به تفکرش را را وارد صحنه انتخابات کند و یا از آنان حمایت کند. اما باید فضای سیاسی کشور آنقدر روشن و باز باشد که افراد با تابلوی خودشان وارد انتخابات شوند و افراد شفاف و صادقانه مواضعشان را بیان کنند، نه اینکه افراد بخواهند در فضای ابهام و با لابی وارد صحنه شوند. 

صدر درباره احتمال ائتلاف برخی گروه‌های سیاسی اصولگرا با جریان احمدی‌نژاد هم گفت: ممکن این اتفاق هم رخ بدهد، اما اگر اصولگرایان و حتی اصلاح‌طلبان بخواهند در انتخابات پیش‌رو رای مردم را داشته باشند باید حتما در عملکرد گذشته خودشان تجدیدنظر کنند. 


 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۸۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه عملیاتی‌شدن برنامه هفتم باید درسال اول مجلس آینده فراهم شود

«حبیب‌الله بوربور» فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ارایه لیست‌های کاندیداها بر اساس سهم‌خواهی را اشتباه دانست و گفت: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با عنوان «جبهه وفاق»، در دور اول انتخابات مجلس افراد را بر اساس نیازی که کمیسیون‌های مجلس دارند، فارغ از اینکه از چه جبهه و جریانی باشند، معرفی کرد.

جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: از میان این افراد، پنج نفر در دور اول وارد مجلس شدند و ۱۰ نفر نیز به دور دوم راه‌یافتند که برای دور دوم هم ۶ نفر را از میان لیست‌های موجود انتخاب کردیم.

بوربور با تاکید بر اینکه اهمیت دور دوم انتخابات کمتر از دور اول نیست گفت: از میان نامزدهای تهران، ۱۴ نفر به مجلس راه یافته‌اند و ۱۶ نفر به دور دوم رفته‌اند که بهتر است بر اساس نیاز کمیسیون‌های مجلس معرفی شوند و تعداد رأی آن‌ها در دور اول را هم مبنا قرار دهند و کسانی که رأی بیشتری داشته‌اند، در اولویت قرار بگیرند؛ زیرا این افراد مورد اعتماد مردم و انتخاب مردم هستند.

وی برنامه هفتم توسعه که در مجلس یازدهم تصویب شده است را دارای اولویت دانست و با تاکید بر اینکه مجلس باید از پرداختن به مسایل متفرقه و غیر ضرور بپرهیزد اظهار کرد: مجلس باید پیگیر بودجه‌ لازم برای برنامه هفتم باشد و با نظارت دقیق برای تحقق آن، ریل‌گذاری کند.

بوربور گفت: زمینه عملیاتی‌شدن برنامه هفتم توسعه باید در سال اول فراهم شود و اگر نظارت دقیق و توجه و کمک به دولت همراه نباشد، این برنامه‌ها نتیجه لازم را نخواهند داشت.

جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در ادامه با انتقاد از عملکرد تیم اقتصادی دولت تاکید کرد: دولت باید نسبت به ترمیم و تغییر تیم اقتصادی خود اقدام کند؛ در غیر این صورت شعار سال رهبر انقلاب و خواسته ایشان و مردم محقق نخواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر تولیدکننده خصوصاً در بخش کشاورزی به حق خود نمی‌رسد. به عنوان نمونه یک محصولی مانند سیب‌زمینی از کشاورز به قیمت کیلویی ۳ تا ۴ هزار تومن یا کمترخریداری می‌شود. در اطراف تهران کیلویی ۶ هزار تومان، در میدان شهرداری کیلویی ۱۳ هزار تومان قیمت‌گذاری شده و در محله‌ای مانند تهران‌پارس به قیمت ۲۲ هزار تومان به فروش می‌رسد.

بوربور گفت: وقتی کالا با ۷ برابر قیمت تولیدکننده به دست مصرف‌کننده برسد، تنها دلال‌ها و سرمایه‌دارها سود می‌کنند؛ در حالی تولیدکننده ورشکست می‌شود، مصرف‌کننده هم ناراضی خواهد بود. از این رو تیم اقتصادی و نظارتی دولتی کاملاً بی‌توجه و ناکارآمد است.

جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: اگر می‌خواهند شعار سال محقق شده و رضایت مردم جلب شود، مجلس باید بیشتر از گذشته بر دولت کنترل داشته باشد و باید از دولت بخواهد که افراد ناکارآمد را تغییر دهد.

وی گفت: رییس‌جمهور بسیار زحمت می‌کشند اما تیمی که باید دستورات وی را عملیاتی کند، ضعیف است و توانایی حل مشکلات را ندارد و تیم اقتصادی با همدیگر هماهنگ نیستند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6081319

دیگر خبرها

  • نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد
  • نشست جبهه مردمی ایران قوی با نامزد‌های دور دوم انتخابات برگزار شد
  • کنایه تند نماینده مجلس به مراسم ازدواج دختر یک مسئول در هتل اسپیناس پالاس
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • جلسه تندروها برای حذف قالیباف از ریاست مجلس دوازدهم/چه کسانی میدان‌دار شده‌اند؟
  • انصراف بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس عوام انگلیس از انتخابات آینده
  • جلسه رسایی با منتخبان مجلس دوازدهم با طعم ریاست مجلس
  • تاثیر منتخبین دور دوم انتخابات روی ترکیب هیات رئیسه مجلس آینده
  • تاثیر منتخبین دور دوم انتخابات روی ترکیب هیات‌رییسه مجلس آینده
  • زمینه عملیاتی‌شدن برنامه هفتم باید درسال اول مجلس آینده فراهم شود