Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از «رالی ایرانی۲» که سری دوم آن با گذشت شش سال عرضه شده است، شامگاه سه‌شنبه ۲۱ خرداد با حضور عوامل و بازیگران آن در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

آرش معیریان، کارگردان این پروژه، اولین کسی بود که در این مراسم سخنرانی کرد و گفت: «مسابقه «رالی ایرانی» پروژه‌ای است که به خاطر اقتضائاتش صرفا در هشت روز فیلمبرداری شده و خلاف دیگر سریال‌ها است که چندماه صرف فیلمبرداری آن‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پروژه از زمانی که دوربین‌ها روشن شدند تا زمان خاموشی‌شان صرفا هشت روز داشتیم. ما شش گروه در فصل دو داشتیم که همراه هر تیم یک تیم فیلمبرداری هم بوده است. روال کار اینگونه بوده که شرکت‌کننده‌ها در جریان ریز مسائل و حوادث نباشند و همین ویژگی، اتفاقات خوبی را چه پشت دوربین و چه جلوی دوربین رقم زده است.»

 

در ادامه این برنامه، فرزاد حسنی هم دومین تجربه‌اش در عرصه نمایش خانگی را جذاب و دلنشین توصیف کرد و گفت: «در این مجموعه مراودات فردی شرکت کننده‌ها، نحوه قرار گرفتن آنها در مخاطرات، نحوه مواجهه و پنهان کردن احساسات و عواطف و نکات جذاب بسیاری را می‌بینیم که برای مخاطبان و به ویژه کسانی که سلبریتی‌ها را دنبال می‌کنند جذاب خواهد بود.»

او با اشاره به ظاهرش با موهایی کوتاه، به ایفای نقش در نمایش «هوس و هفت دقیقه» در کنار امیر کربلایی زاده، لیلا بلوکات و... اشاره کرد و یادآور شد: «هرکسی با سعید ابوطالب کار نکرده در خسران است و مفهوم عمیق مومن و حزب الهی را در او می‌توانید بازشناسی کنید. آرش معیریان هم مرد خوشرو با دانش گسترده در عرصه سینماست که دلم برای او ضعف می کند.»

رالی ایرانی دو را ببینید تا بدانید چقدر سختی کشیدیم

امیرعباس گلاب، خواننده هم در سخنانی گفت: «رالی ایرانی سرشار از اتفاقات هیجان‌انگیز و باحالی بود که باید ببینید تا بدانید چه روزهای سختی را پشت سر گذاشتیم. این کار را هشت ماه پیش آغاز کردیم و اکنون آلبوم «قله» من هم منتشر شده که تیتراژ «رالی ایرانی» هم یکی از قطعات آن است. ما در این پروژه سختی زیادی کشیدیم. از همکاری با آقایان معیریان و ابوطالب خرسندم و از هم تیمی خوش تیپم فردین ناجی هم تشکر می کنم که کارهای سخت را در حین مسابقه او انجام می داد.»

نیما شاهرخ شاهی هم «رالی ایرانی» را بسیار زیبا، عجیب و هیجان انگیز خواند و از اینکه به این پروژه دعوت شده است، ابراز خرسندی کرد. سپس از سعید فتحی روشن که به گفته او اجرای بسیار توانمندی در «عصر جدید» داشته دعوت کرد روی صحنه بیاید و آرزو کرد او در مسابقه اول شود.

امیدوارم تجربه رالی ایرانی دوباره تکرار شود

سالی باسما، بازیگر لبنانی هم، حضور در این کار را باعث افتخار خود دانست و در حالی که با تلفیق عربی و انگلیسی و فارسی سخن می گفت، بیان کرد: «بسیار خوشحالم به ایران آمدم چون خیلی خیلی خوشگل است. امیدوارم این کار را دوست داشته باشید. نیوشا نیز در این پروژه خواهر من بود و خوشحالم با او هم گروه بودم. امیدوارم این تجربه دوباره تکرار شود.»

امیدوارم به انگلیسی حرف زدنم نخندید

نیوشا ضیغمی هم، آرش معیریان را بااخلاق، آرام‌ترین و باسوادترین کارگردان توصیف کرد و گفت: «من نمی‌خواستم سر این پروژه بیایم به ویژه به این خاطر که دخترم تازه به دنیا آمده بود. در «رالی ایرانی» هم خوش و هم سخت گذشت و همه چیز عجیب و جذاب بود. هم تیمی شدن من با خانم سالی بازیگر لبنانی هم که او را از قبل نمی شناختم، برایم جذاب بود. در برخی مواقع من باید مسائلی را سریع به او توضیح می‌دادم و امیدوارم به انگلیسی حرف زدنم نخندید و کار را هم دوست داشته باشید.»

سعید ابوطالب، تهیه کننده «رالی ایرانی»  نیز در این خصوص تصریح کرد: «در این پروژه خیلی به خانم ضیغمی سخت گذشت اما او بسیار حرفه‌ای بود. ما شرایطی را به او قول داده بودیم که محقق نشد و بچه کوچک او را نتوانستیم کنارش داشته باشیم. از ایشان تشکر می‌کنم و امیدوارم در آینده در پروژه بهتر و سبک‌تری با ایشان همکاری داشته باشیم، به بازیگران نازک نارنجی پیشنهاد میکنم اصلا سمت رالی سه و چهار نیایید.»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نیوشا ضیغمی رالی ایرانی لیلا بلوکات امیرعباس گلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟

یکی از ابعاد سیاست دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشور‌های آسیایی، همسایه و کشور‌های مستقل، حمایت و توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی است. 

در سال‌های گذشته ایران با دستیابی به توانمندی در داخلی سازی و تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز خود در حوزه آب و فاضلاب موفق شده است بیش از ۹۵ درصد نیاز‌های خود را از داخل کشور تامین کند. در حال حاضر بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک مجموعا با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب، حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صد‌ها تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در کشور ایران ساخته شده است. مجموع این توانمندی‌ها زمینه را برای صدور خدمات فنی و مهندسی را به دیگر کشور‌ها فراهم آورده است.

یکی از شاخصه‌های دیپلماسی دولت سیزدهم، بازاریابی و زمینه‌سازی برای تسهیل صادرات خدمات فنی و مهندسی و کالای ایرانی در بازار‌های بین‌المللی بوده و در همین راستا نیز روز گذشته پروژه چند منظوره اومااویا در سریلانکا به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران در حوزه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو افتتاح شد. گفتنی است روند احداث این پروژه از سال ۲۰۱۰ آغاز شد، اما به دلیل طولانی شدن فرایند تملک زمین، عملا اجرای این پروژه از سال ۲۰۲۱۶ آغاز شد. طی دوره ساخت این سد و نیروگاه برای بیش از ۱۷۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.

این ابرپروژه ۲۳۰ کیلومتری در شرق پایتخت کشور سریلانکا به اجرا درآمده و با این پروژه ظرفیت آب مازاد رودخانه‌های اطراف برای توسعه کشاورزی منطقه کم‌آب مورد بهره‌برداری قرار گرفت و هم‌زمان ظرفیت تولید ۱۲۰ مگاوات برق عملیاتی شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تامین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است.

از اهمیت‌های دیگر پروژه اومااویا ارزش ۵۳۰ میلیون دلاری آن است که به طور کامل توسط دولت سریلانکا پرداخت شده و فعالیت‌های اجرایی و تنها بخش عملیاتی به متخصصان ایرانی واگذار و به ارز آوری برای کشور منجر شد.

علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در این باره گفت: در مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم، سریلانکا یکی از کشور‌های هدف وزارت نیرو محسوب می‌شود و در این زمینه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی و بزرگ‌ترین پروژه آبی این کشور از سوی شرکت‌های ایرانی ساخته شده است. این طرح از جمله بزرگ‌ترین و فنی‌ترین پروژه‌های صدور خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های ایرانی محسوب می‌شود که تمامی مراحل مطالعاتی و اجرایی آن توسط مهندسان ایرانی صورت گرفته است.

عرضه خدمات متخصصان ایرانی حوزه آب و برق در ۲۰ کشور جهان

محرابیان افزود: با توجه به ظرفیت فنی و مهندسی کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب ایران توانسته است در سال‌های گذشته ۵۰ پروژه بزرگ آب و برق را در ۲۰ کشور جهان یا به اتمام برساند و یا در حال اجرا داشته باشد.

وی در همین رابطه اظهار داشت: به عنوان نمونه از جمله پروژه‌هایی که با توان مهندسان ایرانی در کشور تاجیکستان به بهره‌برداری رسیده است، می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده اشاره کرد و همچنین پروژه سد راغون که یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های عمرانی جهان در کشور تاجیکستان با ارتفاع ۳۳۵ متر و ظرفیت ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب است که توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی در حال ساخت است.

ایران در حال حاضر به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت در اختیار دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشور است.

به گفته رئیس مرکز بین‌الملل و هماهنگی دیپلماسی وزارت نیرو خدمات فنی و مهندسی صنعت آب و برق ایران هم‌اکنون به بیش از ۱۸ کشور دنیا در حال خدمات فنی و مهندسی صادر می‌کند که این فعالیت‌ها در حوزه آب و برق ۶۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته است.

۳.۵ میلیارد دلار پتانسیل  صادرات خدمات حوزه آب و برق وجود دارد

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به پتانسیل ایران در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی گفت: پتانسیل ظرفیت صادرات سازه‌های فنی و مهندسی بیشتر از میزان فعلی بوده و سالانه ۳.۵ میلیارد دلار است، اما شرایط حاضر فعالیت را در این بخش با دشواری‌هایی مواجه کرده است.

او گفت: به رغم این شرایط مهندسان و متخصصان ایرانی از هند تا آفریقا و از امریکای جنوبی تا آسیای میانه در حال اجرا و پیشبرد پروژه‌های بزرگ و پیچیده در صنعت آب و برق هستند، از جمله می‌توان به اجرای این پروژه‌ها در کشور‌های عراق، ازبکستان، سودان، نیجریه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و افغانستان و ... اشاره کرد.

گفتنی است،  هم اکنون ۷۰ درصد صادرات خدمات فنی و مهندسی کشور مربوط به صنعت آب و برق است که البته هدفگذاری‌ها در حوزه آب و برق صادرات ۵ میلیارد دلاری خدمات است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • سفر به قلب سریلانکا
  • چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟
  • هاشمی: امروز آرزوی دیرینه ورزش محقق شد / نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم +فیلم
  • هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم
  • اولین عرضه خودرو‌های برقی در روز‌های آینده
  • (ویدیو) افتتاح ابرپروژه ایرانی در سریلانکا
  • یک دوئل مرغوب ایرانی در جام حذفی
  • وعده بزرگ و جذاب پائز بعد از ورود به ایران
  • نیوشا ضیغمی خطاب به مردم ایران: خوش‌ به حالمون
  • پوستر «مست عشق»، سوژه خنده کاربران شد