Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم بیدخام روز پنج شنبه در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه امسال هم در صورت انعکاس گزارش مناسب کمک‌هایی از وزارت کشور در این خصوص دریافت خواهد شد، افزود طرح نماد نیازمند آموزش به والدین و معلمان است تا در صورت بروز هرگونه آسیب از سوی دانش آموزان به سرعت مداخلات لازم صورت پذیرد.

وی اظهار داشت: در این طرح وقتی معلمی نشانه‌های افسردگی، خودکشی، اعتیاد و غیره را در دانش آموز مشاهده می‌کند، باید آموزش‌های لازم را دیده باشد که چگونه برخورد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آموزش، غربالگری و مداخله از مهم‌ترین ویژگی‌های طرح نماد است: گفت: آموزش مهارت به دانش آموزان، والدین و کارکنان مدارس به‌صورت عمومی در این طرح اولویت دارد.

بیدخام اضافه کرد: دانش‌آموزانی که نشانه محرز دارند یا در معرض خطر هستند بعد از دریافت اطلاعات از والدین و معلم، تشخیص‌ها توسط مشاور مدرسه انجام می‌شود و بررسی خواهد شد چه خدمتی باید به آن‌ها ارائه شود و اگر امکان‌پذیر بود در مدرسه و اگر ممکن نبود به مراکز مشاوره آموزش‌وپرورش و مراکز ذیصلاح معرفی می‌شوند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین به مشارکت جدی معلمان پرداخت و توضیح داد: اگر دانش آموزی در بین تنش و دعوای خانواده باشد و تحت فشارهای وارده به خودکشی فکر کند، معلم مدرسه با دریافت نشانه‌ای از آن دانش آموز، به سرعت به مراقب بهداشتی و مشاور مدرسه اطلاع می‌دهد و به تناسب آسیب مداخلات لازم صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: گرچه اجرای طرح نماد بر عهده آموزش و پرورش است، اما مشارکت و حمایت ۹ دستگاه از جمله دانشگاه علوم پزشکی، کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد برکت، دادگستری، برنامه و بودجه و نیروی انتظامی نیز همواره وجود دارد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به آمار فزاینده معضلات و آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان باید مهارت‌های ۱۰ گانه از جمله نه گفتن، جرأت ورزی، مقابله با استرس و غیره را یاد بگیرند.

بیدخام یادآور شد: دانش آموزان آینده سازان ایران اسلامی هستند و بعد از نهاد خانواده، مدرسه مهم‌ترین مرکز تعلیم و تربیت به شمار می‌آید و با توجه به آمار ۲۵۰ هزار دانش آموز در سطح استان قزوین؛ توانمند سازی آنان در برابر آسیب‌های اجتماعی بسیار ضروری است.

۶۰۱۲*۹۹۲۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس دانش آموزان اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها

وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته سلامت پیامی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی به مناسبت هفته سلامت پیامی صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

««سلامتی» از مواهب عظیم الهی و در برگیرنده سلامت جسمانی، معنوی، روحی و اجتماعی انسان و به فرموده مقام معظم رهبری، سلامت جز مسائل درجه یک هر کشوری است.

اهمیت و جایگاه این مقوله در نظام آموزش و پرورش به گونه‌ای است که ساحت تربیت زیستی و بدنی یکی از ساحت‌های شش‌گانه تعلیم و تربیت است و در سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش بر ارتقای سلامت جسمی و روحی دانش آموزان و معلمان تأکید شده است.

هفته سلامت که همه ساله با هدف ارتقای آگاهی و ترویج فرهنگ سلامت برگزار می‌شود در سال ۱۴۰۳ با شعار محوری «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» به منظور حساس کردن جامعه نسبت به مشارکت خانواده‌ها در مردمی سازی سلامت، فرصت مغتنمی است تا در مدرسه به عنوان دریچه خدمات اجتماعی با نگاهی ویژه به ظرفیت‌ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی منطقی و شایسته در جهت پیشگیری از بیماری‌ها در قالب برنامه‌های منسجم همراه با مشارکت در مسیر تحقق سلامت دانش آموزان عزیز گام برداریم.

مدرسه به عنوان نقطه اتکای دولت و ملت در پیشرفت همه جانبه و خط مقدم ارتباط با خانواده‌ها، می‌تواند گام مؤثری در نهادینه سازی آموزه‌های بهداشتی و ارتقای سلامت جامعه بردارد و دانش آموزان هم می‌توانند به عنوان سفیر سلامت برای خود، همسالان و خانواده خود در ارتقای سواد سلامت و بهداشت عمومی نقش آفرین باشند.

ضمن تبریک هفته سلامت، با ارج نهادن به شهدای مدافع سلامت و قدردانی از تلاش‌های ارزنده دست‌اندرکاران بخش سلامت و آموزش کشور، از خداوند متعال سعادت، سربلندی و توفیق روزافزون همگان را خواستارم.»

کد خبر 746603

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • پرداخت بدهی دو زندانی توسط دانش‌آموزان مدرسه بیان رفیع
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • هدیه ۲۰۰ میلیون ریالی معلم قزوینی برای بازسازی سالن اجتماعات مدرسه
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس بافق +عکس
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس بافق