Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، احمد حاج علی‌زاده گفت: ساخت ۴۰ مرکز درمان‌بستر با هدف تقویت زیرساخت‌های بهداشتی در مناطق محروم و روستایی در دستور کار بنیاد علوی قرار گرفته است.

وی وسعت هر یک از مراکز درمان‌بستر را یک‌هزار و ۱۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ‌بر ۳۰ میلیارد ریال دانست و گفت: تجهیز و تأمین نیرو در مراکز درمان‌بستری که توسط بنیاد علوی ساخته می‌شود به عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون توانمندسازی و مشارکت‌های مردمی بنیاد علوی کشور با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری میان بانک سینا، دفتر مناطق محروم ریاست‌جمهوری، بنیاد و استانداری‌ها افزود: در قالب این تفاهم‌نامه از سال ۹۵ تاکنون سه‌هزار و ۵۲۵ طرح با ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار با ظرفیت اشتغال زایی برای ۲۷ هزار نفر از ساکنین مناطق محروم و روستایی مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

حاج علی‌زاده با بیان اینکه بنیاد علوی با همکاری وزارت بهداشت در جهت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و حفظ سلامت جامعه هدف مناطق محروم، ۸۰ هزار مادر باردار و شیرده را با توزیع سبد غذایی تحت‌پوشش قرار داده است، گفت: سالانه یک میلیون سبد غذایی در بین مادران باردار و شیرده توزیع می‌شود.

معاون توانمندسازی و مشارکت‌های مردمی بنیاد علوی کشور تأمین مسکن برای خانواده‌های دو معلول، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای ۱۰ هزار نفر از دانشجویان مناطق محروم، ساخت ۶ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی برای خانواده‌های معلول را از دیگر اقدامات بنیاد علوی دانست.

وی با بیان اینکه بنیاد علوی با تصویب هیات‌امنای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، بخشی از مصالح مورد نیاز جهت ساخت واحد‌های مسکونی مناطق زلزله‌زده و سیل‌زده کشور را تأمین می‌کند، گفت: هم‌اکنون در ۱۴ نقطه کشور طرح عمران و آبادانی توسط بنیاد علوی در حال اجراست.

انتهای پیام/

20 / 20 بنیاد علوی معاون توانمندسازی و مشارکت‌های مردمی بنیاد علوی کشور احمد حاج علی‌زاده ساخت ۴۰ مرکز درمان‌بستر تقویت زیرساخت‌های بهداشتی مناطق محروم و روستایی تجهیز و تأمین نیرو در مراکز درمان‌بستری توزیع

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بنیاد علوی احمد حاج علی زاده تقویت زیرساخت های بهداشتی مناطق محروم و روستایی توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۳۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور دادستانی برای تخریب تمام ویلا‌های باغ‌سرهنگ توسکستان

دادستان مرکز استان گلستان برای بررسی موضوع برداشت شن و ماسه در منطقه جنگل "باغ شاه" به توسکستان گرگان رفت و دستور داد که تمام ویلا‌های باغ‌سرهنگ توسکستان تخریب شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان،  پس از انتشار ویدیویی از برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه منطقه باغ شاه جنگل توسکستان و آسیب به درختان این منطقه، دادستان مرکز استان گلستان برای بررسی به این‌منطقه رفت.

محمود اسپانلو گفت: در این بازدید مدیران چند دستگاه مرتبط نیز برای ارائه توضیحات به این محل فراخوانده شدند.

وی گفت: پس از بررسی و شنیدن نظر کارشناسان دستور توقف عملیات برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه در عمق جنگل‌های هیرکانی در منطقه "باغ شاه" توسکستان صادر و بلافاصله دیشب همه ماشین آلات برداشت از منطقه خارج و ورودی جاده منتهی به این‌منطقه با خاک مسدود شد.

دادستان مرکز استان گلستان  گفت: برای همه مدیرانی هم که با صدور مجوز‌ها بستر را برای برداشت شن و ماسه و تخریب این جنگل فراهم کردند، پرونده تشکیل شد.

وی به منطقه معروف به باغ‌سرهنگ توسکستان رفت و دستور داد تمام ویلا‌های ساخته شده در این منطقه که بدون مجوز تغییر کاربری و ساخت و ساز شده است، در اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی تخریب شود.

اسپانلو گفت: همه مدیران مرتبط هم که با نظارت نکردن ِ خود، سبب شدند طی یک سال این منطقه به شهرک تبدیل شود به جهت ترک فعل تحت تعقیب قضایی قرار می‌گیرند.

جنگل توسکستان گرگان بخشی از محدوده جنگل‌های هیرکانی است که به عنوان میراث جهانی در یونسکو ثبت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • آماده باش دستگاه‌های خدمت رسان در بخش یزدان آباد
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • دستور دادستانی برای تخریب تمام ویلا‌های باغ‌سرهنگ توسکستان
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • آغاز لوله گذاری آبرسانی در مناطق حاشیه ای خرمشهر
  • آغاز لوله‌گذاری آبرسانی به روستا‌های محروم خرمشهر
  • اهداء قرآن ویژه فلسطین به هیئت اعزامی آستان قدس رضوی در کشور مالزی