Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان سنجش آموزش کشور از پذیرش ۳۵۰ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر ابراهیم خدایی در حاشیه بازدید از جلسه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی، در جمع خبرنگاران گزارشی از تعداد داوطلبان این آزمون ارائه داد و گفت: آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ به همراه اولین مرحله المپیاد علمی دانشجویی کشور در ۶ گروه آموزشی و ۱۳۱ کدرشته برای تمامی دانشگاه‌های دولتی و غیر دولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ۶۱۴ هزار و ۸۸۳ داوطلب امروز ۲۳ و فردا ۲۴ خرداد ۹۸ برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که از تعداد ۶۱۴ هزار و ۸۸۳ داوطلب این آزمون تعداد ۳۰۸ هزار و ۵۴ نفر معادل ۵۰.۱۰ درصد داوطلبان زن و تعداد ۳۰۶ هزار و ۸۲۹ نفر معادل ۴۹.۹۰ درصد داوطلبان مرد هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: در گروه علوم انسانی ۳۸۵ هزار و ۶۴۰ داوطلب در ۴۵ کد رشته، در گروه علوم پایه ۳۳ هزار و ۶۷۸ داوطلب در ۱۷ کد رشته، در گروه فنی و مهندسی ۱۳۰ هزار و ۴۰۶ داوطلب در ۲۴ کد رشته، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی ۱۷ هزار و ۸۵۱ داوطلب در ۲۳ کد رشته، در گروه هنر ۴۵ هزار و ۹۱۳ داوطلب در ۱۳ کد رشته و در گروه دامپزشکی یک هزار و ۳۹۵ داوطلب در ۹ کد رشته به رقابت می‌پردازند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: از میان ۶۱۴ هزار و ۸۸۳ داوطلب شرکت کننده، تعداد ۴۰ هزار و ۶۶۹ داوطلب نیز در کدرشته های دوم (شناور) شرکت کرده‌اند که از این تعداد ۱۸ هزار و ۳۹۳ نفر معادل ۴۵.۲۳ درصد داوطلبان زن و تعداد ۲۲ هزار و ۲۷۶ نفر معادل ۵۴.۷۷ درصد داوطلبان مرد هستند و داوطلبانی که در کد رشته‌های دوم شرکت کرده‌اند باید علاوه بر کد رشته اصلی خود، کارت آزمون کد رشته دوم یا شناور را نیز دریافت کنند.

دکتر خدایی گفت: در آزمون صبح امروز پنجشنبه ۲۳ خرداد ۲۹۹ هزار و ۵۶۴ داوطلب در ۳۲ کد رشته، در بعدازظهر نیز ۸۲ هزار و ۶۷۸ داوطلب در ۶۳ کد رشته و در صبح جمعه ۲۴ خرداد ۲۷۳ هزار و ۳۱۰ داوطلب در ۳۶ کد رشته به رقابت می‌پردازند.

وی در خصوص ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ نیز اظهار کرد: حدوداً ۱۶۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ پذیرش خواهند شد که با احتساب استعدادهای درخشان این آمار به حدود ۱۹۰ هزار داوطلب خواهد رسید و سال گذشته ۱۳۰ هزار نفر در دوره ارشد پذیرش شد که با توجه به روند کاهشی داوطلبان در سال جاری به نظر می‌رسد امسال نیز همین تعداد در دانشگاه آزاد پذیرفته می‌شوند، لذا پیش بینی می‌شود حدود ۱۵۰ هزار داوطلب کل ورودی این آزمون در همه زیر نظام‌های آموزشی برای امسال باشد.

دکتر خدایی با بیان اینکه کارنامه اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ اواسط تیر ماه جاری منتشر خواهد شد، افزود: نتایج نهایی این آزمون اواخر شهریور ماه منتشر خواهد شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: سهمیه‌ای در آزمون کارشناسی ارشد امسال برای داوطلبان مناطق سیل زده نخواهیم داشت چرا که زمان برگزاری این آزمون به تعویق افتاده است.

وی در خصوص کاهش ۱۲۰ هزار نفری داوطلبان آزمون ارشد سال ۹۸ نیز گفت: خروجی دوره کارشناسی ما در دانشگاه‌ها حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار نفر است طبیعتاً ظرفیت‌های آزمون ارشد نیز بر اساس این خروجی تدوین می‌شود؛ لذا ما به یک تعادلی در ورودی و خروجی دانشگاه‌ها رسیده‌ایم و طبیعتاً انتظار داریم تعداد پشت کنکوری‌های آزمون ارشد کمتر باشد و این روند حتماً افزایشی نخواهد شد قاعدتاً سال آینده هم تعداد داوطلبان ما افزایش نخواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان سنجش آموزش کشور ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد نتایج آزمون کارشناسی ارشد 98 وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین ظرفیت پذیرش در آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی

به گزارش خبرنگار مهر، آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های داروسازی با هدف تأمین نیروی انسانی متعهد و متخصص با برگزاری آزمون کتبی در ۴ مرداد ۱۴۰۳ برگزار می شود.

مهلت نام نویسی و ارسال مدارک تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به صورت اینترنتی است.

آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های تخصصی داروسازی برای پذیرش دانشجو در رشته های اقتصاد و مدیریت دارو، کنترل دارو، فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماکوگنوزی، زیست فناوری دارویی، سم شناسی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، داروسازی هستهای، نانوفناوری دارویی، زیست مواد دارویی و نوتراسیوتیکس برگزار می شود.

مدارک مورد نظر ثبت نام در دفترچه راهنمای ثبت نام در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی درج شده است و داوطلبان باید مدارک لازم را اسکن کرده و بارگذاری کنند.

فهرست دانشگاه های پذیرنده اولیه بوده و ممکن است در اعلام نهایی تغییراتی در رشته های مختلف انجام شود. تغییرات احتمالی تا زمان انتخاب رشته اعلام می شود.

جدول ظرفیت اولیه پذیرش در رشته های دکتری تخصصی (Ph.D) داروسازی سال ۱۴۰۳

رشته دانشگاه های علوم پزشکی ظرفیت عادی ظرفیت شهریه پرداز
اقتصاد و مدیریت دارو تهران/ شهیدبهشتی ۷ نفر ۲ نفر
داروسازی سنتی اهواز/ تبریز/ تهران/ شاهد/ شهیدبهشتی/ شیراز/ مازندران/ مشهد/ ایران ۱۵ نفر ۶ نفر
داروسازی هسته ای تهران/ مازندران ۴ نفر ۲ نفر
داروسازی بالینی اصفهان/ تبریز/ تهران/ شهیدبهشتی/ شیراز/ مازندران/ مشهد ۳۷ نفر ۹ نفر
زیست فناوری دارویی اصفهان/ تبریز/ تهران/ شیراز/ کرمان/ مشهد/ انستیتو پاستور ایران ۲۰ نفر ۸ نفر
زیست مواد دارویی تبریز/ تهران/ زنجان/ کرمانشاه ۹ نفر ۴ نفر
سم شناسی اهواز/ تهران/ شیراز/ کرمان/ مازندران/ مشهد/ آزاد تهران (علوم دارویی)/ تبریز ۱۷ نفر ۹ نفر
شیمی دارویی تبریز/ تهران/ شهیدبهشتی/ مازندران/ مشهد/ اصفهان ۱۹ نفر ۶ نفر
فارماسیوتیکس اصفهان/ اهواز/ تبریز/ تهران/ زنجان/ شهیدبهشتی/ شیراز/ کرمان/ مازندران/ مشهد/ کرمانشاه ۲۸ نفر ۱۰ نفر
فارماکوگنوزی اصفهان/ تبریز/ تهران/ شیراز/ کرمان/ کرمانشاه/ مازندران/ مشهد ۱۷ نفر ۸ نفر
کنترل دارو و فراورده های آرایشی و بهداشتی تبریز/ تهران/ زنجان/ شیراز/ کرمان/ مشهد ۱۳ نفر ۵ نفر
نانوفناوری دارویی اصفهان/ تبریز/ تهران/ زنجان/ شهیدبهشتی/ شیراز/ مازندران/ مشهد/ همدان ۲۱ نفر ۷ نفر
نوتراسیوتیکس (شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکی) تهران ۲ نفر یک نفر
جمع کل ۲۸۶ نفر ۲۰۹ نفر ۷۷ نفر

دانشگاه های علوم پزشکی کشور تعهدی در قبال اسکان و تامین خوابگاه ندارند و بر اساس امکانات موجود، خوابگاه در اختیار دانشجو قرار می دهند. داوطلبان جهت دریافت اطلاعات بیشتر باید به سایت اینترنتی دانشگاه یا مرکز مورد نظر مراجعه کنند.

دبیرخانه شورای آموزش داروسازی و تخصصی و مرکز سنجش آموزش پزشکی در مورد ارائه یا عدم ارائه خوابگاه هیچگونه مسؤولیتی ندارند.

تحصیل در دوره های شهریه پرداز مستلزم پرداخت شهریه است که مبلغ آن توسط دانشگاه اعلام خواهد شد.

کد خبر 6080357

دیگر خبرها

  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • نام نویسی بیش از 23 هزار داوطلب هرمزگانی در مرحله اول کنکور
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • آخرین مهلت توزیع کارت کنکور؛ آغاز رقابت داوطلبان از فردا
  • داوطلبان زن کنکور سراسری ۲ برابر داوطلبان مرد در گیلان
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان جذب فراگیر کارشناسی ارشد
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان فراگیر ارشد/ مجوز ثبت نام به هیچ یک از موسسات آموزشی ندادیم
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان فراگیر ارشد/ مجوز ثبت نام برای هیچ یک از موسسات آموزشی ندادیم
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان فراگیر ارشد
  • تعیین ظرفیت پذیرش در آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی