Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر احمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بالگرد اطفای حریق از جمله امکانات مورد نیاز است که در مازندران مستقر نیست و در زمان وقوع آتش سوزی در جنگل‌ها، می‌بایست از استان‌های تهران و البرز درخواست اعزام بالگرد بکنیم.

وی ادامه داد: هرچند در این سال‌ها روند اعزام بالگرد اطفای حریق به استان مازندران از ۲۴ ساعت به یک ساعت کاهش یافته است اما با توجه به شرایط جغرافیایی جنگل‌های استان که خاموش کردن آتش با ماشین به سختی امکانپذیر است وجود این بالگرد در منطقه می‌تواند کارکرد بیشتر و بهتری را در این مواقع داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گفته مدیر کل بحران استانداری مازندران پیش از این و در زمان وقوع آتش سوزی در جنگل‌های استان طی نامه نگاری با سازمان‌های مرتبط در تهران همچون یگان ویژه منابع طبیعی، بالگرد به این استان اعزام می‌شد که انجام این روند و پروسه امضای درخواست، زمان ۲۴ ساعته صرف می شد.

احمدی گفت: بالگردها قابلیت حمل سه هزار لیتر آب در هر سورت پرواز را دارند و فاصله میان نقطه آبگیری و آتش سوزی در پرواز این بالگردها تأثیر دارد به طوریکه حجم زیاد آب حرکت بالگرد را تحت الشعاع قرار می‌دهد و برای همین نباید این فاصله بیشتر از ۱۵ دقیقه باشد.

وی ادامه داد: مازندران بخاطر داشتن سد، آبگیر و آب بندان های متعدد زیر ساخت و ظرفیت به اندازه برای استقرار بالگرد اطفای حریق را دارد و هم اکنون این مناطق رصد و شناسایی شده است.

**ضرورت استقرار بالگرد اطفای حریق جنگل‌ها در مازندران

احمدی مشکلات مالی دولت و عدم توانایی برای اختصاص یک فروند بالگرد به هر استان را اصلی ترین علت در عدم تخصیص این نوع بالگرد به استان مازندران عنوان کرد و گفت: برغم این شرایط درخواست کردیم تا یک فروند بالگرد اطفای حریق جنگل‌ها که در کشور موجود است پایگاه و آشیانه آن در استان مازندران مستقر شود تا در زمان وقوع حوادث سرعت عمل بالاتر رود.

وی همچنین از کمبود ماشین‌های سبک کمک دار به عنوان بخش دیگری از مشکلات در زمینه اطفای حریق جنگل‌های مازندران نام برد و افزود: این ماشین‌ها می‌توانند با سرعت بالا در مناطق جنگلی حرکت بکنند.

به گفته مدیر کل بحران مازندران، این ماشین‌ها که مجهز به مخزن‌های آب با حجم پنج هزار لیتری هستند می‌توانند در زمان وقوع آتش سوزی جنگل‌ها به خوبی وارد عمل شوند.

احمدی با اشاره به اینکه ۱۷ دستگاه ماشین سبک کمک دار اخیراً به ادارات منابع طبیعی ساری و غرب استان مازندران اختصاص داده شد، گفت: اما این تعداد ماشین نمی‌تواند جوابگوی نیازها باشد.

وسعت جنگل‌های مازندران یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار است که بنا به اعلام منابع طبیعی این استان، وسعت آتش سوزی جنگل‌های مازندران پارسال با کاهشی تقریباً ۳۰ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۶ به ۱۱۰ هکتار رسید.

/ ‏۱۸۹۹/‏۲۰۹۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی مازندران آتش سوزی جنگل مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۴۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) ۱۰ کشته در برخورد دو بالگرد نظامی در مالزی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • نوجوان ۱۶ ساله ناپدید شده در جنگل‌های رامسر پیدا شد
  • نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی برگزار می‌شود
  • چرخه اقتصادی کشور وابسته به قشر کارگر است
  • سپاه به هیچ جریان سیاسی وابسته نیست
  • شرایط عجیب در پورتو؛ سرنوشت سرمربی طارمی وابسته به یک انتخابات!‏
  • سرنوشت سرمربی طارمی وابسته به یک انتخابات!‏
  • وضعیت تجهیزات آتش نشانی در ایران چگونه است؟
  • نجات گردشگران ناپدید شده در جنگل‌های سوادکوه
  • (ویدیو) ۱۰ کشته در برخورد دو بالگرد نظامی در مالزی
  • ضرورت تجهیز دهیاری‌های دره‌شهر به تجهیزات اطفای حریق