Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@19:35:51 GMT

یکی از مؤلفه های رونق تولید، بهبود فضای کسب و کار است

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۵۳۶۶

یکی از مؤلفه های رونق تولید، بهبود فضای کسب و کار است

دژپسند، یکی از مؤلفه های رونق تولید را بهبود فضای کسب و کار دانست و گفت: در اقتصاد ایران با توجه به اینکه حدود ۸۵ درصد واردات، واردات کالاهای سرمایه ‌ای، واسطه ‌ای و مواد اولیه است؛ بنابراین تجارت فرامرزی اهمیت بیشتری پیدا می‌ کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «فرهاد دژپسند»، وزیر اقتصاد و دارایی، امروز (پنج شنبه 23 خرداد) به منظور بازدید از بندر امام خمینی (ره)، به خوزستان سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دژپسند، در حاشیه بازدید از پروژه های اقتصادی بندر امام (ره)، در جمع خبرنگاران، یکی از مؤلفه های شعار «رونق تولید» را بهبود فضای کسب و کار دانست و اظهار کرد: واردات کالا در برخی مواقع ممکن است به تولید آسیب وارد کند ولی در ساختار اقتصادی که تجارت فرامرزی دارای اهمیت است این موضوع آسیبی به اقتصاد وارد نمی کند.

 

وزیر اقتصاد و دارایی، با اشاره به اینکه در اقتصاد ایران با توجه به اینکه حدود ۸۵ درصد واردات، واردات کالاهای سرمایه ‌ای، واسطه ‌ای و مواد اولیه است؛ بنابراین تجارت فرامرزی اهمیت بیشتری پیدا می‌ کند، افزود: در شرایطی که در تحریم قرار داریم تامین کالاهای اساسی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

 

وی به بازدید خود از بخش اقتصادی بندر امام (ره) اشاره کرد و اذعان داشت: در این سفر از بندر و گمرک این شهرستان بازدیدی داشتم که خوشبختانه در سه ماه اول سال نسبت به مدت مشابه سال قبل واردات کالاهای اساسی رشد قابل توجهی داشته و مردم نباید از نگران تامین کالاهای اساسی خود باشند.

 

وی با بیان اینکه همچنین فرایند تحلیه و ترخیص در این بندر روان است و به خوبی در حال انجام است، اضافه کرد: این بندر جزء بنادر بسیار پیشرفته کشور و نسل سوم است که در کنار کالاهای بندر برای واردات و صادرات، واحدهای صنعتی هم ایجاد شده که در راستای تامین کالاهای اساسی نقش پررنگی دارند.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس اردبیل خبرگزاری شبستان بیرجند وهابیت مسجد شبستان بیرجند دهه کرامت روزنامه مریم داوری فرهاد دژپسند بندر امام خمینی وزیر اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول

از ابتدای سال تا پایان روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ بیش از ۲ میلیارد و ۴۸۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تازه‌ترین آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که طی 28 روز ابتدایی سال جاری، 533 میلیون دلار ارز جهت واردات کالاهای اساسی و دارو با نرخ 28 هزار و 500 تومان تامین شد.جزئیات ارز پرداختی به واردات/ سهم کدام بخش بیشتر بود؟
 


کالاهای تجاری و بازرگانی نیز 1378 میلیون دلار را با میانگین قیمت 41 هزار تومان طی این مدت به خود اختصاص داد و این رقم برای واردات در مقابل صادرات عدد 485 میلیون دلار را با نرخ توافقی نشان می دهد.تامین ارز گروه خدمات نیز 88 میلیون دلار بوده است.


شایان ذکر است، در مجموع یک میلیارد و 863 میلیون دلار ارز صنایع تامین شده است. تامین ارز صنایع به دو صورت نیمایی و توافقی بوده است. صنایع حمل و نقل و خودرو به ترتیب 305 و 158 میلیون دلار ارز نیمایی و توافقی دریافت کردند.

همچنین، تامین ارز نیمایی «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک»، «صنایع معدنی»، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» و «منسوجات» به ترتیب معادل 106، 88، 59 و 126 میلیون دلار صورت گرفته است؛ این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ، 26، 111، 73 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، 694 میلیون دلار ارز نیمایی و 116 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

این گزارش حاکی است، تاکنون طی 18 حراج شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران، 2461 قطعه شمش یک کیلوگرمی با عیار 995 در هزار  در تالار  معاملات طلا مورد معامله قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گران شدن این کالاها تخلف است!
  • تاثیر دلار تلگرامی روی کالاهای وارداتی چه قدر است؟
  • استان اردبیل جزو ۱۰ استان برتر در بهبود فضای کسب و کار می‌شود
  • میزان اختصاص ارز واردات و نرخ آن اعلام شد
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول
  • رشد ۷۲ درصدی تخلیه کالاهای اساسی در بندر انزلی
  • امنیت در سرمایه گذاری باعث رونق تولید می‌شود
  • تاکید مدیر کل هنر‌های تجسمی وزارت ارشاد بر رونق اقتصاد هنر
  • یاداشت|متنوع سازی مبادی واردات یک ضرورت است
  • منع واردات کالاهای تولید داخلی/ حمایت بیشتر از تولید داخل با مشارکت ذینفغان