Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام معاون شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: تخلفات بعد از احداث واحد صنعتی به شرکت شهرک‌ها مربوط نمی‌شود، تعریف نوع صنایع در ناحیه صنعتی مربوط به وظایف شرکت شهرک‌ها است که این امرهم مجوزهای خاص خود را دارد چرا که بسته به فاصله با مرکز شهرستان ایجاد صنایع محدودیت دارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عیسی بهمنی پیش  از ظهرامروز (پنجشنبه) در جلسه شورای اسلامی شهرستان اصفهان که در فرمانداری اصفهان برگزار شد، درخصوص وظایف این شرکت اظهارکرد: وظیفه شرکت شهرک‌های صنعتی را باید مدنظر داشت وهرگونه دایرشدن واحدهای صنعتی چه در مناطق صنعتی و چه خارج از آن بدون استعلامات ادارات مربوطه امکان پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر لزوم صدور مجوز آلاینده نبودن یک صنعت توسط اداره محیط زیست افزود: اگر صنعتی امروز به آلایندگی رسیده در ابتدای کار آلاینده نبوده است که توانسته مجوز راه‌اندازی را اخذ کند و به احتمال زیاد در مراحل توسعه‌ای آن صنعت منجر به آلایندگی شده است، در اینجا شرکت شهرک‌های صنعتی حق خلعیت آن‌ها را ندارد، بلکه این امر در حوزه وظایف اداره محیط زیست است.

قائم مقام معاون شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان با تأکید بر اینکه وظیفه این شرکت شناسایی و دایر کردن منطقه صنعتی است، تصریح کرد: این امر نیازمند استعلامات خاص از ارگان‌های مربوطه است و دایرشدن یک شهرک صنعتی درخوشبینانه‌ترین حالت بیش از یک سال طول می‌کشد که در اکثر موارد زمان راه اندازی آن‌ها بیش از این بوده چرا که اگر قرار باشد هرهفته برای یک شهرستان جلسه‌ای برگزار شود با داشتن ۲۴ شهرستان در استان این جلسات ۲۴ هفته به طول می‌انجامد.

وی با اشاره به اینکه تخلفات بعد از احداث واحد صنعتی به این شرکت مربوط نمی‌شود، اظهار کرد: تعریف نوع صنایع در ناحیه صنعتی مربوط به وظایف شرکت شهرک‌ها است که این امرهم مجوزهای خاص خود را دارد چرا که بسته به فاصله با مرکز شهرستان ایجاد صنایع محدودیت دارد و صنایع آلاینده نمی‌توانند به راحتی در این مناطق ایجاد شوند و هرگونه اقدام آن‌ها منوط به صلاح دید محیط زیست خواهد بود.

بهمنی با اشاره به اینکه آبادسازی مناطق صنعتی از دیگر وظایف شرکت شهرک‌های صنعتی استان است، گفت: طبق قانون برخی خدمات در این شهرک‌ها باید پس از تکمیل و ساخته شدن ۵۰ درصدی شهرک صورت بگیرد، اما شرکت شهرک‌ها فراتر از قانون و جلوتر از مدت تعین شده به اجرای زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، گاز و آسفالت و دیگر موارد پرداخته‌اند و این شهرک برای دولت هزینه‌ای نداشته و هزینه‌های آن صرفاً از فروش زمین به واحدهای صنعتی تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته تنها ۱۲ درصداز کل درآمد شرکت شهرک‌ها صرف امور جاری شد، افزود: مابقی درآمد شرکت شهرک‌ها برای دیگر امور شهرک‌های صنعتی هزینه شد اما توقعات به حق صنعتگران استان بالا است و متأسفانه بودجه شرکت محدود است.

قائم مقام معاون شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان با تأکید بر توجه این شرکت به شهرک‌های صنعتی در مناطق محروم گفت: تلاش ما همواره رسیدگی به شهرک‌های مناطق محروم‌تر بوده و سرعت ایجاد اشتغال و پیشرفت بیشتر از گذشته باشد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شرکت شهرک های صنعتی اصفهان شورای اسلامی شهرستان اصفهان صنایع آلاینده مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۵۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته

سیجانی مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان تهران در نشست خبری گفت:گام نخست ما توسعه واحدهای صنعتی است،در استان تهران حدود ۳۸ شهرک صنعتی وجود دارد و بزرگ ترین شهرک دولتی و خصوصی بزرگ شکور در تهران قرار دارد. شهرک هایی صنعتی شنزار و شمس آباد، شهرک های خصوصی و دولتی هستند که بزرگ ترین شهرک صنعتی در ایران هستند.

او افزود:درحال حاضر، در استان حدود ۱۱هزار واحد صنعتی دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد ۵۵ تا ۶۰ درصد آن ها شهرک های صنعتی هستند. یکی از مشکلات بزرگی که شهرک های صنعتی با آن مواجه هستند، بحث نقدینگی و تامین مالی است.

به گفته او، سیاست های بانک مرکزی در ارائه تسهیلات، از سال گذشته روند انقباضی را طی کرده است و این موضوع تامین ارز را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

سیجانی بیان کرد:سال گذشته ۲۰۰ واحد راکت صنعتی احیا و راه اندازی شد به طوری که هنوز ۴۰۰ واحد هم باید احیا شود ،همچنین افزایش سرمایه برای واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت:مهم ترین بحثی که واحد های تولیدی با آن مواجه هستند، بحث تامین ارز و تامین ریال است که توزیع و توسعه واحد ها را با مشکل مواجه کرده است. برای آنکه جهش هایی در شهرک های صنعتی صورت گیرد، نیاز است تا بانک ها به ویژه بانک مرکزی همراهی بیشتری داشته باشد. پس باید اشاره کرد که تامین ارز و تامین ریال، بحث قابل توجهی است که نیازمند همراهی بانک ها برای ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی است.

سیجانی اضافه کرد:توسعه شرکت های دانش بنیان یکی از اهداف سازمان صمت است به طوری که واحدهای کوچک به سمت دانش بنیان شدن پیش می روند ،سال گذشته ۱۰۷ واحد ما مجوز دانش بنیان را اخذ کردند.

به گفته او، ۱۷ درصد صادرات کشور مختص به واحدهای تولیدی و صنعتی است.

سیجانی در پاسخ به این سوال که نحوه نظارت بر روی کالاهای اساسی چگونه است؟ گفت:بازدید های نظارتی بر روی کالاهای اساسی انجام می شود ،اتاق اصناف، صمت، تعزیرات بر روی کالاها نظارت می کنند ،اگر قیمت جدیدی از سوی سازمان حمایت اعلام رسمی نشود ،افزایش قیمت غیر قانونی است.

به گفته مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران،اگر کالایی  که وارد می شود اسناد گمرکی نداشته باشد ضن قاچاق محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • شهرک‌های صنعتی در باوی احداث می‌شوند
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • احداث چند شهرک صنعتی در باوی
  • آتش سوزی مهیب در یک واحد صنعتی شهرک شکوهیه قم
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اطفا شد
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم ‌+ تصویر
  • اجرای پروژه فاضلاب شهرک صنعتی گلپایگان