Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزارجریبی شرایط بهره‌مندی مودیان مالیاتی از تبصره ماده ۱۰۰ و معافیت‌های مالیاتی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «علی‌اصغر هزارجریبی» امروز(پنجشنبه ۲۳ خرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد:  بر اساس قانون تمامی صاحبان مشاغل که مجموعه فروش کالا و خدماتشان در سال ۱۳۹۷ حداکثر از مبلغ ۸۲۸ میلیون تومان تجاوز نکند مشمول تبصر ماده ۱۰۰ می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل امو مالیاتی استان گلستان ادامه داد: امسال این عدد بهره‌مندی از ماده ۱۰۰، ۳۰ برابر افزایش یافته است و  افراد که مالیاتشان تا سقف ۲ میلیون و ۵۰۰ باشد بدون افزایش مالیاتش قطعی می‌شود و از مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۵ میلیون تومان پنج درصد، از پنج میلیون تا ۱۰ میلیون تومان ۹ درصد و از ۱۰ میلیون به بالا ۱۵ درصد افزایش مالیات خواهد داشت.


هزارجریبی خاطرنشان کرد: اکثر مالیات‌های ما در استان تا سقف ۲ میلیون و ۵۰۰ است و می‌توانند مالیات خود را قطعی کنند.


وی یادآور شد: در سال گذشته بر اساس این دستورالعمل ۴۰ درصد مالیات‌ها را قطعی کردیم و این افراد دیگر نیازی نیست فرم اظهار نامه را که در چند صفحه است تکمیل کنند ولی باید در سامانه این فرم را تائید کنند و بیان کنند که ماده ۱۰۰ را قبول دارند.

 

مدیرکل امو مالیاتی استان گلستان با بیان اینکه ۳۱ خرداد آخرین مهلت تسلیم اظهار نامه مالیاتی است، افزود: وصول کننده مالیات هستیم نه دریافت کننده اطلاعات و در این راستا نیاز است اطلاع‌رسانی لازم انجام شود‌.


هزاجریبی گفت: در بحث صنف پزشکان در سال‌های گذشته که بسیاری از پزشکان دستگاه pos خود را جمع کردند و امسال از طریق قانون این پزشکان مکلف به استفاده از دستگاه pos شدند و مردم می‌توانند تخلف‌ها را اطلاع‌رسانی کنند.


وی یادآور شد: امیدواریم به نقطه ای برسیم که بتوانیم از طریق مالیات هزینه‌های جاری کشور را تامین کنیم و بودجه نفت برای هزینه‌های سرمایه‌گذاری اتفاق بیفتد.


مدیرکل امو مالیاتی استان گلستان تاکید کرد: هر شخصی وابسته به شغل معافیتی دارد و بخش کارمندان بیشتر از مشاغل است و معافیت هر شخص تا ۲ میلیون ۳۰۰ است.


هزارجریبی یادآور شد: بیش از این مبلغ و به شکل پله‌کانی میزان مالیات مودیان افزایش می‌یابد‌.


وی افزود: درآمد امسال هنوز ابلاغ نشده و به شکل غیر رسمی بیان شده که درآمد استان بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان است که در سال گذشته بالغ بر ۸۰ ددصد درآمد استان برعهده امور مالیاتی بود.

 

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل خبرگزاری شبستان مجلس وهابیت دانشگاه آزاد اسلامی نیروی انتظامی فارس استان بوشهر تشییع اشتری حسین اشتری فرمانده ناجا ماده ۱۰۰ اظهار نامه مالیاتی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۶۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه کسانی می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایندگان در جلسه علنی امروز در جریان بررسی ایرادت شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی ماده ۱۳ این طرح را اصلاح کردند.

صدر ماده (۱۳) و بندهای (الف) و (ب) و تبصره‌های آن‌ها به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۳- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۷) به ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم الحاق می‌شود:

ماده ۴۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، در موارد زیر مشمول مالیات نمی‌شود:

الف- انتقال ملک مسکونی متعلق به «شخص غیرتجاری بالای هجده سال» در صورتی که:
۱- دوره تملک آن بیش از دو سال باشد و
۲- شخص فوق مالک ملک مسکونی دیگری نباشد.

تبصره ۱- عایدی سرمایه حاصل از انتقال ملک مسکونی متعلق به «سرپرست خانوار» در صورتی که دوره تملک آن بیش از دو سال باشد و شخص فوق صرفاً یک ملک مسکونی دیگر داشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود. در خصوص سرپرست خانوار، شرط دوره تملک بیش از دو سال، می‌تواند در هر ۵ سال، یک بار رعایت نشود.

تبصره ۲- در صورتی که اشخاص موضوع این بند نسبت به خرید ملک مسکونی جدید اقدام نمایند و حداکثر ظرف یکسال از زمان خرید آن، نسبت به انتقال ملک مسکونی اولیه دارای شرایط این بند (با رعایت تبصره (۱) این بند) اقدام کنند، انتقال ملک مسکونی اولیه مشمول مالیات نمی‌شود.

تبصره ۳- مجموع کل درآمد اجاره املاک با کاربری مسکونی متعلق به اشخاص غیرتجاری، در طول دوره تملک بر اساس ارزش اجاری موضوع ماده (۵۴) این قانون، مشروط به صدور صورتحساب الکترونیکی اجاره، از عایدی سرمایه همان دارایی کسر می‌شود. تخفیف مذکور تا سقف ۵۰ درصد عایدی سرمایه همان دارایی قابل اعمال است. اعمال این تخفیف پس از اعمال حکم موضوع تبصره (۲) ماده (۴۹) این قانون لحاظ خواهد شد.

تبصره ۴- در خصوص اشخاصی که مالک بخشی از یک یا چند ملک مسکونی هستند، مجموع سهم (دانگ) مالکیت املاک مسکونی تا سقف یک ملک مسکونی کامل با رعایت تبصره (۱) این ماده، مشمول معافیت موضوع این بند می‌شوند و عایدی سرمایه حاصل از انتقال مازاد مالکیت مذکور، مشمول مالیات موضوع این فصل است.

ب- انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی متعلق به «شخص غیرتجاری بالای هجده سال» در صورتی که:

۱- دوره تملک آن بیش از یک سال باشد؛
۲- شخص فوق، مالک تمام یا بخشی از خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی دیگری نباشد.

تبصره ۱- عایدی سرمایه حاصل از انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی متعلق به «سرپرست خانوار» در صورتی که دوره تملک آن بیش از یک سال باشد و شخص فوق صرفاً یک خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی دیگر داشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود. در خصوص سرپرست خانوار، شرط دوره تملک بیش از یک سال، می‌تواند در هر ۵ سال، یک بار رعایت نشود.

تبصره ۲- در صورتی که اشخاص موضوع این بند نسبت به خرید خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی جدید اقدام نمایند و حداکثر ظرف شش ماه از زمان خرید آن، نسبت به انتقال خودروی سواری اولیه دارای شرایط این بند (با رعایت تبصره (۱)) اقدام کنند، خودروی سواری اولیه مشمول مالیات نمی‌شود.

بند ج این ماده نیز حذف شد که در آن آمده بود: «ج- دارایی‌های موضوع بند (۳) ماده (۴) این قانون متعلق به هر «شخص غیرتجاری بالای هجده سال» مجموعاً به میزان یکصد و پنجاه گرم طلای هجده عیار یا معادل آن در هر ۵ سال»

عنوان بند (ه) ماده (۱۳) به بند (د) تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

د- انتقال املاک موضوع ماده (۶۸) و ماده (۷۰) این قانون

عنوان بند (و) ماده (۱۳) به بند (ه) تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

ه- انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون که پیش از استقرار بستر اجرایی تملک شده‌اند، تا سه سال پس از استقرار بستر اجرایی

ز- انتقال «کلیه اراضی با کاربری کشاورزی اعم از باغ‌ها و زمین‌های زراعی و اراضی فاقد کاربری» با دوره تملک بالای سه سال
تبصره - اراضی داخل محدوده شهر و باغ‌ویلاها مشمول معافیت این بند نمی‌باشند.

بند (ح) ماده (۱۳) و تبصره‌های آن به شرح زیر اصلاح شد:

ح- انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون به صورت بلاعوض نظیر هدیه و وقف
تبصره-شرط برخورداری از معافیت این بند، درج بلاعوض بودن در صورتحساب الکترونیکی مربوط است.

عنوان بند (ط) ماده (۱۳) به بند (ج) تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

ج - انتقال ارز حاصل از روش‌های مجاز ورود ارز به کشور به تأیید بانک مرکزی مشروط به رعایت قوانین و مقررات مربوط

تبصره ماده (۱۳) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر شش ماه پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه می‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

کد خبر 6086960

دیگر خبرها

  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • در چه صورتی انتقال دارایی مشمول مالیات نمی‌شود؟
  • مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه
  • مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه کسانی می‌شود؟
  • تکلیف مجلس به سازمان امور مالیاتی برای قبول هزینه‌های دارای صورتحساب الکترونیکی
  • تکالیف سازمان امور مالیاتی در باره صورتحساب الکترونیکی
  • سازوکار تعیین هزینه‌های قابل قبول مالیاتی مشخص شد
  • اصلاح طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!