Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: در جشنواره بیستم خیران مدرسه‌ساز استان نزدیک به ۱۸۰ میلیارد ریال تعهد شده بود که تا کنون ۸۰ درصد آن محقق شده و مابقی نیز در حال انجام است. ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۹ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در بیست‌و‌یکمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز استان مرکزی با اشاره به ماندگاری کار خیران در طول تاریخ بشری اظهار داشت: اقدامات خیرخواهانه خیران استان کار بزرگی است که در طول تاریخ عمرانی، آموزش و پرورش و دیگر عرصه‌های استان باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارهای خیران در عرصه‌های مختلف، برای نسل‌های آینده باقی می‌ماند، میزان و مبلغ کمک خیران مهم نیست مهم اصل اعتقاد و کمک آنها برای انجام دادن این کار خیرخواهانه است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: مسیر حرکت خیران مثل چشمه خروشانی است که به مسیر خود ادامه داده و دائم در حرکت است.

آقازاده بیان کرد: میزان مشارکت خیران خانم در کارهای خرد بسیار بالاتر از آقایان است.

وی عنوان کرد: در جشنواره بیستم خیران مدرسه‌ساز استان نزدیک به 18 میلیارد تومان تعهد شده بود که تا کنون 80 درصد آن محقق شده و مابقی نیز در حال انجام است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: امیدواریم در جشنواره بیست‌یکم میزان مشارکت‌ها بیشتر از گذشته باشد، زیرا امروز بیشتر از گذشته به ساختمان‌های مجهز، استاندارد و مناسب تحصیل برای داشن‌آموزان نیاز داریم.

وداع با پیکر مرحوم حافظی، پدر مدرسه‌سازی ایرانمعرفی استان زنجان به عنوان استان پیشرو و اثرگذار در مدرسه‌سازی"پدر مدرسه‌سازی ایران" یک روز پس از مراسم بزرگداشت درگذشت

آقازاده ادامه داد: ساختمان مدرسه به سبب سیل رفت‌وآمدها و تردد نوجوانان سریع‌تر از دیگر ساختمان‌ها فرسوده می‌شوند.

وی افزود: مجمع خیران مدرسه‌ساز استان مرکزی در کشور پیش‌رو بوده و خیرا ستان مرکزی سابقه طولانی 28 ساله در عرصه مدرسه‌سازی دارند.

استاندار مرکزی با اشاره به درگذشت رئیس مجمع خیران مدرسه‌ساز کشور آقای محمدرضا حافظی تصریح کرد: امثال آقای حافظی در کشور کم نبود، آنها با کارهای خیرخواهانه جاودانه شدند، مرگ حق بوده و همه می‌میرند اما تنها نام نیکو است که از انسان باقی می‌ماند.

آقازاده بیان کرد: از کار خیرخواهانه خیران همین که دانش‌آموز به عنوان آینده‌ساز کشور موفق شود کافی بوده و تلاش آنها در جامعه نمود پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ ع

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون‌ها در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم ناظمی‌جلال شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان با تشکر و قدردانی از رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش به جهت حمایت‌های همیشگی از مجموعه آموزش و پرورش کردستان، حضور چند باره ایشان در این استان را نشان از توجه ویژه وزارت آموزش و پرورش به کردستان دانست‌.

ناظمی‌جلال در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری نشست‌های مختلف شورای آموزش و پرورش در استان، تعداد جلسات این شورا در سال ۱۴۰۲ را ۱۱ مورد عنوان کرد و با بیان اینکه در این جلسات ۶۱ مصوبه گذرانده شد، اجرای این مصوبات را در استان مطلوب ارزیابی کرد.

وی این شورا را نهادی ارزشمند در حل مسائل تعلیم و تربیت عنوان کرد و گفت: به دنبال آن هستیم تا با کیفیت‌بخشی به جلسات شورای آموزش و پرورش، زمینه بهره‌برداری حداکثری از مصوبات آن را فراهم آوریم.

دبیر شورای آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگر سخنان خود با گریز به یکی از دستورکارهای این نشست، انجام فعالیت‌های باکیفیت استان در زمینه تمهید مقدمات و فراهم آوردن امکانات برای برگزاری سالم و ایمن آزمون‌ها را یادآور شد و گفت: در سال گذشته بالغ بر ۱۰۵ میلیارد ریال جهت تجهیز حوزه‌های آزمون در کردستان از جمله راکت‌های موبایل‌یاب، سیگنال‌یاب، رایانه و … هزینه شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: عزم عمومی و پای‌کار آمدن دستگاه‌های دیگر می‌تواند روند ارتقا سلامت برگزاری آزمون‌ها را تقویت نماید.

ناظمی‌جلال ورود فرمانداران شهرستان‌ها برای تأمین نیازهای حوزه‌های امتحانی را یکی از نقاط عطف برگزاری آزمون‌ها در سال گذشته دانست و با بیان اینکه تأمین کاغذ در سال جدید یکی از چالش‌های پیش‌روی آزمون‌هاست، گفت: ادامه کمک فرمانداران می‌تواند دغدغه‌های مسئولان و دانش‌آموزان را حل نماید.

وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد با همراهی همیشگی استاندار کردستان و انسجام و برنامه‌ریزی در حوزه برگزاری آزمون‌های نهایی، سلامت و امنیت این فرایند همچنان حفظ شود.

کمک ۱۰۰۰ میلیارد ریالی خیرین به مدرسه‌سازی در کردستان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان نیز در این نشست با ارائه گزارش این اداره کل در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز سال گذشته یک هزار میلیارد ریال به امر مدرسه سازی کمک کردند.

ابراهیم مرادی گفت: در سال گذشته از میان ۲۶۶ مدرسه در حال ساخت، ۱۰۴ مدرسه با ۴۰۶ کلاس درس و ۳۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: ۴۰ درصد پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی در این سال تکمیل شد.

مدیرکل نوسازی مدارس همچنین با اشاره به سهم کمتر از ۲ درصدی کردستان از اعتبارات ملی و جمعیت دانش‌آموزی در حوزه مدرسه‌سازی کشور، سهم این استان از مدرسه‌سازی را بیش از ۳ درصد عنوان کرد و گفت: عملکرد استان در زمینه مدرسه‌سازی مطلوب بوده است.

ابراهیم مرادی افتتاح ۱۶ پروژه آموزشی در هفته دولت و همچنین بهره‌برداری از ۸۶ پروژه در ابتدایی سال تحصیلی را از دیگر اقدامات این اداره کل بیان کرد و اظهار داشت: در دهه مبارک فجر، ۴۶ مدرسه با زیربنای بالغ بر ۱۴ هزار مترمربع تحویل آموزش و پرورش شده است.

مرادی در خصوص افزایش سرانه دانش‌آموزی، با اشاره به افزایش بالغ بر ۶ هزار نفری دانش آموزان استان در سال گذشته، گفت: سرانه دانش‌آموزی ۲ سانتی‌متر مربع ارتقا یافته است.

وی کمک خیرین به حوزه مدرسه‌سازی در سال گذشته را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: خیرین در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۱,۰۰۰ میلیارد ریال به مدرسه سازی در کردستان کمک کرده‌اند.

مرادی افزود: این میزان، ۱۵ درصد اعتبارات مدرسه‌سازی در کردستان را شامل می‌شود.

ابراهیم مرادی، تحویل ۳۵ میلیارد تومانی تجهیزات هنرستانی در سال گذشته را یادآور شد و ابراز امیدواری کرد با تخصیص‌های صورت گرفته این میزان در سال جاری به ۷۰ میلیارد تومان برسد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان در بخش دیگر سخنان خود، هزینه ۱۷ میلیاردتومانی طرح شهید عجمیان، تجهیز گرمایشی ۴۱۷ کلاس درس، ایجاد ۳۶۰ چشمه سرویس بهداشتی، آسفالت ۵۰ هزار مترمربع و عایق ۴۰ هزار مترمربعی فضاهای آموزشی و ساماندهی ۵۰ درصد از مدارس سنگی را از دیگر اقدامات این اداره عنوان کرد.

ابراهیم مرادی در پایان سخنان خود ضمن تحلیل وضعیت شهرستان‌ها و مناطق از حیث سرانه آموزشی و اشاره به کمبود جدی فضای آموزشی در برخی از شهرستان‌ها و مناطق از جمله مریوان، از استاندار و رئیس سازمان برنامه‌ریزی درخواست کرد از محل اعتبارات استانی و همچنین موارد مربوط به کمیته‌های برنامه‌ریزی در شهرستان‌ها و مناطق کمک‌های بیشتری صورت گیرد.

کد خبر 6081681

دیگر خبرها

  • رویکرد نوسازی مدارس تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • اصفهان میزبان جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان
  • اصفهان میزبان بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان
  • بهره برداری از دو مدرسه شش کلاسه در میناب/ساخت مدرسه روستای شَمجُو نیز از محل مولدسازی و فروش املاک مازاد دولتی
  • تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون‌ها در کردستان
  • حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد ریالی خیران برای مدرسه‌سازی در کردستان
  • مردمی سازی کارها در همه عرصه ها توفیق آمیز است
  • بهره برداری و آغاز ساخت ۴ مدرسه در میناب
  • سقف تراکنش بانکی برای سال جدید تغییر کرد