Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، ظهر امروز نشست ستاد بازآفرینی شهری شهر دوگنبدان و باشت با حضور معاون وزیر راه، هیئت مدیره بازآفرینی شهری ایران، نماینده گچساران، معاون عمرانی استاندار و دیگر مسوولان استانی و شهرستانی در سالن کنفراس فرمانداری گچساران برگزار شد.

سیدمحمد پژمان با اشاره به اینکه پروژه‌های زیادی بازآفرینی شهری در کشور در دست اقدام است، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۱۸۰۰ پروژه بازآفرینی جدید شهری با اعتباری به میزان ۱۵۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات تبصره ماده ۱۸ به حوزه بازآفرینی شهری ایران اختصاص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از این میزان اعتبار ۸۲ میلیارد ریال به حوزه بازآفرینی دوگنبدان تخصیص داده شد، گفت: این میزان اعتبار برای تکمیل و اجرای پروژه‌های جدید بازآفرینی شهری تخصیص داده شد.

معاون وزیر راه با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای بازآفرینی شهری ایران تخصیص داده شد، افزود: این میزان اعتبار برای بازآفرینی بافت فرسوده ۵۴۳ شهر اختصاص داده یافته است.

پژمان تصریح کرد: این میزان اعتبار برای ایجاد پارک، فضا‌های فرهنگی، آموزشی تخصیص داده شده است.

وی ادامه داد: این میزان اعتبار برای بازآفرینی ۱۴۱ هزار هکتار بافت فرسوده در کشور تخصیص داده شده که با توجه به وسعت و جمعیت ساکن در ۱۶۴ هکتار بافت فرسوده دوگنبدان ۸۲ میلیارد ریال برای بازآفرینی شهر دوگنبدان تخصیص داده شد.

پژمان با اشاره به بازدیدی که از مناطق بافت فرسوده دوگنبدان صورت گرفته ابراز کرد: آن چیزی که امروز مشاهده شده و با توجه به مشوق‌هایی که دولت در اختیار ساکنان بافت فرسوده قرار گرفته روند نوسازی این بافت در حال اجراست و حضور و مشارکت مردم در نوسازی این بافت بسیار چشمگیر است.

این مقام مسوول در ادامه با توجه به اینکه در فاز اول نوسازی و مقاوم‌سازی بافت فرسوده دوگنبدان ۳۱۰۰ واحد در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: هم اکنون ۵۰ درصد واحد‌های مسکونی در بافت فرسوده دوگنبدان به مرحله بهره برداری و تکمیل ساختمان رسیده است.

پژمان با اشاره به مصوبه اخیر دولت در افزایش تسهیلات نوسازی به واحد‌های مسکونی در بافت فرسوده شهری ابراز کرد: امسال برای نوسازی هر باب واحد مسکونی ۱۱۰ میلیون ریال کمک بلاعوض و ۵۰۰ میلیون ریال با ضمانت زنجیره‌ای و کارمزد پنج درصد پرداخت می‌شود.

معاون وزیر راه ادامه داد: با اشاره به اینکه تعداد پنج میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی فرسوده در کشور وجود دارد عنوان کرد: از مجموع این تعدادتاکنون ۴۰۰ هزار واحد نوسازی شده و امیدوار هستیم با قرار گرفتن تسهیلات برای سالجاری تعداد یک صد هزار واحد نوسازی شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت راه استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند

مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: پس از ابلاغ برنامه چهارم توسعه شهر تهران در زمینه نوسازی بافت‌های فرسوده، یکی از احکام این برنامه اخذ سند برای پلاک‌های واقع در بافت فرسوده است و طبق حکم ۷۰ برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده که به منظور رفع موانع، تسریع و تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند بافت‌های فرسوده با هماهنگی سایر دستگاه‌های مرتبط در سال ۱۴۰۲ نسبت به اخذ سند و نوسازی این قبیل املاک اقدام شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و بکارگیری ظرفیت ستاد بازآفرینی شهر تهران و همکاری شایسته اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، آمار اخذ سند و رأی مثبت برای املاک فاقد سند طی سال ۱۴۰۲ دو برابر میزان مصوب برنامه چهارم توسعه بوده است.

هدایت با بیان این که آمار اخذ سند و رأی مثبت برای املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده در مقایسه با سال‌های گذشته ۸ برابر رشد داشته است، افزود: انتظار داریم با همکاری مشترک سازمان نوسازی و اداره کل ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه‌های مرتبط روند رو به رشد صدور سند تداوم داشته باشد تا بتوان با و پیگیری‌های شهرداری تهران بر چالش‌های بناهای ناایمن بافت فرسوده در مواقع بحران غلبه کرد.

کد خبر 6086242 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد
  • ضرورت استفاده از مشوق ها برای بازسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده لرستان