Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهید پژمان زمانی سال ۱۳۶۹ در خانواده ای پنج نفره در شهرستان سنندج دیده به جهان گشود و دوران ابتدایی را در مدرسه ۱۳ آبان این شهر به پایان رساند و دوره راهنمایی را نیز در روستای دادانه از توابع سنندج گذراند.

شهید زمانی سپس برای ادامه تحصیل به شهرستان سنندج بازگشت و دوران متوسطه را در رشته ریاضی فیزیک در دبیرستان شهید رنج آوری به پایان رساند و موفق به اخذ دیپلم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی پس از گذراندن دوره پیش دانشگاهی به دلیل علاقه وافری که به خدمت به نظام و انقلاب داشت در تاریخ ۱۳ تیر سال ۸۸ به استخدام مرزبانی نیروی انتظامی درآمد و پس از ۹ ماه خدمت در کرج با درجه گروهبانی به خدمت در روستای سیاناو بخش کانی کبود از توابع شهرستان مریوان مشغول شد.

این شهید بزرگوار با تمام توان در خدمت نظام و انقلاب بود و در مدت کوتاه خدمت خود در مرزبانی نیروی انتظامی با شجاعت تمام از مرزهای استان و کشور دفاع کرد.

با وجود سن کمی که داشت بسیار کم توقع، شجاع، دست و دلباز و علاقمند به کسب و کار بود حتی وقت هایی که به مرخصی می آمد در نانوایی خودمان مشغول به کار می شد.

شهید زمانی در دوران تحصیل نیز بسیار درسخوان بوده و علاوه بر کتاب های درسی چندین کتاب قران داشت و در تمام ایام سال بویژه ماه مبارک رمضان پس از افطار یک جزء از قرآن کریم را تلاوت می کرد.

این شهید بزرگوار یک هفته قبل از اینکه به شهادت برسد به دیدار خانواده اش به روستای دادانه برمی گردد و از هفتم تا ۱۱ فروردین در کنار خانواده اش بود و پس از بازگشت به محل خدمتش در روز سیزدهم همان ماه به شهادت رسید و در روستای دادانه محل زندگی خانواده اش به خاک سپرده شد.


شهید زمانی خاطرات خود در دوران تحصیل، خدمت در مرزبانی را در دفتری نوشته است به گفته پدر وی آخرین یادداشت این شهید بزرگوار مربوط به یک روز قبل از شهادتش و بدین مضمون است: 'خوش به حال کسی که می میرد و یادش همواره باقی می ماند

شهید پژمان زمانی ساعت یک بامداد ۱۳ فروردین سال ۱۳۹۰ همراه با ۹ نفر از همرزمان خود در حین انجام وظیفه مورد حمله گروهک های تروریستی پژاک قرار گرفت و در این درگیری، این شهید بزرگوار به همراه سه تن دیگر از همرزمانش به شهادت رسید و سه نفر دیگر نیز مجروح شدند.

شهید ایرج نصرت زاد

سرهنگ شهید ایرج نصرت زاد فرزند فتح الله، سوم مرداد سال ۱۳۱۲ در گیلان به دنیا آمد، ۱۶ ساله بود که به دبیرستان نظام رفت و پس از اتمام دوران دبیرستان وارد دانشکده افسری شد، پس از پایان دوره دانشکده به شیراز رفت و ضمن گذراندن دوره زرهی در مرکز پیاده و هوا برد شیراز به خدمت مشغول شد.

او تمام دوره های علمی و رزمی ارتش مانند، دانشکده فرماندهی و ستاد، پدافند، رنجری، چتربازی و مربی پرش را در طول خدمت سپری کرد، با پیروزی انقلاب اسلامی و پس از ناآرامی های کردستان، عازم سنندج شد و به مبارزه با ضد انقلاب و مزدوران پرداخت.

در فروردین ماه سال ۱۳۵۸ ضد انقلاب به پادگان سنندج حمله کرد و پادگان به محاصره کامل آنها درآمد، پس از این اتفاق عناصر ضد انقلاب به تدریج اداره شهر را در دست گرفتند.

ارتش در این زمان اجازه درگیری نداشت و تنها ابتکار و شجاعت انقلابی سرهنگ ایرج نصرت زاد، فرمانده تیپ یک لشکر ۲۸ کردستان، حکایت از حضور ارتش جمهوری اسلامی در آن منطقه داشت و مانع از سقوط پادگان می شد.

وی افراد گردانش را با یک آرایش نظامی ورزشی خاصی به داخل شهر می برد و با انجام تمرینات صحرایی شهر را دور می زد و گاهی سنگرهای ضد انقلاب را ویران می ساخت و آنها جرأت هیچ اقدامی نداشتند.

شهید نصرت زاد پس از جلب نظر اعضای کمیسیون دفاعی در شمال سنندج پاسگاه فرماندهی برقرار کرد و پرسنل را به بیرون از پادگان برد، فرمانده پادگان سرهنگ صدری بود، اما میدان عمل در دست نصرت زاد که روحیه بالای نظامی و انقلابی داشت، بود.

۳۱ فروردین ماه سال ۵۹ گردان بسوی سقز به راه افتاد، چند کیلومتر دورتر عده ای از ضد انقلاب با لباس ارتشی در مقابل گردان ظاهر شدند و سرهنگ که پیشاپیش گردان حرکت می کرد، با این فکر که آنها خودی هستند به چند قدمی شان رفت، ولی آنها با تیراندازی سرهنگ را زخمی و اسیر کردند.

شهید نصرت زاد در مدت اسارت، مورد شدیدترین شکنجه ها قرار گرفت و وقتی از او خواسته شد که با بی سیم دستور تخلیه و واگذاری پادگان سنندج را صادر کند، این چنین با شجاعتی بی نظیر بانگ بر آورد "من سرهنگ ستاد ایرج نصرت زاد، جانم فدای ایران، درود بر رهبر انقلاب، جاوید باد ارتش جمهوری اسلامی ایران، زنده باد فرماندهان گردان تیپ یک، خدا حافظتان" منافقین خائن که از پیام او سخت عصبانی و ناراحت شده بودند او را در همان لحظه به شهادت رسانند.
۷۳۴۸/‌۹۱۰۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان شهید شاخص ما و شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۸۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

اینها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به شیخ علیرضا پناهیان ادامه می‌دهد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

tags # سید ابراهیم رئیسی ، علیرضا پناهیان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تمام نیروها در حال خدمت رسانی هستند
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • رویکرد مردم‌محور در دستور کار نظام شورایی کشور است
  • رویکرد مردم ‎محور در دستورکار نظام شورایی کشور است
  • عملیات وعده صادق تمام معادلات دنیا را تغییر داد
  • ایران اسلامی رسالت جهانی دارد/تربیت جوانان خداجوی آخر زمانی
  • خدمت به خانواده شهدا جزو وظایف اصلی مسوولان است
  • گرامیداشت یاد و خاطر سردار شهید حجازی در دلگان
  • طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار اجرا می‌شود